|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:11:49 GMT 3
Lestatile meeldis, et tüdruk sellesse nii ausalt ja siiralt suhtus. "Mina olen rahul kõigega nii kaua, kuni seal oled sina," avaldas ta enda arvamuse täielikul määral. Rohkem tingimusi tal ei olnud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 4:23:58 GMT 3
Tüdruk naeratas õrnalt. "Mina olen kindlalt kohal," lausus tütarlaps. Ta ei suutnud otsustada, kas ta tahab olla laulatusel ilma külalisteta või koos külalistega. Oleks ju olnud tore kutsuda Hayley enda pulma pruutneitsiks, kuid samas oleks olnud tore Lestatiga abielluda kusagil eemal, salaja. See oleks veidike põnevust tekitanud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:26:52 GMT 3
Lestat noogutas. Selles ta ei kahelnudki. "Kuid kuidas sa siis eelistad?" küsis ta siiski edasi. Kui see ära korraldada, tulnuks kohe pihta hakata ja see tekitas mehes elevust. Midagi jällegi esmakordselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 4:41:28 GMT 3
"Noh," alustas tüdruk, kui oli noormehe küsimuse ära kuulanud. "Mis sa arvad, kui me esijalgu tees seda kahekesi. Noh, preester ka veel. Aga ma mõtlen, et ilma külalisteta," pakkus tüdruk välja. Ta ei teadnud, kuidas noormehele see mõte meeldis, kuid tüdrukule ei meeldinud eriti kärarikkad üritused ning pulm oli ilmselt aeg, mil ta soovis noormehega kahekesi olla.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:44:46 GMT 3
Lestat kuulas rahulikult Sam'i ära. "Esialgu? Et pärast korduspulmad?"turtsatas noormees lõbusalt. "Kuid minu pärast sobib. Meil on vist ainult paari tunnistajat vaja," mõtles ta nüüd niiöelda seaduste üle.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 12:41:02 GMT 3
Samara ei jõudnud vastatagi noormehe küsimusele, kui too juba midagi järele ütles, kuid see polnud eriti tüdruku arust tähtis ka. "Nojah. Ma ilmselt tirin kaasa Hayley. Kelle sina?" päris tüdruk naeratades. Ta mõtles algul Elveni peale, kuid ta polnud teda nädalaid näinud ning arvestades asjaolusid poleks ta ilmselt Samara pulmade pärast eriti rõõmus ka.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 13:45:12 GMT 3
Lestat mõtles veidi. Oleks olnud tasakaalus, kui ta võtaks kellegi meessoost sõbra, kuid tal ei olnud keegi nõnda lähedane. "Sandra. Jah," lausus ta siis mõne aja pärast, olles oma valikus kindel. Sandra oli läinud üsna hulluks, kui ta Sam'ist talle rääkis ja oleks kindlasti meelitatud ka nende pulma tulemisest. Selles Lestat ei kahelnudki.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 13:48:43 GMT 3
Samara naeratas kergelt. "Sandra on väikse suslik. Selline.. küsimusteesitaja," lausus tüdruk ning naeratas kergelt. Siiski usaldas ta teda, sest ta teadis, et tüdruk ei räägi kunagi Samara asju talle edasi. Nad olid siiski majakaaslased ja ammused sõbrannad. "Ma mäletan, kui sa ütlesid, et ma olen su ainus sõber. Tore, et sa enam nii üksik pole," tunnustas tütarlaps noormeest.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 13:55:14 GMT 3
Lestat nõustus Sam'i iseloomustusega Sandra kohta lõbusa naeruga. "Ta on ka üsna lähedaseks saanud. Mõistab mind, vahel. Ja ma olen teda päris mitu korda eluohtlikesse olukordadesse pannud." Seda oli Lestat tõesti. Eriti chupacabrade juures.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:06:12 GMT 3
Samara kergitas õrnalt kulme, kui oli kuulnud, mida noormees ütleb. "Vabatahtlikult? Ja mind mitte? Kui kurb," sõnas neidis väikse irooniaga ning hakkas vaikselt naerma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:08:25 GMT 3
Lestat vangutas veidi pead. "Kas just vabatahtlikult... Ennast ma ei pea eluohtliku all. On ka hullemaid loomi. Kelle juurde ma ta viisin," sõnas ta süütult silmi pööritades, justkui poleks see midagi hullu ja igaüks võinuks seda teha.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:25:45 GMT 3
Tüdruk muigasvaiskelt. "Ilmselgelt tahtis Sandra sulle muljet avaldada," avaldas tütrlaps arvamust ning ohkas rõõmsalt. "Sest mina pole temaga koos küll selliseid ohtlikuid teekondi ette võtnud," lisas ta seejärel, pöörates pilgu noormehele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:42:13 GMT 3
Lestat raputas pead. "Ta lithsalt ütles, et ma teda kuhugi viiksin. Ja ma mõtlesin, et pole ammu tuttavaid külastanud," sõnas ta muigavalt. "Ja minuga koos ta ainult sellistesse kohtadesse minna saigi," pidi ta jälle veidi egotsema.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:51:17 GMT 3
Samara vaatas tõsise pilguga noormehele otsa. "Sa viisid ta teiste vampiiride juurde?" päris Samara veidike jahmunult.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:53:33 GMT 3
Lestat raputas kiiresti üllatunult pead. "Ole nüüd, see oleks lihtsalt ta ära tapmine," sõnas ta kohutunult näoga. Seda poleks ta eluilmaski mõtelnud. Mitte kedagi nendele tutvustada.
|
|