|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 5, 2015 9:02:19 GMT 3
Carmella pööritas Arseni märkuse peale silmi. Nagu reaalselt mida märkust. Tüdruk on lihtsalt natukene kannatamatu sellistes asjades ja seepärast soovibki, et mõlemad osapooled oleksid võimalikult kiired ning viis minutit oli ju täiesti reaalne aeg. Isegi tema kui tüdruku jaoks on see rohkem kui piisav. Jõudnud tagasi puhkeruumi muigas näitsik kergelt, kui tüüp teda seal juba ootas, peas nägu, nagu oleks ta pidanud paari minuti asemel pool tundi ootama. "Ma võin veel tagasi minna, tehes näo, et jäi paar tähtsat asja maha, jääda neid otsima ja lasta sul veel kuskil pool tundi oodata. Ütle ainult ja ma pööran otsa ringi," turtsatas CC lõbusalt, aga seda ta õnneks ei pidanud tegema, kuna nad hakkasid vaikselt väljapääsu poole liikuma. Nüüd ootas ainult mitu korrust treppe kõndida. Awesome. Aga selline tore mugude leiutis kui lift oleks Sigatüükas puhas tabu ja enne kuulmatu. Ja siis veel imestatakse miks õpilased õigel ajal tundi ei jõua. Carmella peaks teine kord tundi minnes lugema üle kõik astmed, mida ta selleks läbima peab, liites sinna juurde kõik need meetrid, mis tulevad koridoris lisaks. Vähemalt oleks põhjendus hilinemiseks olemas ja omapärane. 'Vabandust, aga ma ei jõua 236 astet ja 45 m koridoris läbida ühe minutiga. See pole reaalselt kahel jalal võimalik.'
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
You'll be my bitches in one way or another!
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 9:39:25 GMT 3
"Kõlab suurepärase plaanina... Aga ma ei saa seda teha," tsiteeris Arsen tüdruku kunagist lausutud lauset järgi, natukene lühendades seda lihtsalt. Ta jah väga ei viitsiks pool tundi oodata ning ta kahtles, et ka tüdruk viitsiks. Ise enesest poisil polnud treppide vastu midagi. Üsna palju sai seal trollida ning tundi pidi lihtsalt paar minutit varem minema. Siiski ei läinud kaua aega kui nad jäid paar korrust kuskil mujal ühe maali ees seisma.
"Yo paks lady, ava uks!" kui maalilt tuli nähtavale üks pakse naisterahvas. Vastu tuli lause "Ebaviisakas on kutsuda na..." kuid poiss vastas "Vabandust armsakene, ava uks, ma tahaks natuke sealset õhkkonda nautida!" segas poiss vahele, kui paks naine hakkas ütlema "Sa tead, et ree..." kuid poiss juba jälle segas vahele "Vaata hoolikalt ja ütle, kas mind huvitab. Oh, sa võitsid just bingo, nii et ava ukse." mille järel naine tegi ukse lahti ja naid siseneda. "Welcome, to the greatest heaven on this castle. Ilmselt ainult direktori privaat pesuruum on parem..." ütles ta väikse irve saatel.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 5, 2015 9:49:00 GMT 3
Carmella kergitas Arseni ja maalil oleva naise vestluse kerge kergelt kulmi, hoides tagasi muiet ja võimalikku naeru, mis oleks sellele kindlasti järgnenud. Õnneks aga naine ikka avas neile ukse ning kaks seitsmenda klassi rohelist ussi sisenesid koolivanemate pesuruumi. No võrreldes tavaöpilaste pesuruumiga oli see siin ikka viie tärni hotell. "Oled kindel, et te kaks kuidagi suguluses pole?" muigas CC lõbusalt, viibates korra peaga maalil olnud naisele. "Lihtsalt iseloom ja loomulikult väline sarnasus oli uskumatu. Nagu vaataks otsa sinu õele, kes oleks sust 45 aastat vanem," hakkas neidis kergelt naerma, kõndides mõned sammud Arsenist mööda suure mullivanni poole. Täpselt selline nagu ta oli oodanud, isegi nõksukene parem. Keeranud end ringi, vaatas ta tüübile uuesti otsa, suul pisikene kaval muie. Tema ei hakanud küll end esimesena paljaks võtma. Siin koha peal las olla poistel ees õigus.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 10:06:16 GMT 3
"Ou, ma ei plaani sinu ennustust täide viia eksju. 120 kilo on liiga palju," vastas noormees selle peale, lisades "Pealegi, kui see oleks mu õde, oleks ta domineeriv ja ei alluks mu käskudele... või noh, selline õde mul ongi, kes viiendas käib. Sa oled kindlasti taga kokku põrganu ju," samas vaevalt, et too suhtleb Carmellaga, sest tal on omaette slythide grupp ja vanematega, peale siis vahetevahel venna enda, kuid ka seegi oli harv juhus.
"Muuseas mainin, et siin on olemas ka riietevahetuse ruumid, mis on väga fäncid... Aga kuna vähemalt mina olen jube prepped, siis jep." ta viskas rätiku eemal nurgas olevale pingile ning seejärel lendasid sinna ka tema särk, püksid ja kaks ilusat musta sokki, jääres oma vägagi ilusates rohelistes ujukates seisma. Muidugi ta poleks elusees tahtnud rohelisi pükse, kuid kuna ta on slyth ja vanemad poolenisti sunnivad rohelist peale, oli ta lihtsamat teed läinud. Õnneks see oli nii tavaline ja normaalne, et meh. Kõndides mullivanni juurde, vajutas ta kõrval paari nupu taolist asja, kui natuke jahedam vesi asendus üsna hetkega soojaga ja hakkas ka mullid tööle. Seejärel poiss võttis mullivanni kõrvalt olevat ühte hea lõhnaga mullivanni mõeldud vedelikku ja lasi seda natuke vette. Mille järel ta juba luba küsimatta sisenes. Vann oli piisavalt suur, et neli inimest saaksid mõnusalt olla. Igast majast üks inimene siiski.
"Ah, this must be heaven?" küsis ta suure naudinguga.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 5, 2015 10:36:52 GMT 3
Carmella muigas lõbusalt. "Seda vaatame kuskil 15 aasta pärast. Sinna on veel palju aega, kõik võib veel muutuda," kehitas ta õrnalt õlgu, kõndides suure aknani. "Ma ei suhtle eriti endast noorematega," lisas ta, võttes jalast kingad, mis ta aknalauale pani. Suka kummi vahel olnud pisikese kukru pani näitsik kindlalt kinga sisse, et see kuhugi ei kaoks. Ujukate peal ei soovi neidis tagasi vangikoobastesse minna ja koolivormi märgade ujukate ega palja keha peale ei pane. Pilgu korraks Arsenile viinud, lubas CC endale pisikese naeratuse, kui tüüp ujukate peale jäi. Kuna tüüp nii kobedaks muutus? Tema treenitud kehale annaks Carrie julgelt 10/10. Ükshaaval pitsilise äärega sukad eemaldanud, voltides need kokku ja pannes kingade peale, avas CC selja tagant seeliku luku, libistades selle enda seljast maha. Neidis tundis ennast hetkel nagu mingi strippar, aga samas pole tal midagi varjata, mida Arsen varem näinud poleks. Kevadised ujumises järves on neil ju traditsiooniks kujunenud. Lipsu koos seelikuga samuti kingade peale pannud, nööpis näitsik valge triiksärgi eest lahti, visates selle pisikese kuhja peale. Ta kandis just suvel ostetud valgeid bikiine, mis oma klassikalise lõikega sobisid CCle suurepäraselt. Vaiksete sammudega kõndis ta mullivanni kõrvale, kinnitades kahe patsikummiga enda pikad blondid juuksed kukla kohale krunni, kui vette ronis, jäädes Arseni vasta. Vesi oli mõnusalt soe ja lõõgastav. Täpselt selline nagu tal vaja oli. "Puudu on ainult päike, palmipuud, kokteil ja salsa muusika," lausus neidis vaikselt, toetades pea vastu äärt ja sulgedes silmad. Muidu oli täpselt nagu Hispaanias.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 11:31:41 GMT 3
"Ma võiks võlukepiga magicut teha, aga see on liiga kaugel minust, et ma viitsiks end liigutada," pidi ta tunnistama kahetsusega. Illusioone ta oskas tekitada. Ta oskas üldse hästi loitsuda, see oli tema kõige suurem tugevus. Kõik muu aga oli üsna sitas olukorras. Poliitikat oskas ta ka natukene perekonna pärast, kuid ta vihkas seda. Ta pidas seda ülimalt igavaks ja juraks.
"Niisiis, mississ Carmella Cameron," alutas noormees, pannes samuti silmad kinni ja toetades pead vastu mullivanni äärt. "Tell me your secrets....~~" venitades viimast lauset päris korralikult. Ta lisas "Mis saatus hakkab sulle pihta, kui sa selle kooli lõpetad ja pead hakkama perekonna tahtistele alluma?" sest enamus slytherinlastel oli väga palju nende tulevik seotud just sellega, mida vanemad rääkisid. Omamoodi selle pärast ta kadestas griffe - nad olid vabad.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 5, 2015 19:08:14 GMT 3
"Sellisel juhul tuleb vahelduse mõttes ise enda fantaasiat kasutada," muigas Cameron lõbusalt, hoides silmi endiselt kinni. Tüdrukul tasus ainult korra mõelda Hispaania peale ja juba tundis ta mõnusat kergelt soolakat ookeani lõhna, kui see koos tuulega temast möödus, koos sooja päikesega, Muusikat eraldi polnud isegi vaja - tuul ja palmide õõtsumine täitsid selle lünga. Aga midagi joodavat oleks võinud küll kaasas olla. "Carmella Juliette Cameron," parandas CC Arsenit. Kuna neidis eriti tihti enda keskmist nime ei kasuta, unustavad paljud ära, et tal see üldse olemaski on. "Ajalugu, poliitika ja poliitilised suhted ehk tulevane võlukunsti minister. Vähemalt seda suguvõsa ootab, ise sooviks pühendada enda tuleviku lendluupallile. Mängida koondises ja äkki hiljem võtta üle treeneri amet või hoopis õpetada lendamist siin samas Sigatüükas," ohkas Carrie vaikselt. Aga tema enda unistus ei täitu kunagi, kuna loeb see, mida suguvõsa ootab ja tahab, et tüdrukust saaks. "Ja sinu saatus?" avas CC silmad, viies need Arsenile.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 19:57:51 GMT 3
"Ooo, see on ikka väga kõrge soov," pidi ta tunnistama. Ta jätkas "üsna sarnane. Kuna mul tuleb inimestega suhtlemine väöja, tahavad nad, et ma läheks samuti ministeeriumi ja hakkaks seal redelil ülesse ronima, domineeriks kõik valdkonnad ja lõpetaks mingil üliolulisel kohal. Nad endiselt ei ole öelnud mis amet täpsemalt, kuid noh, kuna paps on ministri nõustaja ja mamps on võlurite research juht, siis ilmselgelt topivad nadm ind üsna kiiresti kuskile ülesse," pidi ta kahetsusega teatama. Nii nende tutvustega korra on. Igal juhul ta lisas "Minu enda soov on ülimalt lihtne - saada maailma kõige parem auror, sest see elu tundub põnev. Mõtle, ma saan selle maailma scumi eemaldada..." lausus ta muigega.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 5, 2015 20:53:01 GMT 3
"No eks ma ise oleks rahul ka mõne madalama tööga, aga ei. Cameron ei tohi leppida millegagi madalamaga, kui seda on kõige kõrgem punkt," immiteeris Carmella tusasel toonil enda vanaema. Kui tal oleks vaid võimalus, saadaks neidis nad kõik kukele ja lehmale ning reisiks kuhugi kaugele, kus keegi teda ei tunne. Aga nii kaua kuni ta pole saavutanud oodatud eesmärki, on tema käed tühjad ja selja taha kinni seotud. "No kui ma peaks kunagi ministriks saama, siis ma võtan su küll enda nõustajana ja avalike suhete juhina tööle," muigas neidis õrnalt, liikudes tüübi kõrvale istuma. Nii oli natukene mugavam rääkida, kui üle mullivanni pidevalt karjuda. Mitte et see oleks üüratu vahemaa, millest üle karjuda. Kõigest poolteist meetrit. "Mis siis auroril viga on? Palga number liiga väike või liiga must töö su vanemate jaoks?" küsis tüdruk Arsenilt, hoides enda siniseid silmi noormehel. Neiu perekonna puhul oli lihtne arusaada, miks lendluupall pole karjääri võimalus.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 21:13:15 GMT 3
"Las ma teen oma vanemaid järgi: 'Sa oled slytherinlane, tule taevas appi, selline räpane ja mitteoluline töö las jäägu griffilastele. Parem ongi, kui nad enamus aega ajavad taga oma müstilisi kurjategijaid, samal ajal sina kulla poiss peaksid olema ikka olulisel kohal ja poliitikat paremuse suunas juhtima, et meie suguvõsa uhke oleks!'" muidugi ta ei pannud sõnasõnalt pihta, kuid close enough. "Sa oleksid pidanud nende nägu nägema, kui ma kirjutasin end olulisel momendil auroriks õppijate nimekirja. Eit oli raevus. Pärast paps rahustas ta maha ja ütles, et see on hea, kui ma ennast kaista suudan, et see ei pane mingit takistust minu tulevikule..."
Ta hakkas kergelt naerma selle kõige üle. "Ma kordasin neile koguaeg, et ma ei hakka nende tahtmise järgi minema. Noh, siis nad kasutasid natuke oma võimu ja nädalaga oli selge, et ma olen tuleviku suhtes screwed..." lausus ta kergelt irvitades." ainuke variant on vist oma perekonna nimest lahti öelda, aga see oleks veel idiootsem..."
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 5, 2015 21:29:50 GMT 3
Carmella hakkas vaikselt naerma. "Su vanemad on peaaegu sama hullud kui minu perekond. Te peaksite pühade aegu meie juurde tulema. Su vanemad saaksid rääkida kellegagi, kes neid reaalselt mõistab, ja meie saaksime nende üle naerda, kui me just enne linna peale ei põgene," pakkus näitsik välja, viies enda sinised silmad Arsenilt lakke. Alles nüüd märkas ta tervet lage katvat mosaiiki, mis loojuva päikese valgel oli lummavalt ilus. "Ma täitsa kujutan ette. Ega mu vanaema oli täpselt samasuguse näoga, kui avas suve algul mulle tulnud kirja, kus kinnitati minu taotlus kuu aega kestva lendluupalli laagri sissesaamiseks. See oli täitsa hindamatu moment. Oleks pidanud sellest ikka pildi tegema või mugude imevidinaga video," muigas ta õrnalt. Tema jaoks lõppes kogu vaidlus sellega, et vanaema sai enda tahtmise ja tüdruk pidi enda kohast loobuma. Ta oli kolm aastat oodanud jaatavat vastust laagrist ja see oleks suurendanud tüdruku võimalust lendluupalliga edasi tegeleda kõrgemal tasemel. "No alati on võimalik meelega nendes eksamites põruda, mis aitaksid sul saada vanemate soovitud kohale. Ma olen küll korduvalt selle peale mõelnud," sõnas CC vaikselt, pöörates silmad Arsenile.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 5, 2015 21:40:19 GMT 3
"Hah, ma juba kaalusin seda varjanti ammu, aga sa tõesti arvad, et see takistaks mu papsil kui mistri nõunikuna erandeid tegemast? Ilmselt kui ma isegi lõpetan kõige hullema õpilasele, on ikka mu saatus määratud. Selles mõttes, ma olen alguse juba teinud - ma ei tee elusees ajalugu rahuldavatele hinnetele," lausus ta kergelt ivitades, avates lõpuks silmad ja viies selle neiule. Kui ta nüüd teda hoolikamalt vaatas, oli ta ikka väga kena naisterahvas. Kui ta elu nii tuksis ei oleks, võiks ta isegi üritada midagi. Siiski meenus talle Carmella ja Jasoni vahene suhtlus ja ka suudlus, rääkimatta, et see oli kaugelt näha, et Jasonile meeldib Carmella ja ilmselt ka vastupidi.
'Miks ma sellest mõtlen?' küsis ta endalt ja viis pilgu neiust täpselt vastassuunas, nagu ta vaataks ruumis kinni. Hetkega ei tundnunud mullivann enam nii mõnus koht, nagu ta minut tagasi olnud. Ometigi sundis ta oma emotsioonid alla ja viis pilgu tagasi neiule, langetas oma emotsioone ning lausus siis irvega "Noh, ilmselt kui ma jälgin oma vanemate nõudmisi, lõpetan ma tõesti 120 kilona, 3 exiga ja 10 lapsega. Peaks tunnistama, sellise sita eluga, pole see enam tõesti halb ennustus. Must vähemalt jääks legacy maha..."
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 7, 2015 22:20:58 GMT 3
"Mine mängi ühe mugu silme ees, kes midagi võlukunstist ei tea, oma võlukepikesega ja saada ta hullumajja. No selliseid ei saa ikka ministeeriumi tööle võtta," pakkus Carmella välja esimese asja, mis talle korraga pähe tuli. Kõlab peaaegu sama hästi, kui tüdruku välja mõeldud suvine tegevus hullumajas. Ning kui see ei aita, siis küll CC aitab noormehele natukene kaasa. Kui vaja, siis ta kehastab ministrit ise peale kibeda maitselise nõiajoogi, mis tüdrukule mehe välimuse annab, joomist või kellegi teise. No kui väga vaja, siis ta paneb noormehe vanematele needuse peale, et nad näitsiku tahtmist täidaksid. Vähemalt viimase puhul kindlustab tüdruk enda koha Surmasööjate ridades, kuhu perekond Carmella visata tahab. "Kui see peaks tõesti juhtuma, siis luba mul olla esimene, kes hõiskab õnnest, kuna mu ennustus su kohta täide läks," naeratas Carrie lõbusalt, tõstes mõlemad käed rõõmust õhku. Väga lapsik käitumine, Cameron, liigagi lapsik. "Alati on võimalus kaks kotti pakkida ja kuhugi kaugele sõita, kust nad sind leida ei või. Ma võin sinuga isegi kaasa tulla. Sa hakkad kohalike kriminaale püüdma ja ma õpetan lapsi luuaga lendama," muigas CC laialt, viies enda sinised silmad mullivanni mullidelt Arsenile.
|
|
Arsen Karekin
Slytherin
Slytherini koolivanem
|
Post by Arsen Karekin on Jun 7, 2015 22:44:48 GMT 3
Noormees turtsatas mitu korda kogu tolle mõtete käigus. "See tõesti kõlab romantilisena ja ahvatlevana. Kaks noort põgenevad oma vanemate eest, kes tahavad neid ministriteks ja kõvadeks inimsteks teha. Nad põgenevad saarele kus on vähe inimesi. Üks neist hakkab kohalikke võlurlapsi varakult luuaga lendama õpetama, nii et neist saaksid kunagi maailma kuulsaimad lendluudpalli mängijad. Teine käib pidevalt salajastel reisidel, võttes kinni maailma kõige karmimaid ja hullemaid kriminaale. Kuna minstrid ei tea, kes see on, kutsutakse teda..... supermaniks," turtsatades hakkas Arsen naerma, ajades end natuke rohkem külega naise poole, vaadates seejärel ta siniseid silmi.
"Ma kujutan ette, kuidas paljud meid sõimaksid, et me sellistele super vanematele keskmist näppu näitame. Kes ei tahaks siis ministriks saada?" küsis ta sarkasmiga. Obviously nemad on ju hullud.
|
|
|
Post by Carmella J. Cameron on Jun 7, 2015 22:52:16 GMT 3
"Mulle meeldib su fantaasia," muigas Carmella õrnalt, vaadates Arsenile oma siniste silmadega otsa. Ühe tüütu juuksesalgu, mis krunnist välja oli vajunud, kõrva taha lükanud, pani ta mõlemad käed vee alla sõrmseongusse, püüdes mullikesi. "Härra Imeline," lisas näitsik endamisi naeratades, pilk enda kätel. Kõlab tõesti ilusa loona, mis võiks isegi täide minna, aga nende vanemad ei laseks kunagi noori minema. Vähemalt mitte CC perekond. Tüdruk on neil pidevalt nii lühikene rihma otsas, et näitsik tunneb ennast pigem vangina kui pereliikmena. Kui noormees end rohkem CC poole pööras, tõstis neidis enda pilgu noormehele. Arsenil võiks see isegi õnnestuda. Kui Carmella püüaks põgeneda, riputaksid tema vanemad terve maailma tagaotsitavaid postreid täis ja palkaksid kasvõi dementorid tüdrukut leidma. Vahel tundub surm ainsa väljapääsuna põgeneda. "Tundub, et meie oleme ainsad hullud, kes ei soovi saada," lisas tüdruk õrnalt õlgu kehitades.
|
|