|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 15:03:36 GMT 3
Tüdruk naeratas kergendunult, kuid siis sõnas ta endale mõtteis: Vampiiri pruut. Ta hakkas vaikselt, peaaegu hääletult, naerma. "Hufflepufflased on uudishimulikud inimesed ning kahjuks või õnneks on Sannu eriti uudishimulik," lausus tütarlaps õrna muigega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 15:14:30 GMT 3
Lestat noogutas jällegi. See oli rohkem kui tõsi. "Kuid ma olen siiani elus. Tähendab, ta ei ole mind pärast neid reise ära tapnud," muigas ta endamisi. Sandra tegutseb just vastupidi. Keelab Lestatil end tapmast.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 15:21:10 GMT 3
Samara kortsutas vaikselt kulmu. Talle ei meeldinud see, et noormees enda surmast rääkis. "Vaevalt, et ta seda teha tahaks," sõnas tüdruk mõrult. Ta oli kindel, et kui Sandra ka üritaks seda, määriks Sam enda käed tema verega. Lestati nimel oli tüdruk kõigeks võimeline.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 19:00:26 GMT 3
Lestat vaatas unelevalt Samarale otsa. "Ta on päris tolerantne tüüp ikka," lausus ta muigel näoga, vahetades veidi teema suunda. Nad olid just pulmadest rääkinud ja üleminek surmale oli liiga kiire.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 22:23:35 GMT 3
Tüdruk turtsatas õrnalt. Tüüp tüdruku kohta öelda oli neiu jaoks liiga uudne, kuid siiski piisavalt naljakas. "Ütleks nii, et kui ta minuga samas majas ei käiks" - ta pööras enda pilgu noormehele, keda ta taas särava pilguga silmitses - "oleks Hufflepuffis üpriski igav," seletas tütarlaps õrna muigega. "Ta on väga optimistlik.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:27:28 GMT 3
Lestat nõustus taaskord noogutades. "Sõbralik samuti," lisas ta muigega. "Kuid kui naasta mu lemmikteema juurde, siis mis sa arvad ikkagi, kunas me pulmad korraldama peaksime?" oli ta näol taas elevil ilme. Kuidas talle seda küll lausuda meeldis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 22:49:05 GMT 3
Samara tundus, kuidas teda valdas ärevusetunne. Talle paaniliselt meeldis, kui noormees pidas Pulmi lemmikteemaks ning juba selle sõna kõla noormehe suust tundus ootusitekitav. "Niipea, kui võimalik," lausus tütarlaps naeratades. Ta ei jõudnud ära oodata, mil ta sai öelda selle kurikuulsa 'Jahsõna.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:51:59 GMT 3
Lestat muigas, kuna Sam oli temaga samal arvamusel. "Sellel nädalal mitte, teeme nii," sõnas ta kergelt itsitades. "Mul on vaja sõrmused lasta valmis teha ju," lisas ta kiiresti ka põhjuse, et mitte niisama ta ei lükanud seda edasi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 23:15:49 GMT 3
Samara vaatas noormehe poole ning tundis, kuidas tal kukal kergelt õhetama hakkab. "Ning ma pean endale täiusliku kleidi muretsema," sõnas koolivanem õrna muigega ning pilgutas noormehele ärevalt silma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 23:17:26 GMT 3
Lestatil tuli riietus alles siis meelde. "Ja kus ka. See on hea küsimus," sõnas ta pead vangutades. See pani teda huult hammustama. Kas koolis või minna kuhugi mugude juurde... mõtles ta pingsalt ning ootas, et Sam enda arvamust avaldaks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 23:36:01 GMT 3
Samara naeratas õrnalt. "Ma ise kujutasin ette mingit vana puidust kirikut kuskil üksikus mugukülas," lausus tüdruk unelevalt ning ohkas vaikselt ise mõeldes, et tema unistused hakkavad viimaks täituma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 23:40:44 GMT 3
Lestat noogutas. Tal oli tähtis, et Sam'ile meeldiks. "Kas ma teen ise sobivad pulmasõrmused, või teeme koos? Ja riided valime eraldi, eks? Sa kutsu mind, kui maksta on vaja," sõnas ta muiates, Sam'i silmi õnnelikult puurides.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 23:52:29 GMT 3
Samara vaatas kulmukortsutusega noormehe poole. "Kuule, mul on ka raha kõrvale pandud," sõnas tütarlaps naeratades, vihjates sellele, et kleidi eest tahtis ta ise siiski maksta. "Sõrmused võiks koos valida," pakkus tüdruk välja. Talle meeldis koos noormehega otsustada ja planeerida, kuid mitte üksi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 0:05:06 GMT 3
Lestat muigas, kui Sam iseseisev oli, või seda väljendas. "Minugi poolest. Siis rohkem nagu ei olegi. Või... hmm... Mesinädalad?" sõnas ta salapäraselt ja meelalt Sam'i veidi silma nurgast ettevaatlikult silmitsedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 0:09:55 GMT 3
Samara naeratas õrnalt. "Kariibimere saared," sõnas tütarlaps kohe reipalt. "Või siis.. Veneetsia," pakkus tütarlaps seejärel, sest ta oli kuulnud, et seal on väga kaunis.
|
|