Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 0:27:06 GMT 3
"Pole hullu," lausus Elven tõsiselt. Ega Elven alati ka ei naernud või muianud. Elven ohkas ja viis pilgu ühele mehele, kes sisenes. "Neetud vihm," oli kuulda tolla suust. "Hey kõrtsnik. Too mulle üks viin," lausus mees ja läks kaugele taha nurka, ajades oma jopesid seljast. Elven ei teadnud meest. "Tundub, et me pole enam kahe... see tähendab kolmekesi," lausus Elven ja vaatas kõrtsnikku.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 0:33:24 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt ning vaatas võõra joodiku poole. Samarale ei meeldinud sellised võõrad. Veelvähem joodikud. Need alati hirmutasid teda. "On sul sellest siis nii kahju?" küsis koolivanem, pöörates enda suured rohelised silmad taas poisile.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 0:39:13 GMT 3
"Ei, peaks olema?" küsis poiss ja vaatas tüdrukule otsa. "Äkki on sul hoopis väga kahju ja sa ei taha, et keegi meiks segaks, kuna meil on ju nii... emmm... romantiline koosolek, võis mis?" Ta jõllitas tüdrukut oma enda siniste ja natuke hallikas silmadega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 0:41:17 GMT 3
Samara naeratas laialt. "Enam pole midagi teha. Joodik on tulnud siia. Kui sa just ei tea kohta, kus me saaks omavahel olla," lausus tütarlaps õlgu kehitades. Sära tema silmist ei kadunud ka siis, kui tüdruk viimased sõõmud oma teest jõi.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 0:43:01 GMT 3
Poiss märkas, et tüdruku tass oli tühi. Ta haaras enda tassi ja jõi korraga terve tassi ära. Ta oli ennem aint siiski natuke võtnud. "7 aastat õppinud, koolivanem ja ei tea ühtki kohta, kus saab kahekesi olla," lausus Elven irvituse saatel.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 0:49:06 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Tegelikult ma tean. Lähme sinna või oleme siin veel?" päris tüdruk noormehele ärevalt otsa vaadates.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 0:51:49 GMT 3
"Näed, peale norimist tuleb kohe mälu tagasi," lausus Elven, hakates ise samal ajal naerma. "Ma ei tea, kui aus olla. Väljas siiski sajab vihma ja ega mul eriti jopesid pole, kui sa pole märgand."
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 0:56:54 GMT 3
Samara mõtles väheke. "Noh, mul on mantel, kuid ma ei usu, et see sulle selga läheb," lausus tütarlaps, kelle mantel kamina juures oleval laual oli. Tema kass oli selle sisse kerra tõmmanud ning magama jäänud. Neidis ise oli üleni mustas, nagu tavaliselt, ainult veinipunane korsett oli tema peenikese piha ümber tõmmatud.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 1:04:18 GMT 3
Elven märkas samuti kassi. Hetkega tuli tal aevastus välja. Õnneks jõudis ta käe ette panna. "Ja siis tahad ise märjaks saada jah? Jääb ära..." lausus Elven pominaga ja vaatas tüdrukule otsa "Aga ma olen liigutatud... Tervelt kaks cm." ta naeratas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 1:09:23 GMT 3
Kuuldes, mida noormees ütleb, hakkas Samara naerma. "Ma olen liigutatud kogu maailmast," sõnas tüdruk naljaga, ise endiselt naerdes, valged hambad välkumas. Lõpuks suutis neiu rahuneda ja lükkas oma pikad juuksed seljale.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 1:10:04 GMT 3
Elven hakkas samuti naerma selle peale. Ta ohkas siis ja vaatas nüüd kõrtniku tegevust ja seejärel viskas pilgu aknast välja. Vihm oli väiksemaks jäänud, kuid sadas ikkagi tugevalt, et Elven oleks ikkagi ligumärjaks läinud. Lihtsalt selleasemel, et saada kolme sekundiga ligumärjaks, sai ta kümne sekundiga.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 1:16:21 GMT 3
Samara ohkas kergelt. "Tuliviskit soovid?" küsis tütarlaps lõpuks küsiva pilguga. Neiu polnud Tuliviskit mitu kuud joonud. Paar päeva tagasi oli ta koos teistega Jäägermeistrit joonud, kuid see oli ka kõik.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 1:45:00 GMT 3
"Ei aitäh," lausus Elven. Tal polnud eriti viski tuju hetkel. Pealegi tahtis ta kaine olla ja tuliviski mõjutas kaines olekut. Elven naeratas ja lausus "Aga sa võid juua. Lihtsalt ma pean sind süles puhketuppa tassima," Elven irvitas selle peale vaikselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 13:27:29 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Ega ma nii palju nüüd ka ei joo," lausus tüdruk, kuid ta teadis isegi, et purju jääb ta ruttu. Tellinud endale Tuliviski, maksis ta selle eest ära ning peagi sai tüdruk ka oma pudeli kätte.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 14:50:28 GMT 3
Poiss muigas ja jälgis tüdrukut "Jaa ma usun sind väga. Viimased kolm aastat sa pole kunagi ühtki korda nii kergelt purju jäänud ja alati oled pidand kümme pudelit alla ajama, et sa purju jääksid," lausus Elven, samal ajal venitas lauseid.
|
|