|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 23:02:22 GMT 3
Tüdruk krimpsutas veidike nägu noormehe komplimendi peale, kuid lükkas seejärel juuksed kõrvataha. "Kolm, kaks, üks, läks!" lausus tüdruk ning hakkas seejärel taas klaverit mängima, pilk Lestatile kinnitatud. Peagi hakkas tüdruk laulma, endal õrn naeratus näol.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:08:20 GMT 3
Lestat muigas ning hakkas ütlemise peale õigel hetkel mängima. Seejärel alustas ta oma madala häälega laulmist, mis ühtis Sami häälega päris hästi. Talle oli see lugu meeldima hakanud ja tegi vahepeal omaloomingut, mis ometigi läks loo sisse päris hästi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 23:13:28 GMT 3
Tüdruk vaatas ärevalt endiselt poisile otsa ning kuulas tema häält, mis tema enda häälega nii hästi klappis. Peagi aga pööras tüdruk enda pilgu sekundiks klahvidele ning laulis edasi. Kui lugu läbi sai, vaatas neiu taas noormehe poole. "Sul on väga hea hääl," lausus tütarlaps lõpuks muigega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:16:59 GMT 3
Lestat naeris vaikselt."Ei saaks ütelda, et sul midagi halvemat oleks," pilgutas ta Samile lõbusalt silma. "Võtaks mingi järgmise loo?" pakkus ta siiis välja, kuna esimene tuli neil mõlemat pidi päris hästi välja.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 23:29:26 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "Kas vahetame kohad tagasi või tahad veel kitarri proovida?" päris tüdruk lõbusalt naeratades. "Ning.. sina valid seekord loo," lausus tütarlaps poisile silma vastu pilgutades ning vaikselt enda sõrmi ragistades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:45:25 GMT 3
Lestat silitas lõuga ning mõtles veidi. "Ma võin ka kitarril proovida. Teeks näiteks.... hmmmm.... Scorpionsi Moment of Glory't?" küsis ta uurival ilmel Samilt. Ta ei olnud kindel, kas neiu seda teab, kuid mingi loo pidi ta ju valima, mida oleks võimalik klaveril ja kitarril mängida.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 23:49:29 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt. Lugu oli talle tuttav, kuid peas kahjuks polnud. Otsustanud, et seekord laseb ta noormehel üksi laulda, noogutas Sam õrnalt peaga ning hakkas seejärel õrnalt klaveril lugu mängima.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:53:24 GMT 3
Lestat alustas akordidega ning laulmisega. Tal ei olnud kaugeltki nii kõrge hääl kui Klaus Meine'l, aga paar oktavit altpoolt tuli see välja. Lugu oli üsna aeglane, aga Lestatile see meeldis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 0:01:57 GMT 3
Tüdruk pööras enda pilgu Lestatile ning naeratas õrnalt, kui too laulma hakkas. Mõtlikult mängis ta ise lugu klaveril ning sulges lõpuks enda silmad, klaver, kitarr ning noormehe hääl kõrvus vastu kajamas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 0:13:16 GMT 3
Lestat laulis kõlava häälega laulu lõpuni ning jättis ühe akordi kõlama. Selle kustudes ta pöördus Sami poole. "Ma ei arvanud, et sa seda lugu tead," tunnistas ta meeldivalt üllatunult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 0:26:47 GMT 3
Samara turtsatas irooniliselt. "Laulda ma ei osanud," lausus tüdruk õlgu kehitades ning hakkas lõbusalt koerapolkat mängima. Kui see läbi sai, sõnas tüdruk naeratades: "Minu esimene lugu, mille ma klaveril mängima õppisin."
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 0:29:59 GMT 3
Lestat naeris vaikselt, kuid rõõmsalt. "Mul oli selleks üks kaanon," vihjas ta esimesena õpitud loole. Ta asetas vaikselt kitarri vastu tooli toetama, kuid jäi sinna toolile. Pilk oli tal muidugi neiule suunatud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 0:33:49 GMT 3
Tüdruk muigas endamisi. Heitnud kiire pilgu klahvidele, hakkas tütarlaps mängima tuntud Ainult Elisele lugu, ise õrnalt loole kaasa ümisedes. Seejärel pööras ta enda pilgu noormehele ning noogutas õrnalt peaga pingi poole, mis tähendas seda, et noormees tema kõrvale istuks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 0:41:01 GMT 3
Lestat kuulas laulu ning vastas kutsele, liikudes Sami kõrvale. "Kaua sa klaverit mänginud oledki?" küsis ta üle, kuna ta mängis tõesti palju paremini, kui tema sõnadest järeldada võinuks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 0:52:43 GMT 3
Samara vaatas mõtlikult lakke ning ohkas vaikselt. "Ma ütleks, et mingi.. neli aastat vist," lausus tüdruk ning muigas vaikselt. "Aga kitarri kuskil üksteist aastat," lisas tüdruk põhjuse, iks ta kitarri paremini mängida oskas.
|
|