|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 12:08:27 GMT 3
"Hmm.. ei vist. Puhkekas on jube igavaks läinud ja need väiksemad ei lase seal üldse elada.. Paar korda olen Sam'iga kuskil joomas käinud.. tundides suht normaalselt. Niiet mitte midagi ebatavalist või huvitavat." Ütles Sandra õlgu kehitades. No tal oli ju igav elu võrrledes Lestatiga.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:12:42 GMT 3
"Hmm.... Siis sa peaksid oma ellu mingi toreda muutuse tooma, mis rutiini peletaks," lausus ta arutlevalt ning mõtlikult. Näidet ta küll ei osanud veel pakkuda, kuid ta keskendus sellele.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 12:16:41 GMT 3
Jeah.. selleks ongi mul õhtused jalutuskäigud kus ma sinuga kogemata kokku juhtun. Mõtles Sandra ning turtsatas lõbustatult. "Ja mida sa selleall täpsemalt silmas pead?" küsis ta muiates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:19:43 GMT 3
"Näiteks.... Näiteks võta endale mingi tore koduloom," võttis ta esimese näite, mis pähe tuli. "Temaga saad käia jalutamas näiteks ja aega lõbusalt veeta," lisas ta kiiresti, mõteldes, kui halb idee see tunduda võis.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 12:22:46 GMT 3
Sandra kehitas õlgu. "Ma käin niigi koguaeg jalutamas, ma ei usu et see mu marsruute muudaks. Kuigi koduloomaga võiks ägedam olla.." avaldas Sandra oma arvamust, kuid samalajal siiski isegi mõtles selle peale. "Kus su ämblik üldse hetkel on?" küsis ta järsku ning vaatas ringi nagu oleks arvand et too siblib kuskil maas ringi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:25:09 GMT 3
Lestat naeris korraks. "Oma puuris puhkeruumis," sõnas ta lõbusalt lootes, et see rahustab Sandra veidi maha.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 12:30:15 GMT 3
Sandra viis kergendunult pilgu jälle Lestatile ning ütles eelmise teema kohta: "Pealegi, isegi kui ma mingit looma tahaks, oleks see hundikoer ja selliseid ma ei usu et siia lubataks. Sest ta peaks ju elama puhkekas koos minuga ja ma usun et see oleks teistele häiriv.." ta muigas ning kehitas õlgu: "Aga hea mõte ikkagi."
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:31:41 GMT 3
Lestat hakkas kiiresti millegi muu peale mõtlema, kuna pidi ju leiduma midagigi. "Aga sa mingit toredat muusikapilli ei taha mängida? Näiteks torupilli?" küsis ta huvitunud näoga Sandrat vaadates.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 12:34:53 GMT 3
Sandra vaatas paar sekundit Lestatile otsa ning puhkes siis vaikselt naerma. "Ei aitäh. ma mängin pille ainult vaheaegadel ja ma mängin niigi juba kahte pilli. ja muide, mulle ei meelid torupill" ütls ta muiates, kuid mõtles et järgmise asjaga jääb ta nõusse, kuna oleks ebaviisakas kõikidele asjadele ära öelda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:37:16 GMT 3
Lestat kergitas veidi imestunult kulmu, kui langetas selle peagi. "Siis on alati võimalik kunstiga näiteks tegeleda või hakata kirjutama," tõi ta teised kreatiivsed asjad mängu.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 12:40:42 GMT 3
"Jaamh.. noh, sellega võib küll tegelema hakata" ütles Sandra ning tegi endale võimalikult huvitunud näo pähe. Sest tõesti, oleks ebaviisakas kui ta laseks Lestatil edasi mõelda, kui see isegi vajalik pole. Sandra sai oma rutiinse eluga väga hästi hakkama ja pealegi, ta ei osanud absoluutselt joonistada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:46:06 GMT 3
Lestat vaatas kergelt altkulmu küsivalt Sandrat ning ohkas valjult. "Sellisel juhul ma ei tea," tunnistas ta ausalt, kuna sai aru, et oli veidi liiga pealetükkiv olnud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 13:07:10 GMT 3
"Hmh" pomises Sandra ning viis pilgu Lestatile. "Teadsa.. me võiks midagi teha täna" ütles ta rohkem küsiva häälega ning jäi siis muiates ootama kas Lestat oleks nõus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 13:48:36 GMT 3
Lestat muigas laialt ettepaneku peale. "Minugi poolest. Mida?" hakkas ta siis lõpu peale naerma. Huvi vastuse vastu oli väga suur.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 23, 2008 13:57:15 GMT 3
"mm.." pomises Sandra ning tõusis püsti ja läks akna juurde. "Ma eii tea.." ütles ta kulmu kortsutades ning hakkas oma sõrmi mudima. "Vii mind kuskile" ütles ta mõneaja pärast, rõõmsalt naeratades ning istus tagasi Lestati ette.
|
|