|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 20:46:52 GMT 3
Lestat noogutas, ta oli ka sellele veidi aega enne mõelnud. "Mõtlesin, et võib-olla on pottidele-pannidele mingit teistsugust vaja. Ja seina küljes võiks olla mingis ulatuses toru, et saaks osta konksulaadseid asju, et sinna kinnitada. Saab näiteks kulpe ja lõikelaudu riputada käepärastele kohtadele. Pajalapid võtsid või pean ma sind hakkama aitamas käima sellega?" küsis ta muiates, mis pani teda endale käega piki laupa virutama. "Pliidi unustasin ikka!" ütles ta endas pettunudlt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 20:52:33 GMT 3
Samara asetas käe malbelt suu ette ning itsitas vaikselt, kui noormees endale käega vastu otsaesist lajatas. "Me unustasime elutuppa laua ka võtta," tuletas tüdruk meelde ning vaatas seejärel ringi. "Konksud on hea mõte," lausus ta seejärel lõbusalt. "Ning nagisid rätikute jaoks. Ilmselt läheks vannitoas ka neid vaja," sõnas tüdruk lõbusalt, eraldudes veidike Lestatist ning hakates mööda riiuleid taas ringi sobrama. Ta leidis kahte sorti konkse - ühed olid väiksed, valged ning seinale kinnituvad - need sobisid kööki ning teised olid puidust, jämedamad ja pikemad, mis oleksid hästi vannituppa sobinud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 20:55:00 GMT 3
"Kas ma mitte ei tellinud ühte diivanilauda?" ei suutnud Lestat meenutada.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 21:02:28 GMT 3
Samara kehitas õlgu. "Kas tellisid?" vastas neiu küsimusele küsimusega ning muigas vaikselt. "Okei, võibolla tellisid ka ja ma lihtsalt ei pannud tähele," tunnistas Sam lõpuks oma viga tunnistades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 21:13:30 GMT 3
Lestat keris juhtunud peas tagasi ning noogutas siis pikalt."Tellisin küll. Ühe sellise ovaalse," täpsustas ta. "Kuid kööki oleks ikkagi vaja. Mmm. Sa esita siin tellimus ära, ma olen enne tagasi, kui maksmise kohani jõuad. Okei?" küsis ta siis nõusolekut neiult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 21:16:30 GMT 3
Samara noogutas noormehele ning vaatas seejärel ringi. Otsustanud ühe klaasist ning kandilise laua kasuks, pöördus ta tagasi müüja poole, hakates tellimust esitama, ise Lestati oodates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 21:21:50 GMT 3
Lestat oli hetkega kadunud ning tagasi tehnikapoes. Ta vaatas pliite ning mõtles, milline Samile kõige paremini sobiks. Ta otsustas ühe elektripliidi kasuks, millel oli neli rauda, kõik erineva suurusega ning ahi. Kaasas oli veel kaks ahjuplaati. Tellimuse ära teinud oli ta tagasi köögipoes kassa ääres ning valmis oma pangakaarti ulatama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 21:31:33 GMT 3
Nähes uuesti Lestati, naeratas tüdruk ning suundus tema juurde. Müüja oli juba kirja pannud klaaslaua ning neli tooli. Oli veel vaja ainult vajalik summa ära maksta. "Said pliidi?" küsis tüdruk õhinal.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 21:41:34 GMT 3
Lestat noogutas ning maksis kaupade eest ära. Kõik tehtud, väljusid nad sealt poest ning käisid veel mitmes, jõudes lõpuks ka toidupoodi. Kui kell sai kümme, jõudsid nad lõpuks koju. Koridoris võttis Lestat oma jalatsid ära ja sammus tühja majja sisse. "Huh, see oli väsitav," lausus ta kergendunult ohates, märgates iroonilisust. "Jaksad sa veel matkama minna?" küsis ta neiult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 21:44:57 GMT 3
Samara turtsatas lõpuks, ise pead raputades. "Väsitav? Ma arvasin, et sa ei tunne väsimust," lausus tütarlaps, kes aga oli rampväsinud. Ta võttis jalatsid jalast, asetades need riiulile. Seejärel vajus ta maha istuma, asetades enda pea vastu seina toetama. Ta sulges enda silmad ning muigas kõveralt, kui kuulis noormehe küsimust. "Ilmselt mitte, kuid homme võib, kui sul tegemist pole," lausus tütarlaps, kes soovis kõigepealt asjad õigetele kohtadele paigutada. Võluväega oleks see kiirelt käinud, kuid ta kahtles, et täna kõik asjad kohale jõuavad. Ilmselt tuleb öö põrandal veeta.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 21:55:53 GMT 3
"Kuid teeselda ju ikka võib," vastas Lestat süütult. "Homme... Vaatame, kuidas asjad tulevad. Täna on liiga hilja, tavaliselt hakkavad nad kella kaheksast pihta ning kuni viieni. Loodame, et homme tulevad ikka enamus asjad ära." Jah, Lestat oli aastatega palju õppinud mugudest. "Kas sa tahad äkki ööseks korterisse magama minna?" tundis ta siis selle koha pealt muret.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 21:57:15 GMT 3
Samara mõtles väheke. Miks ka mitte, mõte oli päris hea. "Tahad kaasa tulla?" päris tütarlaps, avades enda silmad ning noormehele alt üles otsa vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:04:52 GMT 3
Lestat mõlgutas veidi mõtteid. "Ma võin su ära viia, kuid arvan, et sul oleks imelik nõnda seal uinuda," sõnas ta, kuna oli üsna teadlik inimeste psühholoogiast.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 19, 2008 22:06:03 GMT 3
Samara kergitas õrnalt kulme. "Mismõttes imelik?" küsis tütarlaps uudishimulikult, sest ta polnud Lestati mõttele pihta saanud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 19, 2008 22:19:14 GMT 3
"Kujutad end ette enda toas, voodis ja mind teisel pool tuba toolil istumas ja sind jõllitamas?" kergitas ta kulmu, kuna arvas, et endal oleks tal küll veidi imelik olnud.
|
|