|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 17:02:58 GMT 3
Raamatukogu polnud just koht, kus Carmella veedaks enda vabaaega või kasutaks ruumi õppimiseks. Tunnis jõuab ta kõik vajaliku üles kirjutada ja vähem vajaliku "laenab" mõne teise tuupuri vihikust, kui seda peaks vaja minema. Aga mõnel üksikul erandil leiab neidis siiski enda tee siia ja alati on see seotud ühe õppeainega - Ennustamine. Kõik teised ained peale selle ühe olid Carrie jaoks sama lihtsad ja loogilised kui üks pluss üks võrdub kaks jagatud ühega, aga klaaskuulikestelt lugemine või kohvipuru vaatamine polnud tema jaoks. Hästi läinud tund oli CC jaoks see, kui ta suutis üleval püsida ja isegi kaks-kolm sõna teema kohta kirja panna. Aga viimane tund polnud kahjuks näitsiku jaoks hästi kulgenud ehk ta suutis vaevu üleval püsida ja kogu tekst läks ühest kõrvast sisse ja teisest välja ning õhtusöögi lauas sai tüdruk juhuslikult teada, et neil on vaja järgmiseks korraks mingi essee kirjutada. No halastage ometi. Nad alles tulid kooli. Õnneks järgmine Ennustamise tund on alles homme, seega peaks neidisel aega piisavalt olema, et ta midagi kirja saaks panna. Aga seda loomulikult juhul kui ta leiab raamatukogust õiged raamatud üles. "Neil peaks sellise koha jaoks olema palgatud vähemalt kolm giidi, kes oskaksid juhendada, kust midagi leida," pomises Carrie endamisi pahaselt, jäädes mingi kümnenda riiuli juurde seisma, otsides silmadega raamatud, mille pealkiri kasvõi kõige kaudsemas mõisteks oleks seotud ennustamisega. "Miks meil ei võiks olla üks arvuti, mille kaudu saab raamatuid otsida ja see näitaks ära, millises kohas need umbes paiknevad? Mugud on sedasi juba aastaid hakkama saanud, miks peame siis meie olema sammukene evolutsioonist tagapool," turtsatas ta endamisi. Lasknud õlakoti koos pintsakuga maha kukkuda, tõusis näitsik varvastele, sirutades end ülemisel riiulil oleva raamatu poole, mis tundus olevat see, mida ta otsib. Carmella kandis muidu seljas valget triiksärki, mille käised olid küünarnukkideni üles keeratud, Slytherini lipsu, peaaegu põlvedeni ulatuvat liibuvat musta seelikut ja musti kontsakingi. Muidu oleks särgi peal olnud ka must pintsak, aga kõik see tiirutamine raamatukogus on justkui korralik trenn, mis nõuab õhemat riietust, kui tahad ellu jääda, seega lebas riideese põrandal koti peal. To Arsen Karekin
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 17:16:22 GMT 3
"Cute," lausus Arsen, kes toetas kõrvaloleva riiuli vastu ja jäi vaatma, kuidas Carmella üritab kõrgelt kõrgelt raamatut võtta, sest seda ju too vajas. Nii armas oleks ju temast, kui ta võtaks ja ulataks selle, kuid see võtaks kogu lõbu ära. Siiski sundides oma lõbusa soovi lihtsalt pealt vaadata ja tahtmata seda, et neiu teda järgmised kuu aega ignoreeriks, kõndis ta siis neiu juurde ja võttis kõige ülemisest reast oleva raamatu, mis loomulikult oli see raamat, mis poiss oli varem endale juba hankinud, et oma asjad kiirelt ära teha. Võrreldes neidisega, oli see üks kõige lihtsamaid aineid üldse. Sa pidid lihtsalt oskama luuletada ja natukene loogiliselt mõtlema, mida need võiksid tähendada. Seda ta oskas: valetada ja luuletada.
"Palun," lausus ta siis ja ulatas tolle üsna paksu raamatu neidisele. "Ma vaatan, et sa endiselt ei ole ennustamise aine sõber?" ta ikkagi natuke oma klassikaaslast juba teadis natukene. "See on ju nii lihtne... see oleks nagu ühe ja ühe kokkuliitmine ja siis jagamine ühega," seletas noormees muuseas, lisades "lihtsalt sa võtad selle ühe liitmise vahelt ära ja lisad selle asemel sõnad "Oh, ma näen... jaaa ma saaan aruuu..." ja hästi palju pead noogutama!", mille seletamise käigus ta toetas tagasi kõrval oleva raamaturiiuli vastu. Ta teadis, et ta saab kohe ajaloo kohta kommentaari - aine mida ta vihkab, kus ta enamus tunde magab ning kus ta lihtsalt ei viitsi aastanumbreid õppida.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 17:27:27 GMT 3
Arseni kommentaari kuulnud, pöördusid Carmella sinakas-hallid silmad noormehe suunas, lubades endale pisikene naeratuse. Komplimendid on näitsiku alati meeldinud. Millisele tüdrukule need ei meeldiks? Eeldades ja lootes, et tüüp ei jää sinna niisama pealtvaatajaks, ei hakanud CC enam nii palju pingutama, et ühte raamatut kätte saada. Jason ilmselt olekski jäänud vaatama, kuidas tüdruk enda lühikest kasvu kiruma hakkab, aga mitte Arsen. Tal oli erinevalt Colemanist rohkem kombeid. "Aitäh," lausus Cameron vaikselt, pöörates end ringi, toetades selja vastu raamaturiiulit, hoides enda elupäästjat kindlalt sõrmede vahel. Kui keegi peaks nüüd tulema, et seda endale võtta, oleks CC valmis isegi hammustama. "No tore, et sulle see aine meeldib. Minu jaoks on see pointless, igav, igati tüütu ja üldse täielikult ebaloogiline," püsisid Carmella silmad noormehel, hakates vaikselt raamatut sirvima. Eelmine aasta pidid nad ennustama kohvipaksu pealt ja ainukene, mida tüdruk nägi oli hunnik tumepruuni öökima ajavat löga, mis meenutas pigem mõne looma väljaheidet kui mingit pagana sümbolit, mille õppejõud välja luges. "No kui see sinu jaoks nii lihtne on, siis miks sa õppejõu ametit üle ei võta. Sind kuulaksin ma küll palju parema meelega ja jälgiksin rohkem kui toda eite," lisas CC kerge flirtiva naeratusega, kõndides tüübi kõrvale, et tema pea kõrvalt veel üks raamat võtta. Ilmselt tal seda vaja küll polnud, aga pingeid meeldis talle kruvida.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 17:33:25 GMT 3
"Oh, see mis seal õpetatakse on saast, aga see kuidas ma saan ennustada erinevatele tattidele ja griffidele, kuidas nad saavad endale erinevaid haigusi ja missugused needused neil peal on, on tore. Vahest on nii tore, et kahju kohe hakkab," vahest peab valetamist õppima ja ta on selles nii heaks saanud, et isegi õppejõud jääb teda uskuma.
"Oh, ma võin sulle private sessioneid teha, kui sa niiii väga tahad?" pakkus siis noormees välja, liigutamatta ennast ja vaatas, kuidas neiu talle lähedamale tuli. "Ma võin õpetada sulle, kui eriline see ühega jagamine võib olla?" lausus ta juurde, kergelt ühte silma kiirelt pilgutades. Teades Carmellat, too võib isegi nõustuda, et lihtsalt kodutöö tema kulul ära teha. See veel puudus, kuid ega samas Arsenil midagi paremat teha polnud.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 17:54:46 GMT 3
"Sa oled õel," lausus Carmella uhkusega, hoides enda silmi kindlalt Arsenil. Ega tattidele ja griffidele ongi lihtsam pada ajada, kui seda õppejõule, kes reaalselt asjast midagi ka ajab ning CC puhul rohkem kui tüdruk ise. Näitsiku aususe ja avameelsuse kõrval pole valetamine tüdruku tugevaim külg. Tema jaoks on lihtsam kõik ausalt ära rääkida, midagi ilustamata või muutmata. Täpselt sama lihtne ja selge nagu tüdruk ise väljast poolt võib tunduda. "Või sedasi," kergitas Carrie kulme, astudes täpselt noormehe ette, sirutades parema käe tema põsele. "Nii armas sinust. Ning kui private sessionitest juttu on?" muigas Cameron, hoides pilku noormehe silmadel. Loomulikult Arsenile otsa vaatamiseks pidi neidis pead veidi taha poole viima, kuna enda 165 cm juures vaatas tüdruk kõigile alt üles, isegi siis kui ta kannab kontsasid. "Mulle meeldiks see," sosistas blondu magusal häälel, lükates seejärel noormehe pead kõrvale, et selle taga olev raamat kätte saada. Seejärel astus neidis pool sammukest tagasi, hoides kolme raamatut kindlalt käes. "Aga ilmselt peame natukene edasi lükkama, kuna mul on täna vaja üks essee valmis kirjutada," naeratas Carrie laialt.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 18:06:53 GMT 3
"Tänan komplimendi eest," lausus noormees ainult vastu, kuni tüdruk hakkas flirtima. 'Ma vean kihla, et ta tahab mu selja tagant raamatut, muidu ta eluse... BINGOOOO, 10/10, ma olen ennustaja!' mõtiskles noormees, kui tüdruk ta pea tagant raamatu võttis. Ega muidug väljast ei näidanud ta midagi välja, kui ainult see tükk aega tagasi tekkinud muie ei kadunud ära. "Oh, see sõltub juba sellest, mida sa täpselt õppida tahad, kas liitmist või jagamist... kuigi neid õpitakse üksteise järel" mille järel ta kõndis tüdrukule järgi. "Vajad abi?" küsis ta siis muuseas, kui too mainis essee kirjutamist. Ega tal reaalselt polnud midagi teha. Ta küll võiks mingeid slythi või muu majade tatte piinata oma uue staatusega ja puha, kuid ta siiski hoidis end tagasi nii palju kui võimalik, sest muidu tatid hakkavad teda kartma ja siis on raske enda meelt nende peal lahutada.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 18:23:29 GMT 3
"Liitmist ja jagamist, samuti natukene lahutamist ja korrutamist," kallutas Carmella õrna naeratusega pead küljele, blondid juuksed osaliselt silmade ette vajumas, aga õnneks ei häirinud need üksikud salgud neidist hetkel nõnda palju, et ta oleks pidanud ühe käe raamatute alt ära võtma ja juukseid sättima hakkama. "Oleks nagu kuulnud tõesti midagi sellist, et algul liidame ja lahutame, siis korrutame ja jagame," sõnas CC vaikselt, astudes sammukese noormehele vastu. Nende vahel jagus ruumi ainult Võlukunsti ajaloo õpiku jaoks, mille 751 lehekülge olid Carrie jaoks palju huvitavamad kui Ennustamine. "Millega? Kirjutamise, riiete vahetamise või pakud hoopis jalamassaaži ajaks, mil ma kirjutan?" kergitas neidis kulme. Nüüd kui tüdrukul on vajalikud raamatud käes, ei peaks tal probleemi olema kirjutamisega, aga samas Arseni pakkumine oli nii ahvatlev. Äkki peaks tõesti juhust kasutama.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 18:37:30 GMT 3
Noormees ohkas kergelt. Ilmselgelt tüdruk oli unustanud ära ta esmase näite, mis ta ennustamise kohta tõi. Kuigi jah, eks liitmine ja lahutamine makes obviously more sense. Siiski selle väikese egoga mis tal oli, ei hakanud ta midagi kommenteerima ega parandama. See veel puudus, et tüdruk seda ära kasutab.
"See teine varjant kõlab eriti huvitavalt!" teatas noormees nimekirja ära kuulates üsnagi kiirelt. "Selles mõttes, varjante on palju. Ma võin sind segada, et sa kirjutamise ajal hulluks ei läheks ja et mul lõbus oleks," pakkus ta ühe varjandi välja. Noormees vähendas seejärel peade vahelist vahet, sest kehade ilmselgelt lähedamale ei saanud enam minna, nii et suu lähenes tüdruku kõrvale väga lähedale, mille järal ta sosistas "Või ma annan sulle selle," tõstes kõrvalt välja ühe natuke suurema paberite kogu, mis ilmselgelt tähistas seda samat esseed valmisoleku kujul mida tüdruk hakkas kirjutama ning lisas "Ja selle igava kodutöö tegemise asemel abuseme natuke mu koolivanema saatust, hiilime koolivanemate pesuruumi ja naudime seal suurt-suurt mullivanni?" pakkus ta muuseas välja. See mullivann oli tõsiselt hea kraam.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 19:04:35 GMT 3
"Meeldiv kuulda, et sa ikkad paned tähele, mida ma siin räägin," muigas Carmella. Eks see oligi natukene kiusu pärast ja natukene kontrolli pärast vahele pistetud, et kontrollida, kas noormees ainult vaatab talle otsa ja teeb näo, et kuulab või reaalselt suudab kahte asja korraga teha. Kui Arsen hakkas enda variante välja pakkuma, kuulas neidis huviga, millises suunas poisi mõtted liiguvad. Kui tüüp talle viimase variandi kõrva sosistas, tegi neidise süda jõnksatuse. Wow. Seda pole küll varem juhtunud. CC on palju kordi nii Arseni, Jasoni kui ka paari üksiku dorkiga flirtinud, aga seda pole küll varem juhtunud. Näitsiku sinakad silmad pöördusid noormehelt tema käes olevatele paberitele. Ahvatlus oli suur. "Kõlab suurepärase plaanina. Nii see pisikene lahkus kui ka sellele järgnev suurem lahkus," pööras näitsik enda silmad tagasi Arsenile. Noormehe kodutöö ja mullivann. Nüüd on neidis küll kindel, et on endiselt Ennustamise tunnis ja jäi järjekordselt kristallkuuli põrnitsedes magama. "Aga ma ei saa seda teha," raputas näitsik aeglaselt pead. Maha kirjutamine ei kõlba kuhugi. "Kuigi samas natukene piiluda ikka võib. Aitäh, mu muusa," sosistas CC, kinkides Arsenile pisikese suudluse põsele, kui tema kaks näppu noormehe essee nurgast kinni võtsid.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 19:31:52 GMT 3
Ega see loomulikult polnud tema töö. Obviously, ta oli selle kellegi teise käest saanud, selle ümber kirjutanud, lihtsalt sõnastades töö enda sõnadesse pannud ja siis oleks pidanud selle tagasi andma. Pealegi, ta tõesti ei satuks niisama raamatukokku omast vabast tahtest...
Noormees vaatas pruunide silmadega Carmelli, kui too keeldus kuid siiski haaras töö. Ega ta ei oodanudki, et too maha kirjutab - paratamatult kasutatakse seda pigem selleks, et töö kordades kiiremini ja kergemalt ära teha, et mitte hakata asju nullist välja nuputama. "That's my girl," kiitis poiss tüdruku suhtumist asjasse ja lasi paberist lahti, et tüdruk selle enda juurde tõmmata saaks. "Mulle ei meeldigi liiga lihtsalt mõjutatavad neidised, Carmella" komplimenteeris ta siis neidist ja tõmbas enda kõrvalt, samal ajal silmates tüdrukut, õhukesema raamatu ja ulatas tüdruku poole "Trust me, you need this one as well..." sest tal läks seda väga palju vaja.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 19:40:01 GMT 3
"Huvitav kellelt ma olen seda õppinud, kui mitte sinult," muigas Carmella lõbusalt, viies enda sinakad silmad paberitele, mille ta kindlalt raamatute vahele pani. Kõik need tembud ja vembud on ta õppinud Arsenilt ja Jasonilt. Ei, mitte õppinud, vaid sujuvalt üle võtnud. Ta ei hakanud üle öö neid ise korraldama, vaid kuidas sujuvalt kandusid need tema igapäeva tegevustesse. Pärast kooli lõppu läheb tal natukene raskeks, sest siis pole enam kellegagi koos tembudada nooremate kallal või dorkide. "Oi kuidas mulle meeldivad sinu komplimendid täna, Arsen," naeratas CC õrnalt, olles sisimas rahulolev, et noormees viimaks tema nime õigesti ütles. Seitse aastat on nad koos koolis käinud, oli ka viimane aeg. "Mida ma küll ilma sinuta teeksin," lisas neidis, võttes tüübi sõrmede vahelt veel ühe raamatu, kinkides noormehele veel ühe põsemusi. Talle hakkas see juba vaikselt meeldima. Fui, fui. Vastu näppe selliste mõtete eest, CC.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 19:49:06 GMT 3
"Btw, vaata, et pärast mu ülesse otsid ja paberi tagasi annad..." sest see pole tema oma ja omanikule kindlasti ei meeldiks, kui ta seda ei tagasta. Muidu oleks tal täiesti suva, aga kui ta tahab veel kunagi midagi tollelt saada, on parem kui ta peab oma kokkulepetest kah kinni.
"Tõesti? Mina arvates ma olen alati siit ja sealt neid loopinud ja alati aidanud. Oh, võibolla su silmad lõpuks avanevad?" tegi ta ka avastava näo otsa ja pani sõrme oma lõua alla ja hakkas seda hõõruma "Are you maybe falling in love? Ma teadsin, et mu charm ükskord töötab!" teatas ta suure rõõmu ja võiduka naeruga, toetudes korralikult raamaturiiulile, kui ta pea-aegu selle hakkas juba pikali lükkama. Loomulikult ta tunnetas selle ära ja haaras riiulist kiiresti kinni, lükates tagasi. "Kuradi võlurid, midagi võiksite mugudelt ka õppida..." pomises ta selle peale, kuid viis siis oma pruunid silmad tagasi Carmellale.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 19:58:07 GMT 3
"Hei, sa pidid minuga ju kaasa tulema. Mind kiusama ja jalamassaaži tegema, et ma ikka suudaksin midagi valmis kirjutada," turtsatas CC valjult. Ei lase ta noormehel kuhugi minna. Pealegi pidid nad pärast mullivanni mõnusid nautima minema. Ning ega näitsik ei viitsiks eriti tüüpi otsima ka minna, kui ta tõesti jätab Carmella üksinda seda hullumaja esseed kirjutama. Tänan ei. Pigem läheb neidis siis homme tühjade kätega tundi ja näitab õpetajale keelt, kui viimane peaks tema kodutööd küsima. 'Palun tõlgenda seda, proua selgeltnägija.' See oleks kindlasti kommentaar, mida tüdruk endale ei jätaks. "Lollakas," pööritas CC silmi, tõstes käe, et tüübile pikku õlga kerge müks anda, aga tundub, et Arsenil oli hoopis midagi muud plaanis, kui tüdruk märkas tüübi selja taga olevat raamaturiiulit, mis hakkas kõikuma. "Just rikkusid kogu lõbu ära. Ma olen tahtnud näha dorkide nägusid, kui nad tulevad ja näevad, et kõik nende kallid raamatud on segamini ja mööda raamatukogu põrandat laiali," sulges neidis korraks silmad, et kõike seda ette kujutada. Cameroni huuled kaardusid õrnaks naeratuseks. "Võimalus minu ühe suur unistuse täitumiseks just kadus," teeskles neidis pisara pühkimist silmanurgast.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 4, 2015 22:34:38 GMT 3
"Ma tean, ma olen seda mitmeid kordagi ise oma märgades unenägudes näinud. Lihtsalt iga kord ründab mu unenägu kuri raamatukogu tädi, kes mingit nalja ei mõista. Ühe korra tutvusin temaga, rohkem ei taha," lausus ta irvituse saatel. Tüdruk teadis seda väga hästi, sest kindlasti temagi on temaga tutvunud.
"Olgu peale... Kuna sa mu seltskonda nii väga tahad, eks ma siis ei aja tagasi ja liitun sinu kohutava kodutöö tegemisega," lausus poiss siis venitades kogu lauset kergelt, mille järel ta võttis tüdruku käest kaks paksemat raamatut ära. See on vähim mis ta saab teha, kui tal kaks kätt on täiesti vabad. "Kas plaanid siin või kuskil mujal maha istuda?" küsis ta siis muuseas.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 4, 2015 22:47:56 GMT 3
"Kahjuks pole kohanud teda. Aga kui ma peaksin kohtuma selle meeldiva daamiga, siis annan kindlasti sinu tervitused kallide ja musidega edasi," naeratas Carrie lõbusalt. Oi ta teeks seda kindlasti. Meisterdaks isegi kiirelt südamekujulise punase kaardi juurde ja ostaks karbi šokolaadidega, aga loomulikult ikka nende kõige jubedama maitsega. Oleks neiul nähtamatuks tegev keep, siis oleks hiljem tore naise järgi luurata, et näha, mis näo teeb kaarti lugedes ja komme süües. Vaene Arsen. Tal on pärast seda kriips peal. "Kui sa siin just mõnda privaatset lauda ei leia, siis pigem puhketuppa. Slytherinid raamatukogus õppimas - see viib ju meie maine täitsa alla. Eriti kui selline jutt hakkab dorkide suust levima," sõnas CC, pannes ka kaks õhemat raamatut noormehele lisaks. Tüdrukul on kott ka veel võtta ju ja selle ta kiirelt endale õlale ka pani. Muidu hakkab majakaaslane siin veel virisema, et tüdruk laisk on.
|
|