|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 14:54:07 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt. "Ma tean väga hästi, kuhu sa oma jutuga tüürid, kuid omal jalul olen ma alati käinud," lausus tütarlaps, avades enda Tuliviskipudeli ning rüüpas sealt ühe kibeda sõõmu. Kimeda näoga tõmbus tüdruk pudelist eemale, ise lõpuks naerma hakates.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 15:05:38 GMT 3
Poiss muigas ja lausus "Ei tea sa midagi," ta naeratas ja vaatas tüdrukut ja lausus "Sinu miljonitest pakkumistest oled sa ainult 1/100-tik täppi pannud." lausus Elven irvituse saatel.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 17:22:48 GMT 3
"Mismõttes?" ei saanud tüdruk majakaaslaselt aru. Küsiva ilmega vaatas ta noormeest, ise nimetissõrmega ringe ümber pudelisuu keerutades.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 7, 2008 18:28:04 GMT 3
"Unusta ära," lausus Elven ja vaatas nüüd lage. Ta ohkas kergelt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 7, 2008 22:50:30 GMT 3
Tüdruk kortsutas kulmu. "Elvenkallis, palun räägi mulle," lausus tüdruk ning asetas enda käe noormehe käe peale, ise õrnalt naeratades.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 8, 2008 21:20:25 GMT 3
"Mis ajast mina olen sinu kallis?" küsis poiss ja vaatas tüdrukut meelega tehtud näoga, mis ütles, nagu Samara oleks mingi friik. "See ei ole midagi olulist..." lausus Elven, jäädes oma otsusele kindlaks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 8, 2008 21:21:56 GMT 3
Samara vaatas noormehele viltu otsa ning muigas õrnalt. "Kui sa nii ütled. Ja mulle tundub, et kallis sa ka mulle olla ei taha," lausus tütarlaps teeseldud mossitusega ning rüüpas paar sõõmu oma joogist.
OT: Ma POLE Tiina, tobu! ;D
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 17:17:30 GMT 3
Elven muigas ja lausus kergelt "Ma tegin nalja totukene. Sa oled mu parimaid sõpru forever." ta naeratas siis ja haigutas kergelt. Õhtu oli siiski. Vihm hakkas samuti järele jääma.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 17:21:03 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole ning ohkas vaikselt. "Jah. Sõber," lausus tütarlaps vaikselt ning pööras enda pilgu letile, rüübates veel paar pisikest sõõmu enda joogist.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 18:25:29 GMT 3
Elven ohkas. Ka tema jäi miski pärast vaiksemaks. Ta pilk oli suunatud aknast välja, nagu otsekui märkaks ta igat tilma, mis taevast alla sajab. Ta ohkas vaikselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 18:29:13 GMT 3
"Elven," alustas Samara lõpuks, vaadates noormehele otsa. "Oled sa mõelnud kunagi, et äkki ma tunnen sinu vastu midagi rohkemat kui sõprus?" küsis tütarlaps noormehelt, ise peagi koheselt taas enda jooki juues. Alkohol muutis tütarlast sageli julgemaks ning praegu oligi ta piisavalt julge.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 18:40:47 GMT 3
Poiss viis oma pilgu tüdrukule. "Samara... sa oled alati mu sõber olnud ja sa peaksid teadma, et armastus ei ole eriti minu teema. Alates sellest ajast, kui mu tunnetega tõsiselt mängiti." Poiss oli surmtõsine. "Viimastel päevadel... Ma ei tea mis toimub. Kuid..." Poiss ohkas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 18:46:05 GMT 3
Tütarlaps pööras pilgu maha. "Ma tean. Ma lihtsalt küsisin sinult. Ma ei eeldanudki, et ma sulle meeldiks või nii. Me oleme alati olnud parimad sõbrad," lausus tütarlaps vaikselt ohates ning pilku kramplikult teetassil hoides.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Dec 9, 2008 18:51:30 GMT 3
Elven vaatas maha. Ta pilk oli sinna kinnitunud. "Aga tea... Et sa oled mulle siiski alati midagi rohkem, kui tavaline või parim sõber." Poiss üritas naeratada, kuigi üle pika aja ei tulnud tal see hästi välja.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 9, 2008 18:53:48 GMT 3
Tüdruk vaatas endiselt pudelit oma käes. "Mismõttes?" päris Samara peale pikka mõtlemispausi ning pööras enda pilgu aeglaselt noormehele.
|
|