|
Post by Sandra Wilson on Dec 21, 2008 3:04:42 GMT 3
Sandra oli ikkaveel lummatult koopaorgu vaadand, kui järsku pööras ta pea Lestati poole ning ta muigas tahesttahtmata. Olles natuke-aega teda vaadand ja tolle ümisemist kuuland, ütles ta rätsepistesse istudes: "Sa ei öelnud et vampiirid viisi peavad. ja veel hästi.."
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 3:06:13 GMT 3
Lestat avas silmad ning muigas meelitatult. "Vampiirid peavad sama palju ja tihti viisi, kui seda teevad võlurid või mugud," tõi ta välja jällegi ühe sarnasuse, mis neil inimestega oli. Ta sulges taas silmad, kuid seekord oli vait ja lihtsalt nautis seda looduse kõla.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 21, 2008 3:09:51 GMT 3
"Poisid ei pea just eriti tihti viisi." mainis Sandra muiates, kuna nii see ju tegelikult oli. Olles veidi pettunud et Lestat, Sandra jaoks tundmatud viisi edasi ei ümisend viskas ka Sandra pikali. "Sa tegeled muusikaga?" küsis ta natukese aja pärast kerge uudishimuga.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 3:12:41 GMT 3
Lestat avas silmad ja vaatas Sandrale otsa. "Kui nii võib ütelda... Mitte just professionaalselt, aga üsna igapäevaselt," tunnistas ta ausalt, kuna üsna tihti pidi ta oma ämblikuga harjutama või jalutama ja juba selleks läks tal tarvis flöödi jumalikke omadusi.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 21, 2008 3:18:28 GMT 3
Sandrale meenus nende eelmine kokkupõrge rongis kus poiss oli talle rääkind oma hobidest. Klaver ja flööt.. "hah.. mitte professionaalselt. Ma olen kindel et sa oled omaala parim." ütles Sandra, väikse kadedus noodiga kuid puhkes siis vaikselt naerma. Kui Lestat tegeles sellega igapäevaselt ja ta oli.. maeimäleta kui vana siis peaks ta praeguseks juba veel profim kui proff olema. Nii loogiliselt kui see ka ei kõlaks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 3:22:46 GMT 3
Lestat naeratas veel laiemalt, kuid ei naernud veel. "Ei ole kunagi võrrelnud end kellegagi, kuna ei poolda seda väga. Kui sa aga seda teha soovid, ei keela," lausus ta suud sulgedes ning pead otse üles pöörates.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 21, 2008 3:27:03 GMT 3
"profid ei salvesta oma lugusid üldjuhul ümisedes niiet ma ei saa sind kellegagi võrrelda" ütles Sandra lõbustatult turtsatades. "kui see üldse oli sinu lugu..?" lisas ta, kuna tema ei teadnud ilmselt niipalju lugusi kui Lestat.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 3:29:56 GMT 3
Lestat noogutas, kuid ei jätnud vastamata, kuna ei teadnud, kas Sandral on silmad lahti või mitte. "Lugu, mis sai loodud siinsamas ja pole siit veel kunagi lahkunud," sõnas ta veidi valjemalt kui enne rääkides.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 21, 2008 3:37:36 GMT 3
Sandra naeratas ning vahtis mõtiskledes üles valguse poole. "ja mille sa natukese aja pärast ära unustad.." lisas ta Lestati lausele. Ta oli mitu korda ümisenud mingit suvalist viit ja kui ta seda pärast meelde tuletada püüdis ei mäletanud ta enam midagi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 15:42:53 GMT 3
Lestat ei mõistnud, miks Sandra seda ütles. "Seda järeldad sa millest?" proovis ta viisakalt küsida.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 0:30:17 GMT 3
"noh.. sa siis ei unusta oma ümisetud viisi peaaegu kohe pärast selle ümisemist ära?" küsis ta veidi üllatunult, pöördudes Lestati vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 0:35:52 GMT 3
Kulmukergitus ei kadunud ta näolt. "Ei ütleks,"vastas ta ausalt ning silmitses Sandra silmi.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 0:39:12 GMT 3
"aam.. nojah" ütles Sandra õlgu kehitades. "Mina igaljuhul unustan, või vähemalt kui ma kunagi hiljem üritan meelde tuletada missugust viis ma ümisesin, ei õnnestu see absoluutselt." selgitas Sandra kergelt naeratades ning tagasi üles vaatama hakates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 0:44:29 GMT 3
Lestat muigas nüüd laialt. "Vampiirimälu on veidike teistsugune. Veidi," mida ta lausus eriti irooniaga,"pikaajalisem ja täpsem," ehk täiesti detailne, mida ta ei lisanud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 0:47:22 GMT 3
"hmh, tänan meelde tuletamast" ütles Sandra, andes oma lausele pahase alatooni, kuid muidugi ei olnud ta pahane. Kui siis Jälle kade.
|
|