|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 3:24:57 GMT 3
"Ookei" venitas ta, kuid muigas siis, teades, et tal pole mõtet Hayley'lt pinnida mida ta talle näidata tahab. "Mmhmh" lisas ta veel, kuna ei saand täissuu tõttu rääkida.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 15:14:55 GMT 3
Hayley muigas ja sõi edasi, talle väga meeldis see toit. Varsti aga oli tema taldrik tühi ja ta jõi jooki peale. Tüdruk viis enda taldriku kraanikaussi ja võttis siis endale magustoitu, mingit kooki..
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 15:28:41 GMT 3
Ka Sandra taldrik sai peagi tühjaks ja ta viis samuti taldriku kraanikaussi ja võttis magustoiduks vaarika tarretist. Varsti oli tal ka see söödud ning ta jäi ootama, et Hayley ka söömise lõpetaks.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 15:35:49 GMT 3
Hayley lõpetas ka üsnapea enda koogitüki söömise. "Ma panen asjad külma," lausus ta ja viis koogitaldriku ka kraanikaussi, seejärel pani ta pottidele ja pannidele kaanded peale ja magusatele asjadele ka, ning viis need köögi tagaruumi, kus need seisisd, niiet nad oleks saanud Sandraga ka õhtul ja homme süüa. "Niih, lähme siis," lausus ta ja sammus köögist minema, enda tuppa tagasi. Ta tahtis natuke suurest söömisest puhata ja viskus voodile, viibates, et Sandra võib istuda sinna kuhu ise tahab, samuti oli toas nüüd üks lisavoodi, Sandra jaoks. "Kuidas reis läks?," päris ta sõbranna käest.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 16:03:46 GMT 3
Sandra viis samuti taldriku kraanikaussi ja liikus siis Hayley järel tolle tuppa. Ta viskas teisele voodile pikali ja muigas, kui talle rüütlibussi reis meenus. "Noh.. Sa ju tead seda rüütlibussi" ütles ta muiates. "Isegi suhteliselt normaalne, aga üks uus hakkas ropsima" selgitas ta Hayley'le seekordset sõitu. See et keegi rüütlibussis ropsima hakkas ei olnud ju mingi uudis.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 16:34:31 GMT 3
Hayley naeris. "See võis küll siis meeldib reis olla ju." Tema hääles kajas ikka lõbususe noot, kuigi enam ta ei naernud. Ta vaatas enda toa lage ja küsisi siis: "kas vanemad olid kohe nõus, et sa tuled?"
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 16:38:36 GMT 3
Sandra turtsatas samuti, kuid tõsines siis veidi. "Mm.. Isa küll jah, ema hakkas jälle oma juttu ajama ja siis lõpuks tahtis juba lasta, aga siis hakkasid Karl ja Maria (vend, õde) protestima kuna nad on mõlemad koduarestis ja neid ei lubatud kuhugi laagrisse. Aga lõpuks sain ikkagi tulema, kuigi oma raha eest" lõpetas ta turtsatades. "Ja sinu isa lubas kohe jah?" küsis ta muigega, ikkaveel lage vahtides.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 17:29:13 GMT 3
Hayley kuulas lõbustatult Sandra juttu. "Jah, isa oli kohe nõus, ta arvab, et mul on siin seltsi vaja." Hayley tõusis püsti ja sammus akna juurde, mille ta avas. "Isa autot ei ole enam," lausus ta muigega ja süütas seejärel suitsu. "Tahad?," küsis ta siis, pakki Sandra poole pöörates.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 17:59:36 GMT 3
Sandra muigas. Oleks tal ka sellised vanemad.. Ta tõusis samuti istukile ning vaatas siis Hayley poole kes kavatses ilmselt suitsetama hakata. "Ei" vastas ta lühidalt, talle ei meeldind eriti suitsetamine, aga ta oli sellega juba ära harjund, et Hari suitsetas.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 18:22:22 GMT 3
"Ahjaa," muigas Hayley arusaadavalt ja suitsetas nüüd rohkem nii, et suitsuhaisu üldse tuppa ei tuleks, vaid aknast välja läheks. "Tänased plaanid siis..," alustas ta salakavala häälega, "on need, et me peame minema ühe mugutüdruku sünnale." Ta irvitas, kui uue mahvi tõmbas. "Ta elab teiselpool küla ja kutsus mind kaks päeva tagasi."
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 19:03:22 GMT 3
Sandra vaatas üllatunult Hayley poole. "Me lähme Mugu sünnale?" küsis ta muiates. Ookei.. see saab kohe kindlasti huvitav olema, mõtles ta lõbustatult. "Kas seal on palju rahvast?" küsis ta jälle Hayley poole pöördudes. "Ja seal pole rohkem võlureid?" lisas ta, samalajal püsti tõustes ja samuti akna juurde minnes, et sealt ümbrust uurida.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 14, 2008 20:10:05 GMT 3
"Ei,mina ja mu isa ja Kelly oleme siin külas ainukesed võlurid," rääkis Hayley, "ja kui meie lähme, siis olen ma päris kindel, et oleme seal peol vaid kaks nõida." Ta irvitas ja tõmbas uue mahvi. "Tavaliselt on sellistel mugupidudel väga palju rahvast, kõik tulevad lampi kohale, kuid siin külas ei ole eriti palju noori, vaid umbes kakskümmend meie vanust, nemad on vast kohal ka." Ta tõmbas taas uue mahvi ja vaatas ka aknast välja.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 14, 2008 23:50:07 GMT 3
Sandra muigas ning noogutas. "Kust sa tead teda üldse? mingid vanad tuttavad?" küsis ta muigega, tõmbudes aknast eemale kui natuke suitsu sisse tuli. Ta muigas ning läks tagasi voodile istuma. "Kelly elab ka siin?" lisas ta veidi üllatunult.
|
|
|
Post by Alicia Green on Dec 15, 2008 0:01:13 GMT 3
"Ma olen terve elu siin külas elanud, tema ka." lausus Hayley naeratades. Ta tõmbas uue mahvi ja puhus tossu siis välja. "Kelly elab ka siin jah," naeratas ta siis ja viipas maja poole, mida aknast näha oli. "Seal." Hayley suitsetas edasi, püüdes vältida niipalju kui võimalik, et ta Sandrat ei häiriks sellega.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 15, 2008 0:11:58 GMT 3
Sandra muigas. Ta ei saand eriti aru kuidas inimesed said mugudega koos elada. Tema elas täielikus võlurite külas ja sellel olid väga suured plusid, näiteks kui tal peaks olema vaja võluda, saab ta seda teha ilma, et ta ilmtingimata vahele jääks, sest keegi ei saand tõestada kas seda tegi tema või mõni täiskasvand võlur. Ja ta sai vabalajal luuaga lennata ja üldse, kõike vabalt teha. "See küla siin on päris ilus.." ütles ta, kui oli aknast Kelly maja ära näind. Sellejärgi millised majad siin olid, tundus et nende mugude elumõte on päev läbi oma aias töötada. Või siis olid nad leiutanud mingi värgi kuidas aedu ilusatena hoida ilma et oleks vaja ise töötada.
|
|