|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 0:54:50 GMT 3
Lestat vaatas imestunult Sami. "Et nii kaua. Tjaah, see õigustab," sõnas ta nüüd muiates. "Hmm.. Neli aastat. Ma pean ütlema, et sa oled selle aja kohta väga osav," tegi ta taaskord komplimendi, aga neid oli neid ju ka väärt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 1:05:04 GMT 3
Samara raputas pead. "Mitte pooltki nii osav, kui sina ja ma kuulsin, et mul läksid paar nooti ka sassi," lausus tüdruk tagasihoidlikult ning muigas vaikselt, vaadates noormehele naeratades otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 1:16:24 GMT 3
"Kui mina klaveris? Pff... Sam, ma olen klaverit paljupaljupaljupalju aastaid rohkem mänginud ju ka," pidi ta naerma. Aeg oli nii poolteist sajandit ju. "Paar nooti sassi, kui sa mängid peast ühte lugu, mille noote sa varem pole näinud? Sa võiksid kontsertsaali minna kohe esinema nii ju!" sõnas Lestat innukalt ning vaatas Samile silma.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 1:23:16 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Ma ei suuda esineda. Ma hakkan närvitsema ja minestama, kui ma pean suurema hulga rahva ees esinema," lausus tüdruk ning muigas vaikselt. "Polegi seda varem teinud, kuid ma tean juba seda," sõnas tüdruk õlgu kehitades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 1:26:41 GMT 3
Lestat naeratas rahustavalt. "Kuid praegu sa just tegid seda ju. Mitte küll suure rahva ees, aga vähemalt kellegi juuresolekul," proovis ta neidu innustada. Tegelikult oleks olnud päris tore, kui ta kusagil koolipeolgi näiteks esinenud oleks. Kui neid seal oleks korraldatud."Võti seisneb selles, et sa kujutad end üksinda ette, harjutamas kusagil mujal. Minul tuleb see küll hästi välja," muigas ta endamisi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 2:06:49 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Noh, ma laulsin koos sinuga ju," sõnas tüdruk naeratades. "Kuid ma ei tea. Ma kardan lihtsalt, et kukun laval kokku. Kardan, et ma ei meeldi publikule," sõnas neiu õlgu kehitades ing õrnalt pilgu klahvidele viies.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 2:10:30 GMT 3
Lestat viis samuti pilgu klahvidele. "Ehk siis duoga sa ei kardaks esineda?" küsis ta kinnituseks, kas oli asjadest õigesti aru saanud. Pilk rändas taas neiu näole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 3:10:37 GMT 3
Samara noogutas veidike kahtlevalt. "Sinuga ma ei kardaks," lausus tütarlaps ning pööras enda pilgu slytherinlasele, naeratades õrnalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 3:18:28 GMT 3
Lestat naeratas meelitatult. "See on sinust väga armas," pidi ta mainima ning vaatas siis taas klahve. Hetke pärast ta naeratas veel rohkem ja hakkas üht Mozarti lugu mängima.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 3:29:20 GMT 3
Tüdruk vaikis, näol naeratus ning mõtlikult jäi ta noormehe Mozartilugu kuulama. Samal ajal vajus tütarlaps mõttesse. Ta mõtles tulevikule ning kõigele sellele, mis tulevikul nende jaoks varuks on.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 3:33:21 GMT 3
Lestat naeratas ning tegi seda ka pärast, kui oli looga lõpetanud. Siis aga pöördus ta neiu poole. Ta vaatas ta täiuslikke näojooni, kauneid silmi, neid spetsiifilisi huulepiire. Juuksed.... See pani ta silmad nagu tähed taevas särama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 4:09:11 GMT 3
Samara kuulas loo lõpuni ning pööras enda pilgu Lestatile, jäädes teda silmitsema. Ta mõtles pingsalt, mida too mõelda võib, kuid välja ta ei öelnud midagi. Aeglaselt libistas tüdruk enda käe noormehe käe poole ning võttis sellest julgustavalt kinni.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 4:11:32 GMT 3
Lestat tundis ja nägi silmanurgast, kuidas koolivanema käsi tema oma poole liikus. Üsna kuum käsi, tema külma käe vastas. Naeratus ei kadunud kusagile. "Mida sa mõtled?" küsis ta seejärel. Küsimus painas teda sellistel vaiksetel hetkedel, mil midagi spetsiifilist neiu näost välja ei lugenud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 4:23:32 GMT 3
Samara naeratas endamisi, kui noormehe küsimust kuulis. "Ei midagi erilist. Mõtlesin lihtsalt sinu enda vere peale," tunnistas tütarlaps ning pööras enda pilgu võimenditele, mis üksteise peal olid.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 4:27:15 GMT 3
See ajas noormehe segadusse. "Mis sellega?" jättis ta esialgu mainimata, et Lestat ainult toitub verest, endal tal seda sees ei ole.
|
|