|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:13:45 GMT 3
"Ja näts maitsebki toidu moodi, järelikult sa tahad süüa, et sulle see maitse meeldib," võttis ta Sandra vahele, sõnades seda üsna entusiastlikult ja heureka! moodi.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:21:06 GMT 3
Sandra raputas kiirelt pead ning t6usis r2tsepistesse. "Ei, mulle meeldib n2tsu maitse ja ma s88n seda lihtsalt niisama. Ma v6in selle 2ra ka visata" vaidles Sandra kiirelt vastu. Talle ei meeldinud et Lestat ta niimoodi 'vahele v6ttis'. "Ja pealegi, sul ei oleks midagi tuua" lisas ta veidi v6iduka alatooniga, kuigi ta polnud enda lauses eriti kindel. "V6i.. l2heks sul kaua aega. v6i siis ikka ei l2heks.." pomises Sandra kulmu kortsutades. Kas tal yldse oli m6ni hea vabandus toidust eemale hiilimiseks?
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:25:25 GMT 3
Lestat vaatas lõbusalt, kuidas Sandra proovib vabandusi leida, kuid edutult. Ta turtsatas lõpuks naerma. "Olen kohe tagasi," sõnas ta muigega ning hetke pärast oli kuulda plärtsatust, kui ta vette läks ja sealt tagasi eelmisesse ruumi ujus. Sealt liikus ta tagasi kõige esimesse ruumi ning sealt koopasuu poole, kust väljus. Veidi eemal oli üks mets, kuhu ta läks. Enda õnneks leidis ta sealt ühe surnud jänese. See nägi veel üsna värske välja, kuna surnukeha oli seal lihtsalt maas, teda ei oldud veel sööma tuldud. Ta võttis selle, paar oksa ning suundus tagasi. Hetke pärast oli tagasi lõkke kõrval ning naeratas Sandrale. Ta oli jänese maha asetanud ning nülgis seda.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:32:50 GMT 3
Sandra avas suu, kuid juba oli Lestat l2ind. Sandra pomises paar halvemat s6na ning juba hetkep2rast oli Lestat tagasi. Sandra kirtsutas veidi nina, kui Lestat j2nest nylgis ning hoidis veidi eemale. Tal ei olnud hetkel kokkamis tuju.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:37:38 GMT 3
Lestat sai karva ümbert ära ning lõikas ühe laiema oksaga, mille ta teravaks oli teinud, viilu lihast. Ta läks loputas selle vees ära, et verd külge ei jääks ja torkas siis teise oksa külge, mida hakkas tule kohal keerutama. Hetke pärast ta ohkas ning võttis selle oksa küljest ära, jäädes seda oma kätega tule lähedal küpsetama.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:43:32 GMT 3
Sandra vaatas veidi 6lgu v2ristades kuidas Lestat oma k2si pm tules hoidis. "Ma peaks juba 2ra harjuma et sa vampiir oled.." ytles ta veidi muiates, kuigi ilmselt ei saand Lestat selle lause m6ttest aru, kuna ta ju ei teadnud millepeale Sandra seda ytles.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:46:35 GMT 3
Lestat heitis lõbusa pilgu korraks Sandrale. "Võiksid küll, jah," kommenteeris siis samuti. Liha hakkas kergelt tumenema, kuid Lestat arvas, et Sandra tahab pigem üleküpsetatud kui toorest liha. Ta oli tegelikult selles üsna kindel.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:53:12 GMT 3
Sandra muigas Lestati kommentaari peale ning viis siis pilgu lihale. Kui ta seda nyyd vaatas, oli ta suht kindel et tal ikkagi on k6ht tyhi. ta muigas oma m6tete peale ning viis siis pilgu veele. "Kui see vesi oleks soe, oleks see absoluutselt parim ujumiskoht maailmas" pomises ta kerge muigega, sest see koht oli selleks suht hea. Keegi ei tuleks h2irima, vesi oleks t2iesti puhas ja soe.. yhes6naga, paradiis. Sandra turtsatas ning viis siis pilgu tagasi l6kkele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:56:21 GMT 3
Lestat muigas jällegi Sandra lause peale. Ta nuusutas korraks liha ning ei tundnud mingit vere lõhna sellel. Rohkem ta ütelda ei osanud. Ta rebis ühest otsast tüki lõhki, et näha, kas see on küpsenud, veel ei olnud. Nõnda asetas ta selle taas tule kohale ja küpsetas edasi. Paari minuti pärast kontrollis uuesti ja noogutas siis. "Valmis. Aga see on vist kuum, ma arvan. Ootad, kuniks ära jahtub või otsin sulle mingi aluse ja söögiriistad?" küsis ta siis edasi, kuna teadis, et Sandra tahab süüa, tunnistagu ta seda või mitte.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 22:02:48 GMT 3
"Ma ei saa seda syya kui see kuum on, niiet las ta parem jahtub natuke aega" ytles Sandra 6lakehitusega, ta ei tahtnud oma syyd 2ra k6rvetada ja samas ei meeldind talle eriti m6telda kui mustaks ta k2ed ilmselt saavad, aga noh, ta saab need 2ra pesta 6nneks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:11:41 GMT 3
Lestat kergitas uurivalt veidi kulmu. "Et ei tee korralikku söömaaega taldriku ja noa ja kahvliga?" küsis ta igaks juhuks üle, kuigi Sandra talle juba vastanud oli. Ta eelistas lihtsalt täiesti kindel olla, kui pärast kahetseda või kaebusi kuulata.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 22:24:23 GMT 3
"Ma suudan ilma ka syya" kinnitas Sandra koheselt. Tal poleks kyll midagi taldriku, noa ja kahvli vastu, kuid ta oli neist juba 2ra 8elnud ja tal olekski aeg Lestatile t6estada et ta mingi tibi polnd. Kuna Lestatiga v6rreldes tundus ta ju niigi juba suht.. habras v6i nii.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:28:35 GMT 3
"Kuid nendega saaksid sa kiiremini alustada" proovis Lestat Sandrat veenda selles, et see mingi tüli ei olnud. Talle meeldis inimeste eest hoolitseda, nõnda sai ta oma needusega kaasnevaid andeid vähemalt positiivselt ära kasutada.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 22:34:38 GMT 3
Sandra viis oma kaalutleva pilgu Lestatile. "Ja kust sa need saaks? v6luksid?" kysis ta, kuigi peale selle ytlemist oli ta suht kindel et nyyd antakse talle kindlalt taldrik, nuga ja kahvel ette. Aga v2hemalt kui Lestat kavatses need v6luda sai Sandra teda keelata ja ise need v2lja v6luda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:37:40 GMT 3
"Puust teeksin," sõnas Lestat veidi uhkelt, kuid nõnda ta plaan oli. Võlukunsti kasutamisest ta praegu ei mõelnud üldse. Kuid tal poleks olnud raske seda ise meisterdada ja tegelikult ta tahtis seda teha, panna proovile oma oskused.
|
|