|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:06:05 GMT 3
Lestat naeratas nüüd rahulikult, kui nägi, et Sandra enam midagi ei ütle. Esimese lause peale kehitas ta veidi õlgu. Küsimuse peale ta raputas pead. "Veel ei ole teemaks tulnud," sõnas ta ausalt. Polnud mõtet sellisel teemal valetada, eriti Sandrale, kes õige vastuse ikka kusagilt välja uuriks.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:13:50 GMT 3
Sandra naeratas korraks v6idukalt kuid see kadus k2hku. ta toetas selja vastu seina ning j2i Lestati p6rnitsema. "Seda ma arvasin" pomises ta siiski vastuseks. "Ja muide, kui sa kavatsed seda talle 8elda siis ma olen kindel et ta ei ole sellega n6us" lisas ta juurde, lootes et tal on ikka 6igus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:16:22 GMT 3
Lestat kergitas veidi üllatunult kulmu. "Miks sa arvad, et ma seda talle ütlen? Tsau, Sam! Tead, ma tapan end kunagi ära. Nii?" ei saanud ta aru, kuidas seda ette kujutama oleks pidanud. Ta ei tahtnud Samarat nõnda kurvastada. Aga kui ta pärast nende surma pool sajandit eemale hoiab, ei tunne keegi temast puudust ja ta võiks rahulikult maalt lahkuda.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:25:22 GMT 3
Sandra ohkas pahaselt ning viis pilgu 6ue. Lestatiga oli jumala v6imatu vaielda. "Niiet sa ei taha et ta sellest teada saaks.." tegi Sandra sellest omad j2reldused. Hmh, seda raskemaks l2heb tal Lestati ymber veenmine. Ta m6tles veel veidi ning ta ilme muutus korraks veidi kurvaks, kuid kiirelt oli see ilme kadund. "Niiet ma ei tohi seda talle 8elda jamh" ytles ta j2lle Lestati poole p88rdudes. See ei olnud kysimusena m6eldud, kuna ta juba teadis selle vastust.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:30:27 GMT 3
Lestat kergitas taaskord kulme. "Ta võib ju teada saada. Kuid ma olen kindel, et see tuleb meil veel teemaks, tema vampiiriks tegemine. Ma annan sulle teada, kui see läbi on. Ehk leiame kompromissi," sõnas ta vaikselt, Sandra poole kiigates. Ta teadis, et see jutuajamine on neil Sam'iga vältimatu, eriti, kui nad abielluda kavatsevad, mis tuletas talle meelde. "Sandra, kas sa tahaksid meie pulma tulla tunnistajaks?" küsis ta särasilmselt neidu vaadates.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:39:54 GMT 3
Sandra vaatas teemamuutusest veidi yllatunult Lestati, kuid siis naeratas ta s2ravalt. "Muidugi, ikka. Seet2hendab.." ta vaatas ilmet t6siseks sundides Lestati poole. "Sa pole sellest Sammyga r22kind, ta v6ib kedagi teist sinna tahta" ytles ta kerge muigega. Kuigi see m6te meeldis Sandrale v2ga, oli see v2gagi v6imalik et Sam tahab kedagi teist. "Aga.. sa oled talle siis ettepaneku teind?" muutus Sandra j2lle entusiaslikuks ning vaatas j2lle s2ravalt naeratades Lestati poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:43:34 GMT 3
"Rääkisin," vastas ta ausalt kiiresti, ausa näoga Sandrat vaadates, kuid see muutus kiiresti tavaliseks säravaks naeratuseks. "Tegin. Tulevad vaiksed pulmad, me kahekesti ja siis tema võtab Hayley kaasa, mina sinu. Nõnda jäi kokkulepe. Aega veel ei tea," sõnas ta kiiresti rääkides, kuna ta oli ise üsna elevil sellest ajast. Oli iga kord, kui see teemaks tuli.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:46:38 GMT 3
Kui Sandra oleks kuuene, oleks ta ilmselt plaksutades ringi keksind ja laulnud, kuid nyyd piirdus ta lihtsalt r66msa naeratusega ning huule n2rimisega. "See on nii.. vaimustav" leidis Sandra s6na mis tagasihoidlikult tema r66msat tuju iseloomustas. "Ja see on nii.. lahe et sa mind sinna kutsud" lisas ta korraks oma s6nade valiku yle kulmu kortsutades, kuid kokkuv6ttes, lootis ta et Lestat sai ise ka aru et Sandra selleyle r66mus on.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 21:50:06 GMT 3
Lestat noogutas entusiastlikult. "Sam juba on seal, sa oleksid niikuinii järgmine inimene, keda ma ükskõk kuhu kutsuksin, "sõnas ta lõbusalt ning jäi küsiva ilmega Sandrat silmitsema. "Ja kuhu õnnesoovid või kallistused jäävad??" ei saanud ta aru, kas Sandrat see üldse ei huvitanud see mõte, et nad päriselt abielluvad. Muidugi ei võinud ta kindel olla, kas ka reaalsuses inimesed selliste asjade puhul õnne soovivad.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 21:57:03 GMT 3
Sandra naeratas veel s2ravamalt kui see yldse v6imalik oli ning turtsatas siis j2rgmise lause peale. Kaks korda polnud talle seda vaja 8elda, ta peaaegu hyppas Lestatile kaela ning kallistas siis teda. "Mm.. ma pole just parim 6nnesoovide v2ljam6tleja, aga palju 6nne siis teile. Ma loodan et ma suudan pulmadeks parema 6nnesoovi v2ljam6elda" turtsatas ta Lestati lahti lastes ning Ikkaveel naeratades. 6nneks ei teadustanud ta ennast hetkel sellest et see hakkas juba imelikuks muutuma. ta hyppas tagasi aknalauale istuma ning viis pilgu Lestatile. "Ma luban et ma kutsun su ka enda pulma, kui see kunagi peaks toimuma" ytles ta muigega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:10:06 GMT 3
Lestat säras jälle nagu ennist ning kallistas tugevasti Sandrat vastu. "Ma tänan, ma tänan," sõnas ta tänuavalduseks ning lasi siis lahti, kui Sandra sedagi tegi. "Heh. Kindlasti toimub ja võid selles kindel olla, et ma tulen. Kuna minust sa nii kergesti lahti ei saa! Tulen kasvõi teise ilma otsa ja sa tead seda," vastas ta veidi lõbusalt ähvardaval toonil, ise endiselt seitsmendas taevas. Sealt ta niipea alla ei tule.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 22:15:00 GMT 3
Sandra turtsatas. "Saab n2ha, sest kui sa Ei tule siis tulen Mina kasv6i teise maailmaotsa ja.." Sandra j2ttis lause l6petamata kuna tegelikult poleks ta midagi ju teha saanud, kuid ta tegi ikkagi yhe 2hvardava zesti ning turtsatas siis naerma. Tal polnud juba pikka aega nii hea tuju olnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:17:47 GMT 3
"Ma tulen," kinnitas Lestat Sandrale. Ta oli juba enne ütelnud ju, et jääb ellu vähemalt nii kauaks, kuni kõik ta lähedased surnud on. Siiski ei maininud ta midagi rohkem, vaid vaatas endiselt särasilmselt Sandrale otsa. Tal oli hea meel, et Sandra nii hästi sellesse suhtus.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 22:31:41 GMT 3
Sandra muigas ning pomises "ma j2tan selle meelde muide" kuigi ta oli suht kindel et Lestat seda t6siselt m6tles. Siis aga j2i ta t6siseks. "Ja mida te kingituseks tahate?" kysis ta, tema n2ost v6is v2lja lugeda et see kysimus vaevab teda p2ris palju, kuna mida on sul kinkida vampiirile kes saab igasugu asju alati kui ta tahab v6i tema naisele, kellele tema mees toob k6ike mida ta tahab.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:34:29 GMT 3
Lestat mõtles veidi, kergitas kulme, silitas lõuga, vaatas lage, käis edasi-tagasi kuni lõpuks seisatas. "Päevalilli," sõnas ta näol laiumas särav naeratus. Sam'ile need ju meeldisid ja järelikult pidi see üsna hea mõte olema.
|
|