|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 0:49:55 GMT 3
Lestat muigas laialt, kuid see kadus kiiresti. "Miks nii pahaselt?" ei saanud ta siis enam aru, et kas Sandrale ei meeldinud olla vampiiriga koos või milles asi oli.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:00:34 GMT 3
"sest sa tuletad koguaeg meelde, et sa oled inimestest palju.. parem" ütles Sandra õlgu kehitades. "Tähendab, sa ei tuleta meelde.. Sa Ise ei tuleta meelde, aga sinuga koos olles Tuleb see lihtsalt meelde" selgitas ta ning naeratas siis vabandavalt, viies pilgu Lestatile. Ta ei tahtnud et poiss arvaks et Sandra ta peale pahane on..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:03:20 GMT 3
"Ma tuletan meelde, kui palju ma kohutavam olen. Ma annaks kõik, et inimene olla.."sõnas ta nüüd tõsiselt, kuid tõeselt, pilku kõrvale pöörates. "Ausalt, sa ei kujuta ette, kui üksik elu see on," vaatas ta taas Sandrale külmal ilmel silma.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:08:51 GMT 3
"Ei, muidugi mitte!" ütles Sandra peaaegu kohe. "Sa ei ole kohutav. Ja sa ei ole ju üksik ka, sul on sõpru.." lisas ta ning pööras siis pilgu kõrvale, suutmata rohkem Lestati ebainimlikku pilku taluda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:10:35 GMT 3
Selle koha peal Lestat peatus ning noogutas rõõmsalt. "Sõpru on küll, kuid selliseid, keda mõndade aastate pärast enam ei ole," lisas ta ausalt. Võtku neid siis surm või elutee kaugemale eemale.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:15:50 GMT 3
Sandra kortsutas kergelt kulmu. "Noo.. aga mõned ikka jäävad, vähemalt natukene kauemaks.. ja ringi liikudes saad sa uusi tuttavaid.. Kas sa rohkem vampiire ei tea?" küsis Sandra kergelt ohates. Lestat hakkas Sandrat oma negatiivsusega juba vaikselt nakatama..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:24:40 GMT 3
"Alati on minul võimalik ju kõik üles otsida, aga vahel on tunne, et ma olen liiga pealetükkiv. Ja seda... painavam on mul vaadata, kuidas kõik on oma elu loonud, leidnud inimese, kellega koos olla ja kasvatavad nüüd lapsi.... Paari tean, kuid nad on julmemad kui mina ja ma parem väldin neid," sõnas ta vahel pausi pidades ning mõteldes. Ta tõusis püsti ning karjus vabanedes, kui hüppas pea ees teiselt poolt alla. Seal, veidi allpool oli üks sügavam auk, läbimõõduga nii kümme meetrit. Vesi oli külm, kuid puhas, kuna tegemist oli allikaga.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:30:07 GMT 3
"Sa ei ole.." alustas Sandra, kuid võpatas siis ning jõllitas hetke enda ette. Seejärel hüppas ta ðokis olles püsti ning vaatas teiselt poolt alla. "ooooeii" pomises ta, otsides Lestati, kes oleks pidand ju kohe veepinnale tõusma. "Ooooei" ütles ta uuesti, mõeldes nüüd mida teha.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:33:21 GMT 3
Lestat sukeldus avause põhja ning võttis sealt ühe kolju, millega pinnale tõusis. "Näed? Tulles tagasi eelmise teema juurde, vaata kuhu teised sinusugused hulljulged jõudnud on," lausus ta valjult, lehvitas märja pealuuga ning asetas selle 'kaldale'. Näol oli lai muie.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:37:35 GMT 3
Sandra jõllitas Lestati uskumatu ilmega. "Tead.. sa oled jobu" ütles ta lõpuks visates ennast tagasi oma eelmisele kohale. hetkel oli ta Lestati peale kohe tõsiselt pahane.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:39:01 GMT 3
Lestat naeris valjult ning sukeldus siis taas korraks vee alla. "Mis sa arvad, mis minuga juhtunud oleks?" küsis ta nüüd endisele kaljunukile üles ronides.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:44:02 GMT 3
Sandra turtsatas pahaselt. Tal oli kohe nii paha tuju, et ta oleks võinud vihast nutma hakata. "Mina ei tea ju" pomises ta pahaselt. Ega tema siis ju ka ei teadnud kas vampiirid võivad kõike teha, või on neid ka kuidagi võimalik vigastada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:45:35 GMT 3
Lestat vaatas kurbade silmadega Sandrale otsa ja läks istus ta juurde. "Mitte midagi," vastas ta neiule, lootes teda võib-olla natukenegi lohutada.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:54:49 GMT 3
"Oleks võind enne mainida, kui sa sinna alla hüppasid" pomises Sandra, ikkaveel pahaselt. erinevalt vampiiridest, ei suutnud inimesed nii kiiresti ühelt tujult teisele üle minna, isegi siis kui ta sai aru, et Lestat teda lohutada püüdis. Ja kuigi ta sellest aru sai, ei olnud ta kindel kas ta olekski kohe tahtnud oma vihasest tujust üle saada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:02:31 GMT 3
Lestat turtsatas lõbusalt. "Et jätta teada saamata sinu reaktsioon? Ära mult liiga palju ka oota,"sõnas ta nägu nüüd naerul. "Sa näed nii armas vihasena välja,"pidi Lestat mainima ja tõmbas Sandra lõua alt nimetissõrmega, et talle silmadesse vaadata.
|
|