|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 4:29:42 GMT 3
Samara kehitas vaikselt õlgu. "Noh, ma mõtlesin, et mis juhtub, kui vampiir hammustaks teist vampiiri," lausus tütarlaps ettevaatlikult. Tema mõtted polnud sugugi teemasse, kuid noormees ise tahtis ju teada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 4:33:33 GMT 3
"Oleneb, kas hammustaja vampiir toitub kihvadega. Kui jah, siis ta võib üsna sügava haava tekitada. Kui mitte, siis tunduks see kui näksamine või muud taolist, " selgitas Lestat vampiirielu veidi Sam'ile. Ta oli muutunud veidi tõsisemaks, kuid samas pidi neiu seda ka teadma, kui juba mõtles.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 4:41:11 GMT 3
Samara kuulas noormehe ära ning ohkas vaikselt, asetades õrnalt enda vaba käe enda kaelale, katsudes seda. Ta tundis, kuidas veresoon õrnalt ning rahulikult tema sõrmede all tuksleb. Huvitav, mis tunne on, kui sind hamustatakse? mõtles neiu endamisi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 4:43:23 GMT 3
Lestat vaatas kulmukergitusega Sam'i. "Ära muretse, ma ei hammusta sind," sõnas ta siis juhuks, kui neid käe kaitseks ette pani. Ta küll ei uskunud seda eriti, kuna nad usaldasid üksteist, aga tegevus oli noormele jätkuvalt kahtlane.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 4:52:14 GMT 3
Samara vaatas nüüd noormehe poole ning langetas käe. "Ma tean. Sa ei hammustaks mind ka siis, kui ma ise seda paluksin," lausus tüdruk ning manas näole märkamatu naeratuse.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 4:55:22 GMT 3
Lestat muigas laialt, kuid tõestas vastupidist. Lõbusalt kummardus ta Sam'i kaela juurde ning näksas seda vaikselt. Kuigi ta hambad olid tavaliste inimeste omadest tugevamad ja tervemad, ei oleks ta saanud nendega suurt kahju teha. "Hammustaksin küll," sõnas ta siis muiates. "Ega ma sulle haiget ei teinud?" küsis ta siis igaks juhuks kiiresti.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 5:04:35 GMT 3
Samara sulges õrnalt enda silmad ning lasi noormehel end õrnalt näksata. Siiski avas ta lõpuks silmad ning vaatas samasuguse naeratuse saatel noormehele otsa. "Ma ei mõelnud päris seda, kuid olgu," lausus tüdruk otsustades, et ei hakka paluma noormehel end hammustada. "Muidugi ei teinud sa mulle haiget," lausus tüdruk õrnalt turtsatades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 5:06:11 GMT 3
"No ma oleks võinud ka naha katki hammustada, aga see poleks nii meeldiv olnud," kinnitas ta oma sõnu neiule. "Väga hea, sest see ei olnudki mu kavatsus," muigas ta rõõmsalt omaette.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 5:13:23 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt. "Sul on väga teravad ja tugevad hambad ilmselt. Usun, et kasutad Blendamedi," naljatles tüdruk ning kallutas end väheke, asetades enda pea noormehe õlale puhkama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 5:15:43 GMT 3
"Kui huvitav et sa mainisid, sest ausalt öeldes kasutan Colgate'i," sõnas ta naljatleval toonil, kuid ometi taaskord ausalt. Inimestel hakkaks ju vastik, vaadata punaseid hambavahesid või tunda selle lõhna, kuigi otsest vajadust hambapesuks vampiiridel ei olnud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 5:20:49 GMT 3
Tüdruk hakkas vaikselt endamisi naerma. "Hambaniit on ka sulle ilmselt tuttav," naljatles neidis taas, vaadates ise klaveriigat detaili. Ta ohkas sügavalt, ise hoides käes noormehe kätt, mida ta teise käega õrnalt silitas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 5:24:29 GMT 3
Lestat noogutas. Ta oli tuttav, kuid endal veel vajadust kasutada ei olnud. "Midagi hinge peal?" küsis ta siis ohke kohta veidi kurval toonil.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 5:27:23 GMT 3
Samara pööras enda pilgu Lestati poole ning vaatas teda arusaamatul toonil. "Kas sul on?" vastas neiu küsimusele küsimusega ning vaatas talle rahulikult otsa, olles valmis kuulama, mida noormehel talle öelda on.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 5:31:49 GMT 3
"Kõigest kartus sinu pärast. Millest see ohe tingitud oli?" läks Lestat küsimustega veidi spetsiifilisemaks ning kergitas veidi kulmu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 5:34:23 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning muigas endamisi. "Hapnikupuudusest?" pakkus tüdruk välja ning muigas edamisi. "Sa ei pea minu pärast kartma. Ma ei kao kusagile," lisas neiu seejärel leebelt, toetades enda lõuga noormehe õlale.
|
|