|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 8, 2015 18:05:13 GMT 3
"No tere tulemast klubisse. Tundub, et peaksime sujuvalt Jasoni alt tagant välja astuma ja hakkama kahekesi oma pandet tegema - hullud ahistajad, aga mitte 24/7," pakkus Carmella muigega. Näitsik võis koos Colemaniga dorke ja väikseid kiusata, kuid ta ei läinud kunagi nii üle piiri, kui noormees seda sageli teeb. Ometigi arvatakse, et ta on sama hull või isegi jubedam kiusaja kui Jason. Viimane variant on küll pisut ulmeline, sest Jasonist hullemat ilmselt ei leidu. "Ega ma neid kõiki ei vihka nüüd. Mõni juntsu mulle isegi meeldib, kes on iseseisvam ja vaiksem. Need tüütused, kes koguaeg sabas jooksevad, neid ma ei salli. No ma olin ka ülbete hulgas, aga kunagi polnud ma tüütus sabas," meenutas ka näitsik enda esimese aasta algust. Ega tema sõprus Jasoni ja Arseniga algas alles jõulude paiku. Esimesed kuud pidi tüdruk täitsa üksi hakkama saama. "Kõlab, nagu sa olid üks meeldiv laps," lisas tüdruk muiates. Ühe käe noormehe juustesse viinud, hakkas CC neid kergelt sasima. Mõnusalt pehmed olid viimased.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 18:15:43 GMT 3
"Oooo jaaa. Ma olin ikka väga nunnu poiss. Mäletan, kuidas üks preffekt elas minu peal mingeid emotsioone väljas. Ma sain nii vihaseks, et ma panin jalaga kahe jala vahele ja jooksin minema. Tüüp otsis mind mõnda aega taga, aga obviously ta ei leidnud mind. Oh toredad ajad," pidi ta tunnistama. Talle meeldis, kuidas tüdruk ta juustega mängis. See oli põhimõtteliselt peamaššaas (kudias iganes seda kirjutatakse) ja selle vastu tal ammugi midagi polnud.
"Aga noh, see oli üks meie lugude ilusamaid pooli," pidi ta kahjuks tõdema. "Kui ma nüüd hakkan mõtlema, millal ma hakkasin pahaks inimeseks, siis ilmselt kuskil viiendast hakkas see areng pihta," muidugi paha all ta mõtles vastupidist, et mõistus hakaks just kohale tulema.
"Millega sa siis noorena hakkama said?" küsis ta muuseas, sest too oli juba maininud, et ta oli ülbete nimekirajs samuti.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 8, 2015 18:36:44 GMT 3
"Füüsiline emotsioonide ja ülbuse välja elamine polnud tavaliselt minu rida. Pigem ma rääkisin preffidele vastu, sõimasin neid ja selja taga kasutasin kõiki õpitud loitse, et neid võimalikult palju alandada. Olgu selleks riiete kaotamine või söögisaalis söögi vastu nägu lennutamine, siis vaadati tavaliselt ikka gryffide poole, nagu oleksid nemad süüdi olnud. Toona tundus see nii võimas ja tundsin ennast kõige tähtsama inimesena koolis," muigas Carmella enda sõnade peale. Vabadel hetkedel luges nõiasõnade õpikut ja püüdis võimalikult palju erinevaid loitse, mida ta saaks kasutada preffide või dorkide kiusamiseks, pähe õppida. Aga kui ta Jasoni ja Arseni kampa sattus, kadus see ja siis ta põhiliselt tegi seda järele, mida Coleman ees tegi. "Uskumatu, et sellest on juba seitse aastat möödas," sõnas tüdruk, viies enda käe noormehe juustest tagasi tema rinnale, kus oli ka teine käsi ja neidis jäi mõtlikult Arsenile otsa vaatama, toetades endiselt pead tüübi õlale.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 18:40:29 GMT 3
"Kuus," parandas noormees "Seitmes põnev aasta on käimas," pidi ta kahetsusega tunnistama. "Psh, ma hakkan vaikselt preffidele ja griffidele kaasa tundma, mida nad pidid kõik läbi elama meie pärast," lausus ta kergelt turtsatades. "Oh, kui mulle mõni tatt midagi sellist teeks, siis tüüp ilmselt ei julgeks mõnda aega mulle isegi otsa vaadata," pidi ta tunnistama, lisades "Ma olen liiga palju piinamismeetodeid õppinud selle 7 aastaga," kuigi samas, seda ilmselt mõtlesid vennad samal ajal kui tema oli esimeses klassis. Noh, praegu on veel hästi läinud. Nagu eelnevalt mainitud, preffektid olid need kes kõige rohkem piina tunda said.
"Psh, ei taha kohe üldse lahkuda, aga varsti oleme vist liiga kaua siin," pidi lõpuks mees tunnistama veel suurema kahetsusega. Paratamatult see juhtub, kui liiga kaua kuskil vees olla.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 8, 2015 18:49:02 GMT 3
"Tähenärija," pööritas Carmella kergelt silmi, kui noormees teda parandas. "No see pole küll hea märk. Sa peaksid kohe mõne koeruse tegema, et sellised mõtted peast kaduksid. Kasvõi minu peal," laiutas tüdruk mõttes käsi, viies enda sinised silmad mullivanni mullikestelt Arsenile. Enda käed noomehe kaela ümbert eemaldanud ja pea tüübi õlalt võtnud, liikus CC Arseni ette. "Lase enda fantaasia tööle, kuid paluks mitte nägu sihtida ja ma sooviksin siit mullivannist ikka omal jalal lahkuda," sõnas tüdruk väljakutsuvalt. Tahaks täitsa näha, kas noormees julgeks talle midag teha, kuid sellised mõtted griffidest pidid koolivanema peast kaduma."Enne ma sind siit ära ei lase," lisas CC hoiatavalt, sinised silmad Arseni jälgimas.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 19:01:15 GMT 3
Noormees vaatas tüdrukule otsa. "Haaa, koerus kah?" küsis ta selle peale. Mis võiks olla üllatav, mitte oodatav koerus, mis ei teeks talle ka midagi haiget? Tsh, peab ikka tegema vist selle nalja ära. Tal on liiga kaua see tunnetus ja soov olnud. "Hea küll, prepare yourself," lausus ta siis, suur irvitus näol, nagu nüüd tulebks kohe midagi suurt.
Ja kui ta oli Carmellale lähedamale tulnud, pani ta ühe sõrme tüdruku lõua alla ja otsekui tõmbas nägu lähedamale, suudles ta teda. Tsähh.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 8, 2015 19:08:23 GMT 3
"Bring it on, boldie," muigas Carmella lõbusalt, kui Arsen isegi ei hakanud tüdruku idee vastu protestima või laginal naerma. Viimast tüdruk isegi korraks kaalus, aga õnneks poiss ikka nõustus, sest muidu oleks pidanud ta ise alustama kuti kiusamisega ja see oleks omamoodi komöödiaks arenenud. Neidis valmistus ette kõigeks, mis ta noormehest ootas, peale selle ühe asja, mille tüüp ka ellu viis. Tundnud enda huultel Arseni omi, suudles CC noormees üllataval kombel isegi vastu, mitte ei löönud talle kahe jala vahele ega lükanud vette. Keha kõrval olevad käed noormehe keskkohale tõstnud, ei tahtnud tüdruk seda suudlust kuidagi lõpetada. Ta on viimaste aastate jooksul paljusid suudelnud, aga ükski paar huuli pole maitsenud nii hästi või tekitanud tahtmist aega seisma panna ja jäädagi nõnda. Tookord Jasonit suudelda oli hoopis midagi muud kui nüüd Arseni. Lõpetanud esimesena suudluse, mis tundus kestvad minuteid, astus Carmella sammukese tagasi, puudutades sõrmedega õrnalt enda huuli. Tema sinised silmad tõusid mullivanni mullikestelt noormehe silmadele.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 19:31:36 GMT 3
Noormehe mõtteis käisid esimesed emotsioonid läbi. Esiteks 'she is gonna hit me', seejärel 'ohgod, yes!' ning seejärel 'this tastes better than my ego'. Oh jaa, seda suudlust, mis tundus nagu kestaks minuteid, oli raske seletada sõnadega, sest see oli lihtsalt midagi meeldivat. Ega noormeeski oli suudluseid siin ja seal jaganud ja saanud, ta on siiski slyth, kuid kui seda suudlust kuidagi kirjeldada, tundus see üle pika-pika aja midagi reaalset.
Suudlus lõppenud, vaatas ta oma pruunide silmadega, pooltõsiselt, polnaerukil neidu. Ta ei saanud midagi parata, see oli läbi läinud ja see tekitas temas kerget elevust. 'Okei, okei. this is a bit awkward, so kick some kind of my traditional joke there!'
"Sa rikkusid koku asja ära. Seda on väga raske koeruseks nimetada, kui sa suudled vastu ja täie hingega naudid seda," üritas ta teha kutsikasilmi ja natuke solvunut nägu. Fucking hell, ta ei saanud, sest tüdruk nägi kuidagi eriti armas, vaikne, tagasihoidlik, nunnu pärast suudlust välja. Tundus, nagu ta oleks uue maailma avastanud. Noormees tundis, kuidas ta huuled kibelesid, nagu ta tahaks neid pehmeid huuli uuesti katsuda, kuid siiski hoidis ta end tagasi. "Surprise," lausus ta siis lõpuks.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 8, 2015 22:11:02 GMT 3
"Kes ütles, et ma seda täishingega nautisin? Lihtsalt läksin vooluga kaasa ja kuna sa oled suhteliselt hea suudleja, siis oleks olnud patt seda suudlust raisku lasta," pööritas Carmella kergelt silmi, tuues Arseni sõnade peale kuuldavale kerge turtsatuse. Ega noormehel on huvitav arusaam koerusest kah. "Totu," vangutas CC pead, astudes uuesti sammukese majakaaslasele lähemale ning käed ümber noormehe kaela pannud, suudles tüdruk teda. Jep, nendest huultest võikski elama jääda. See polnud tavaline suudlus nagu Jasoniga või mõne teise slythe'ga, vaid hoopis midagi muud. Võiks isegi öelda, et midagi erilist. Ühe käe noormehe kaela tagant viimase rinnale libistanud, tõusis näitsik õrnalt varvastele. Nende kahe pikkuse vahe oli ikka tajutav ja see hakkas natukene suudlemist segama.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 22:20:52 GMT 3
"Heh, samad sõnad sulle," pidi ta tunnistama, kui nüüd neidis tema kallale tuli, heas mõttes. Noormees võttis tüdruku ümbert kinni ja tõstis teda tsipa ülesspoole, kuid see tõttu ka rohkem enese vastu, et tollel mugavam suudelda oleks. Noormees ei saanud midagi muud öelda, kui et tüdruk ise oli samuti hea suudleja. Võibolla isegi natukene sõltuvust tekitav. Talle meeldis see koerus - väga.
Siiski ka see suudlus sai üks moment läbi, sest üks moment nende huuled eemaldusid. "Kui sa sellist magustoitu veel palju pakud, siis võib täitsa sõltuvusse jääda," lausus ta naeratades ja lasi tüdrukul tagasi kikivarvukile vajuda. Veel hullem, kui harjub ära, kuid vaevalt, et see nii lihtsalt toimub.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 8, 2015 22:30:27 GMT 3
Carmella suudles kindlalt Arseni pehmeid magusaid huuli, nautides nii seda, et noormees teda endale lähemale tõmbas kui ka seda, kui vabalt majakaaslane seda hetkelist olukorda võttis. "Jää vait, ma olen suurepärane suudleja," pomises tüdruk suudluse vahepeal. Viimane oli justkui narkootikum või pisikese lapse lemmikmänguasi, millest ei suudeta lahti lasta, vaid hoopis vastupidi - hoitakse kümne küünega kindlalt kinni. "Või et mina pakun magustoitu? Huvitav, kes serveerimisega alustas?" kergitas neidis kulme, kui nende pikk magus ja kirglik suudlus lõppes. Carrie sinised silmad jälgisid pingsalt Arseni näoilmet, oodates seal pisematki muutust. Kui CC jalad uuesti vanni põhja puudutasid, vajus tüdruk täistallale. Koolivanema kaelal olnud käe enda kõrvale rippu lasknud, jättis ta teise käe kindlalt tüübi rinnale. "Ja mis nüüd, härra koolivanem?" küsis Carmella vaikselt.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 22:39:48 GMT 3
"Tuleb välja, et reserveerimisega kaasneb hea auhind?" pakkus ta üheks varjandiks välja, kuni ta küsis, et mis nüüd siis koolivanem. "Hmm," mõtiskles ta hetke. Oh, neid varjante on palju. Loomulikud ühed asjad, mis tal kohe tööle hakkasid olid mehelikud ihad. Teine variant oli lapselikult käiteda ja teha nüüd tolle koeruse. Aga ta ei saanud niisama sellest momendist loobuda. Millal ta veel saab sellise momendi kokku lappida?
"Oh, neid varjante on palju, karamell" alustas noormees. "Ilmselgelt me oleme nii kaua vees olnud, et me peaks kuhugi edasi liikuma..." alustas ta. Ta jätkas "varjant on siin midagi korraldada veel, teine varjant on kuskile edasi minna? Võibolla romantilisemasse kohta, hm?" talle lihtsalt ei meenunud ühtki head romantilist kohta, kuhu võiks minna. Muidugi alati on varjant, et kuhugi õue, aga seal võis juba natuke jahe olla. Muuseas, obviously, polnud noormees oma kästi tüdruku ümbert ära võtnud.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 8, 2015 23:06:01 GMT 3
"Või et midagi veel korraldada?" kerkisid koos kavala muigega Carmella kaks peenikest kulmukaarekest, hoides siniseid silmi endiselt noormehel. See võis tähendada tuhandet erinevat asja, kuid kuna tegemist on mehega, nad mõlemad sai juba paljalt paari suudlusega üles köetud ja nad on üksinda suures privaatses mullivannis ülinappide riietega, siis torkas tüdrukule ainult üks asi pähe. See poleks näitsiku jaoks vähemalt esimene kord. Oma süütusest vabanes ussipreili juba kolm aastat tagasi. Toona oli see küll sündinud alkoholi ja paari halva otsuse teel. "Romantilisemasse kohta? Ma ei teadnud, et siin üldse selline koht eksisteerib," lisas ta muiates. Kooli territoorium polnud just mõeldud kohtinguteks või mõneks muuks romantiliseks sündmuseks. See oli lihtsalt kool. "Mulle on see soe vesi täitsa meeldima hakanud, seega äkki jääb siia ja korraldaks midagi veel," sõnas Carmella, tehes viimase kolme sõna vahel pause, jagades pisikesi suudlusi noormehe kaelale, lõuajoonele ja rinnale.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 8, 2015 23:29:28 GMT 3
Tsh, tüdrukul oli liigagi õigus - ka tema ei kujutanud paremat kohta ette. Võibolla ainult puhketuba, kuid see oli off-limits. Kuid noormehele sobis tüdruku pahutud varjant vägagi. "Tore, et sulle lõpuks hakkas see vesi ka meeldima," lausus ta, kui ta käed vajusid puusadelt allapoole ja allapoole ja allapoole, kuni tagumikuni välja. 'great ass' oli ta esimene mõte. Ta tundis end omamoodi nagu lapsena, sest võrreldes neidisega, oli noormees endiselt kuidagi süütuse säilitanud. Võibolla ta kaotas selle mingil varasemal joomingul, kuid sellisel juhul tal puudus null mälu selle kohta ja enamasti hommikul peaks ikka aru saama.
Igal juhul ta naeratas ja lausus säravate silmade ja võluva poolnaeratuse saatel "Korraldame," kuid ta ei saanud midagi parata - isegi mehele olid need suudlused mis tüdruk tegi vägagi erootilised.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 9, 2015 23:27:31 GMT 3
"Mul pole kunagi midagi selle sooja mullitava vee vastu olnud," muigas Carmella õrnalt Arseni sõnade peale. Sigatüügas võis olla suur mugav loss, kuid tegu oli ennekõige kooliga, mitte hotelli või lõbustusasutusega. Mitte ükski koht polnud tegelikult piisavalt privaatne, sest kui seal polnud õpetajaid ega teisi õpilasi jälgimas, siis olid seal majahaldjad, kummitused ja maalidel olevad inimesed, kes olid kõige suuremad lobamokad terves universumis. Kui noormehe käed tüdruku puusadelt tema tagumikule libisesid, hammustas CC õrnalt alahuulde, hoides siniseid silmi kuti näol, kuid pilk liikus tüübi silmadelt viimase huultele. Vaba käe tagasi Arseni kuklale viinud, libistas ta sõrmedega paarkorda läbi noormehe juuste, tõmmates viimast endale lähemale ja suudeldes uuesti koolivanema huuli.
|
|