|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 2:26:06 GMT 3
Lestat tundis taaskord uhkust. Ta oli võitnud ühe neiu südame. Ja asi oli siiras. Kahju, et ta ei saanud enda südant Samile pakkuda. "Ja meie silma värv on sama," pidi Lestat lisama kiiresti. "Ja sind ei häiri see, kes ma olen? Päriselt looduse poolt määratult?" vaatas ta neidu kulmukergitusega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 2:31:31 GMT 3
Samara naeratas ärevalt silmavärvi peale. Kuulnud noormehe küsimust, raputas tüdruk kiirelt pead. "Oleks mind see häirinud, poleks ma sinuga isegi tutvust teinud. Ma oleks lahkunud Kolmes Luuas peale seda, kui sa mulle seda tunnistasid," lausus tüdruk ausalt, naeratades õrnalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 2:35:13 GMT 3
"Siis on hästi," naeratas ta Samile. Ta ei märganudki, et nad seisid. "Külm ei ole?" küsis ta seepeale puuriva pilguga teda silmitsedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 2:41:59 GMT 3
Tüdruk vaatas noormehele otsa ning kehitas õlgu. "Veidike jahe on, kuid midagi hullu pole," sõnas neidis naeratades ning pööras enda pilgu kellale, mis tal käel oli. Kell oli neli hommikul. Juba. Aeglaselt asetas tüdruk viisakalt käe suu ette ning haigutas magusalt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 2:49:45 GMT 3
Lestat vaatas kahtlustavalt Sam'ile otsa, kuid otsustas mitte uurida. "Soovid magama minna?" küsis ta siis südamlikult neiule naeratades. "Võime homme.. või siis täna hiljem uuesti ju kokku saada," lisas ta seda kui ettepanekuna, mitte küsimusena.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 2:55:27 GMT 3
Samara naeratas vaikselt ning ärevalt. Ta teadis, et ta ei suuda üldse magada või kui ka suudab, näeb ta unes Lestati. "Jah, ma vist lähen. Väsinuna pole minust eriti kasu," sõnas neidis õrna muige saatel ning sulges silmad, suudeldes järgmisel hetkel õrnalt noormehe huuli.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 2:58:45 GMT 3
Lestat naeris lõbusalt. Seejärel suudles ta neiut vastu, asetades oma käed ümber tema rindkere ja teda veel lähemale tõmmates. Ta ei suutnud uskuda, et ta midagi sellist on võimeline tundma. Pidev valmisolek, hoolivus, vajadus lähedusele, rahulolek... Ta lootis, et ta endaga neiut liiga ei lämmata. Temal ei olnud ju vaja hingata, erinevalt surelikest.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 3:05:27 GMT 3
Samara suudles noormeest edasi, käed ümber noormehe alaselja põimunud. Peagi aga tõmbus tüdruk aeglaselt eemale, asetades enda lauba õrnalt vastu noormehe laupa, silmad endiselt suletud. "Ma luban, et näen sind unes," sõnas neiu vaikselt ning avas enda silmad.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 3:15:34 GMT 3
Lestat naeratas laialt lubaduse peale. "Ma sooviksin sama ütelda. Kuid ma luban, et mõtlen terve see aeg sinust, kuniks me jälle näeme. Ning siis samuti ja pärast seda.. ja sa vist mõistad, mida ma sellega mõtlen," otsustas ta vait jääda ning võttis neiu taas sülle, et teda koolini tassida. Oma kiirust ta veidi kasvatas võrreldes ümber järve jalutamisega, kuna nad tahtsid siiski järgmise tunni sees sinna kohale jõuda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 3:26:37 GMT 3
Samara naeratas ärevalt noormehe lause peale ning järgmisel hetkel kilkas ta õnnelikult, kui noormees ta endale sülle võttis. Ta vaatas noormehele otsa, käed tema kaela ümber ning vaikis, ise erutusest värisemas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 3:31:11 GMT 3
"Kindel, et sul külm ei ole?" kergitas Lestat uuesti kulmu, kuna tundis neiut värisemas. Ta kandis jätkuvalt neiut õrnalt oma kätel. Umbes veerand teest koolini oli möödunud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 3:42:25 GMT 3
Samara noogutas vaikselt. "Ma lihtsalt ei suuda seda kõike uskuda. Ma kardan, et see on uni, millest ma ärkan, kui sa mu lossini viid," lausus tüdruk vaikselt, kuid siiski kuuldavalt ning vaatas noormehe poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 3:45:51 GMT 3
Lestat vaatas 'awwww' silmadega neiut. "Uni on meeldiv asi. Loodusseaduste kohaselt mina seda ei ole. Siin tekib loogikaga vastuolu," vaatas ta kokkusurutud naeratusega Samarat.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 3:57:21 GMT 3
Samara muigas endamisi, kui oli kuulnud, mida noormees talle vastab. "Nii on. Hea on teada, et mõne tunni pärast näen sind taas," sõnas tütarlaps lootes, et ta noormeest ära ei tüüta.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 4:02:26 GMT 3
"Et sa nüüd muutsid meelt ja unes ei näegi?" kortsutas ta võimalikult usutavalt kulmu, kuid tegi siis neiule põsemusi. "Niipea, kui sa mind kutsud," sõnas ta siis vastuseks ja naeratas soojalt.
|
|