|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 12:06:14 GMT 3
Õhh.. Ta on ikka Nii jobu. "Ootasin küll muide." ütles ta, kuid ei suutnud meelitatult naeratamata jätta Lestati järgmise lause peale. Ta hoidis natuke aega silmsidet kuid pööras siis pilgu ära, nagu tavaliselt. "Ja see oli sinust äärmiselt nõme niimoodi teha." ei suutnud Sandra lisamata jätta, kuigi ta oli kindel et Lestat oli ta arvamusest juba aru saanud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:22:19 GMT 3
Lestati ilme muutus taas tõsiseks, kuna ta surus muige nii alla, kui võimalik. "Ma tean, ning ma vabandan kogu südamest, et nii tegin," proovis ta häält talitseda ning see ka õnnestus, kuid ta oli kohekohe valmis naerma purskama. Siiski suutis ta alandlikult Sandrale otsa vaadata.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 12:26:55 GMT 3
Sandra pööritas silmi. "Jaajaa, andeks antud" pomises ta lõpuks, isegi kergelt muiates. Kui ta nüüd tagantjärele mõtles, avastas ta et ta oli ennast suhteliselt korralikult lolliks teinud. ja see ajas ta muidugi jälle punastama. Õhh, kuidas ta seda vihkas..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:35:58 GMT 3
Lestat mõtles, et kas Sandra oli irooniast tema sõnades aru saanud, kuna ta oli ikkagi oma külmast südamest ju vabandanud. "Kõik korras?" sõnas ta vaikselt neiu õhetava näo peale.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 12:42:58 GMT 3
"On küll jah" ütles ta, olles nüüd veelgi pahasem, et ta punastab. Ta viis oma pilgu jälle kuhugi mujale ja tõusis siis püsti, teadmata ise ka kuhu ta nüüd minema peaks hakkama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:51:09 GMT 3
"Ettevaatlikult," sõnas ta jällegi hoiatavalt, kui pilgu enda ette alla viis. Mõne hetke pärast tõusis ta samuti püsti ning kõndis siis üle serva, sealt alla, maandudes kahele jalale ja edasi jalutades.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 13:01:15 GMT 3
Sandra noogutas ning vaatas siis kuidas Lestat jälle ebainimlikke hüppeid tegi ja ikkagi oli Sandra veidi ärevil kui ta vaatas kuidas too 10 meetri kõrguselt alla hüppab. Tegelikult peaks Sandra sellega ära harjuma.. Kuna siis saaks Lestat käituda nii kuidas ta tahab, aga praegu kui Sandra niimoodi reageeris, siis järgmine kord Lestat ilmselt nii enam ei käituks.. Sandra vaatas kulmu kortsutusega seda serva millelt Lestat alla hüppas ning mõtles mida ta nüüd tegema peaks. "Khm, ehk aitaks minu ka alla?" küsis ta lõpuks, veidi vastumeelselt, vaadates Lestati kaugenevat selga.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 20:02:21 GMT 3
Lestat seisatas ning pööras ümber. Hetkega oli ta taas üleval ning Sandra süles, järgmisel sekundil juba all, Sandra oma kahel jalal. Lestat jalutas jälle edasi.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 23, 2008 1:38:33 GMT 3
"Aitäh" ütles Sandra vaikselt ning läks siis, paar sammu tagapool, Lestati järgi. Talle tundus et ta hakkas juba Lestati kiirusega ära harjuma, kuid samas talle ei meeldinud eriti kui keegi teda aitas, ta eelistas iseseisvalt ringi liikuda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 12:53:30 GMT 3
Lestat naeratas korraks vastuseks. Ta liikus otse edasi, mööda kaljupinda. Sealt läks jällegi üks koopalaadne koht. Seekord ta tõukas ennast sinna istuma, jäädes näoga Sandra poole. Koopasuu oli umbes meetri kõrgusel maapinnast ehk täiesti kättesaadav Sandrale.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 23, 2008 13:36:38 GMT 3
Sandra jõudis kähku samuti kohta kus oli koopalaadne koht ning ta seisis Lestati ette ja pani käed teksade taskutesse. Ta kortsutas korra oma mõtete peale kulmu, kuid viis siis pilgu Lestatile. "Räägi mulle veel endast" palus ta ning naeratas veidi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 13:46:54 GMT 3
"Endast? Küsi, mida iganes soovid, ausalt, ja nõnda ma ka vastan," naeratas nüüd ka Lestat. Ta oli tüdinud koguaeg masenduses olemisest, kuigi koguaeg on ka põhjust.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 23, 2008 13:54:09 GMT 3
"Sa oled siis 159 aastane?" tuletas Sandra nende kupeevestlust meelde. "ja.. sa ütlesid seal et sa ei maga. Kas sa mõtlesid selleall et sa ei maga kirstus või et sa ei maga üldse?" alustas Sandra, et kõigepealt need asjad selgeks saada mida Lestat talle juba tegelikult öelnud oli.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 23, 2008 13:55:18 GMT 3
Esimesele vastusele ta noogutas, kuigi ei hakanud uuesti arvutama. Vanusel ei olnud tema jaoks tähtsus, kuigi teistel võis olla imelik rääkida niii vana... kehaga. "Üldse," vastas ta siis teisele küsimusele.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 23, 2008 14:01:58 GMT 3
"Vau.. okei.." ütles ta ning mõtles hetke kas järgmist küsimust on ikka viisakas küsida. "Kas sa räägiksid mulle oma perekonnast?" küsis ta, natuke ettevaatlikult naeratades, kuid siiski huvitatult.
|
|