|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 1:36:50 GMT 3
Samara itsitas omaette, kui noormees teda enda kõrvale tõmbas. Ta suudles noormeest vastu ning kui ta oli kuulnud, mida too ütleb, kergitas neiu õrnalt kulme. "Ma topin seda niigi vähe peale," sõnas tüdruk veidike nördinult, kuid siiski lõbusalt. "Pealegi käib mu meik mu stiili hulka. Sama hästi võiksid sa paluda mul näiteks kott-pükse kanda," sõnas neiu turtsatades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 1:38:50 GMT 3
Lestat raputas vaidlevalt pead. "Ka puhtana võid goot välja näha," pidi ta ära mainima, kuna tegelikult talle väga ei meeldinud, et Sam oma nahka sellega rikub. Nahka, mis on niigi õrn ja puruneb kergesti. Mille pärast Lestat teda nii tugevasti hoidiski ja temast lahti ei lasknud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 2:00:17 GMT 3
Samara turtsatas õrnalt. "Kindlasti, kuid ma näen enda arust meigita nagu kolmekümnene välja," sõnas tütarlaps. Kortse muidugi polnud, kuid Samara polnud harjunud enam meigita ringi liikuma. Ta kujutas ette, et paljud ei tundnud teda meigita äragi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 2:04:16 GMT 3
Lestat vangutas veidi pead, kuid raputas seda. "Minu meelest näed sa meigiga veidi vanem välja, kui sa tegelikult oled," avaldas ta oma arvamust ning naeratas õndsalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 2:13:16 GMT 3
Samara naeratas õrnalt ning tõusis püsti, suudeldes korraks noormehe laupa. Sõnagi lausumata kõndis ta vannituppa, kus ta vana meigi maha võttis ning veidike õrnema seejärel peale pani. Ta vaatas end peeglist ning kributas nina, kui seejärel taas Lestati juurde suundus. Häbelikult jäi tüdruk talle otsa vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 2:15:31 GMT 3
Lestat vaatas kulmukergitusega, mida Sam teeb, ning muigas, kui ta tagasi tuli. "Ma näen küll, et sul on seal peal veel midagi," sõnas ta lõbusalt. "Kuid see on sinu enda teha, mida sa kannad või mitte," proovis ta mitte liiga dikteerida Sam'ile ette, mida ta tegema peaks või ei tohiks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 2:37:58 GMT 3
Samara kortsutas kulmu. Ilma meigita ei hakanud ta ringi käima ning õnneks noormees ei palunud ka seda. "Ma arvasin, et sa armusid minusse tingimusteta," naljatles tüdruk ning puges taas noormehele kaissu.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 2:41:09 GMT 3
Lestat noogutas seepeale, kuna ta seda tegigi. "Kuid nüüd ma muretsen sellepärast, et meik su näonahka rikub,"vabandas ta ennast ning võttis tugevalt naise ümber kinni.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 3:09:46 GMT 3
Tüdruk turtsatas vaikselt. "Mis sulle veel minu juures ei meeldi?" tahtis tüdruk huviga teada, kuid lõbustatud ilme tema näolt ei kadunud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 3:22:15 GMT 3
Lestat mõtles veidi. "See, et sa nii vähe sööd," lausus ta muigega. Sam oli ju väga õbluke, mis suurendas ta õrna väljenägemist.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 3:32:28 GMT 3
Tüdruk turtsatas õrnalt. "Ma söön enda jaoks piisavalt. Pealegi pole ma nüüd niiii peenike ka, et ma rohkem sööma peaks," oli Samaral ka sellele vastust olemas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 3:38:11 GMT 3
Lestat vangutas pead ning otsustas siis sellel minna lasta. "Kui sa nii ütled," nõustus ta lihtsalt ning vaatas taaskord neiu rohelisi silmi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 3:44:40 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt. "Veel midagi?" päris ta seejärel reipalt käsi kokku lüües.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 3:51:12 GMT 3
Lestat raputas pead. "Kuid ma mõtlesin, et ehk sa tahad minna oma autot proovima. Või siis läheks käiks enne poes ära, ma tegin väikse nimekirja," pöördus ta päevaplaani juurde tagasi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 3:57:39 GMT 3
Samara vaatas ärevalt noormehe poole. Mõlemad variandid tundusid tüdrukule väga head, ta saigi siis rohkem noormehega aega veeta. "Käime siis enne poes ära. Autoga läheb ilmselt aega," sõnas tütarlaps naeratades.
|
|