|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 22:37:19 GMT 3
Sandra n2ole tekkis v2ike muie kui ta Lestati k2itumist silmitses ning kui ta vastust kuulis vaatas ta veidi yllatunult Lestati. See oli suhteliselt imelik kink.. noh, sellesm6ttes et lilli tooks ta ju niikuinii, j2relikult polnud see kingitus. "Nohhh, aga lilli toon ma ju niikuinii, mis te Kingiks tahate?" n6udis ta, pealegi oleksid ainult p2evalilled liiga odav kingitus nii headele s6pradele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:43:27 GMT 3
Lestat silitas taaskord lõuga ning viis pilgu lakke. "Ma ei teagi..... Hmn....Mida sa ise tahad. Ma ei oska küll ütelda, mida meil vaja oleks," sõnas ta mõtliku näoga, kuna see oli tõepoolest ka temale raske, ütelda, mida kingituseks tuua.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 31, 2008 3:17:27 GMT 3
"Noo aga.. sul on ju kõik olemas" ohkas Sandra kergelt. "Ma arvan et ma pean Sammylt küsima, kuigi ma usun et ta ei oska ka vastata" lisas ta ning jäi jälle mõttesse. ta lihtsalt Peab midagi välja mõtlema, sest ilma kingita ei tohi ju minna.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 3:29:38 GMT 3
"Võid talt tõepoolest küsida, ent tea, et me ei oota midagi," sõnas ta kindlalt ja lõbusalt. Kingitust ei olnud vaja, eriti, et neil kõik olemas olid. Kahest külalisest, preestrist ja Samarast oli rohkem kui küll, kuigi vähemaga oleks juba puudu jäänud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 31, 2008 3:32:15 GMT 3
"Kes siis enne on pulmadele ilma kingita läind?" muigas Sandra ning kavandas juba plaani kus ja millal ta Samiga kokku saab ja talt kingituse ideed nõuab. (; D)
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 3:52:22 GMT 3
Lestat mõlgutas veidi mõtteid. "Kunagi on ikka esimene kord," sõnas ta vastavalt žestikuleerides ning naeris seejärel vaikselt.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 31, 2008 4:01:45 GMT 3
"Mina ei kavatse igaljuhul esimene olla" kinnitas Sandra ning turtsatas. See oleks juba väga tema iseloomu vastu olnud. Need pulmad olid hetkel vist küll kõige oodatumad asjad. Vähemalt Sandra jaoks ja Lestati jaoks ka ilmselt ja Sam'i. "Igaljuhul mõtlen ma midagi välja" kinnitas ta muigega. "Igaljuhul, need tulevad vaiksed pulmad jaamh?" küsis ta üle. Sest nüüd kavatses ta Lestatilt iga viimse kui detaili pulmade kohta välja pinnida.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 4:07:20 GMT 3
Lestat muigas Sandra põikpäisuse üle, kuid tal ei olnud selle vastu otseselt midagi. "Väikesed, viis inimest," täpsustas ta selle piirid üle ning muigas laialt. Selle ettekujutamine oli juba õnnelik tegevus.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 31, 2008 4:21:21 GMT 3
"Väikesed aga mitte vaiksed" tegi Sandra kiirelt omad järeldused, turtsatades. "Mm.. kas sa oskad mulle öelda kas Sam kavatseb pulmadel ka musta kleidi ja kettidega olla?" küsis ta siis muiates. See oleks suht Sammy moodi ju, aga samas, need olid ikkagi pulmad.. Niiet Sandra ei osand midaig oletada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 4:23:09 GMT 3
Lestat turtsatas vaikselt naerma. "Ma ei usu. Ta on rohkem idealist. Pulmas on ta kas valge või sarnaselt ilusa riidega. Kuigi ka punane ei oleks üllatav,"sõnas ta mõteldes, kuidas see tema kostüümiga läheks.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 31, 2008 4:31:25 GMT 3
"Mmmhm okei. Ja sina? ülikond ilmselt.. meestel ikka ei vea üldse, nad ei saa mittemillegi vahel valida. Kuigi, samas, ei ole neil probleemi, kuna keegi ei saa öelda et nad vale ülikonna valisid, et teised oleks ilusamad olnud" jäi Sandra jälle jutustama. ta jäi vait ning viis rändama läinud pilgu Lestatile. "Ja.. kus see toimub? see ei ole veel kindel?" lisas ta juurde.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 14:11:28 GMT 3
"Ma mõtlesin öösinise ülikonna ja hõbedase lipsu peale. Kuid nüüd, äkki sobiks tumepunane paremini? Ülikond, ma mõtlen," vastas ta esmalt esimesele küsimusele ja seejärel alustas teisega. "Täpne koht ei ole veel kindel, aga kusagil mugukülas, puust kirikus," muigas ta ise valiku peale, ent kui Sam tahtis, ei olnud tal selle vastu mitte midagi.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 31, 2008 19:04:03 GMT 3
"Njaa.. öösinine ja hõbedane on ilus. Aga.. võibolla sobib punane rohkem Sammy kleidiga?" kehitas Sandra õlgu. Sinine ja hõbe oleks tõesti ilus olnd. "Mugude külas? omapärane" muigas Sandra. Ta polnud eriti mugudega läbi käinud, kuid arvas et kirikud võivad küll umbes samasugused olla nagu võluritel, niiet erilist vahet vist polnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 19:10:01 GMT 3
Lestat mõtles ning vangutas pead. Ta pidi Sam'ilt täpselt järele küsima kasvõi kleidi värv sel juhul, et enda kostüümi valida osanuks. "Omapärane tõesti. Veidi eraldatud teistest, oma ette, vaikselt kusagil," täpsustas ta koha valikut. Ta sai väga hästi aru, miks Sam sellise koha oli valinud ja seal seda korraldada tahtnud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 1, 2009 19:29:06 GMT 3
Sandra muigas. "Tegelikult on see täitsa teie moodi." ütles ta õlgu kehitades. "Noh, see et te teete vaiksed pulmad eraldatud kohas" lisas ta muigega. Ta hüppas jälle aknalaualt maha ning viis pilgu lindudele ja siis õue. "Mis sul täna plaanis oli?" küsis ta järsku, mõeldes et nad olid siin juba suht kauaks jutustama jäänd.
|
|