|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 3:59:17 GMT 3
Lestat noogutas ning tõusis koos Samarga diivanilt püsti. Põgusalt naeratava pilgu talle heitnud, sammus ta esikusse, kus torkas jalga ühed kingad ja jaki. Seejärel avas ta ukse, väljus sealt ning hoidis teiselt poolt seda lahti. Võtmed olid tal alati taskus.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 12:36:44 GMT 3
Samara järgnes noormehele, pani jalga musta värvi ketsid ning tõmbas musta nahast koti üle enda pea. Ta noogutas noormehele ning väljus uksest, endal õrn naeratus näol. Ilm oli suurepärane: päiksepaisteline, soe, kuiv, kuid mitte liialt palav.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 14:06:36 GMT 3
Lestat sulges nende järel ukse ning sammus rahulikult enda punase volvoni, mis Samara auto taga seisis, imeliselt puhtana. Lestat sammus teisele poole autot ning avas seal Sam'ile ukse. Olles ta sisse lasknud, sisenes ta juhikohale ning käivitas mootori. Edasi sõitis ta juba poodi, jällegi palju kiiremini, kui lubatud oli.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 14:10:28 GMT 3
Samara istus esimest korda enda elus autosse ning nägi tükk aega, et turvavööd endale peale panna. Ta ohkas vaikselt ning vaatas ärevalt naeratades mööduvaid tänavaposte ning autosid, mis kõrvalvööndis sõitsid. Ta ei teadnud, kui kiiresti tohtis kõige kiiremini sõita, kuid talle hakkas kergelt tunduma, et noormees ületav siiski lubatud kiirust.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 14:14:13 GMT 3
Lestat muigas, kui nägi Samarat turvavööga askeldamas ning pööras pilgu üsna kauaks temale, samal ajal itsitades. Lõpuks, nii mõne minuti pärast, pööras ta parklasse sisse ning parkis ukse lähedale kohale. Seejärel väljus ta uksest ning avas Samarale tema ukse, teda naeratades vastu võttes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 14:21:47 GMT 3
Kui auto oli seisma jäänud, vaatas tüdruk mornilt noormehele otsa. Ma olen saamatu, mõtles neidis endamisi, kui vaatas otsa Lestatile, kes tüdrukule ukse avanud oli. "Ma ei oska seda asjandust lahti teha.." pomises tüdruk, ise kramplikult turvavööd näppides.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 14:24:52 GMT 3
Lestat itsitas veidi ning vajutas punasele nupule, mille järel turvavöö lahti klõpsatas. Ta ulatas neiule käe, aidates ta välja ning sulges tema järel ukse, mille järel ka auto lukustas ja võtme taskusse asetas. Ta pakkus Sam'ile lõbusalt enda käevangu.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 14:40:23 GMT 3
Samara ohkas kergendunult, kui noormees ta turvavöö lahti tegi, sest neiul hakkas kergelt klaustrofoobiahoog tekkima. Ta väljus autost ning võttis vastu noormehe käevangu, ise alles nüüd märgates, kui palju kordi ta noormehest lühem ilma oma tanksaabasteta oli. Õrna muige saatel sisenesid noored kaubanduskeskusesse.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 14:51:43 GMT 3
Lestat naeratas laialt ning suundus siis mänguasjadepoodi. "Nii. Mis sa arvad, mis mängud sobiksid? Pokerižetoonid ostan kindlasti," sõnas ta korvi võttes ning leitud asjad sinna asetades. Seejärel jäi ta küsivalt naist vaatama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 14:55:03 GMT 3
Tüdruk muigas endamisi. Ta pidi nentima, et ei osanud hästi pokkerit mängida. "Kaardid on olemas?" päris tütarlaps naeratades ning lükkas korvi Twisteri ning Monopoli, näol õrn naeratus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 16:04:22 GMT 3
Lestat noogutas, end võttis siiski kaks pakki igaks juhuks juurde. Seejärel lisas veel hundimängu, mille pealt luges, et oli mõeldud 8-16 mängijale, mis oli tema meelest just õige arv. "Veel midagi?" küsis ta neiult taaskord, kuna ei osanud tõesti isa midagi valida.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 16:06:59 GMT 3
Samara kehitas vaikselt õlgu, kui palju nad ikka seal mängisid. Järsku jäi tüdrukule silme ette hiiglaslik valget värvi kaisukaru, kes riiulil enda peremeest ootas. Tüdruk ahhetas. Ta jumaldas mänguloomi! Ta tõttas karu poole ning upitas ta riiulilt alla. Karu oli umbes tema pikkune. "Selle ostan ma ka endale," lausus tüdruk naerdes, kui ta Lestati juurde naases.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 16:46:35 GMT 3
Lestat muigas neiu valiku peale ning noogutas. Nad sammusid kassasse ning Lestat maksis kõige eest, nagu alati, ning nad väljusid poest. "Nii, ma arvan, et sellega toidupoodi ei tasu enam minna. Ma lähen viin asjad autosse ära," naeratas ta lõbusalt ning hakkas, suur karu ühes, kilekott teises käes sammuma välisukse poole, kust ta taas peatselt mõne aja pärast sisenes. "Nii. Nüüd muusika ehk?" küsis ta järgmise poe kohta.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 17:37:45 GMT 3
Samara nõjatus vastu seina, samal ajal vaadates, kui armsad Lestat ja mõmmi koos välja nägid. Kui noormees tagasi tuli, tõukas tüdruk end taas seina küljest lahti ning hammustas õrnalt huulde. Samara muusikamaitse oli üpriski raske. "Ma ei tea täpselt, millist muusikat sina ja teised kuulate," sõnas koolivanem tasa, võttes taas tema käevangust kinni.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 18:49:23 GMT 3
Lestat jalutas sellegipoolest vaikselt muusikapoe poole. "Mina kuulan põhimõtteliselt kõike, millel on mingigi sisu olemas. Aga ma pakun, et võiks küsida müüjalt näiteks tantsulugusid, või sellist... aktiivsemat muusikat, kui sa saad aru, mida ma mõtlen," sõnas ta arutlevalt Samarat vaadates ja kätega veidi liiga palju kaasa rääkides.
|
|