|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 14:38:40 GMT 3
Lestat ei saanud eelmist teemat siiski maha jätta. Sam ei olnud enda arvamust ütelnud. "Aga sul ei ole muidu imelik nõnda. Ma mõtlen, et mind ajab küll naerma, miks sinusugune neiu peaks 159aastase mehega koos olema. Kõlab üsna naljakalt," lausus ta lõbusalt, näol mänglemas lai naeratus.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 14:47:15 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt. "Jah, see on üpriski naljakas," pidi tütarlaps tunnistama. "Kuid ma ei kurda. Sa oled seksikas," lausus tütarlaps õrna muigega. Ta kahtles, et ta noormehega käiks, kui tal oleks mingi ekstreemselt kortsus vanamehekeha vms.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 15:13:14 GMT 3
Lestat muigas laialt. Sellist komplimenti talle veel tehtud ei olnudki, mis ta korraks mõtlema pani. "Tore kui sa ei kurda. Mina ka mitte. Muidu poleks me praegu ju siin," ei kadunud muie ka siis ta näolt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 17:37:33 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Ei," sõnas tüdruk salapäraselt. "Me poleks praegu siin, kui ma poleks sind ja Helenat luurama tulnud," lausus tütarlaps vaikselt naerma puhkedes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:00:24 GMT 3
Lestat turtsatas samuti naerma, kui Sam oma lausega lõpetas. "Seda küll, jah," muigas ta lõbusalt. See oli küll veidi teisest aspektist võetud, aga siiski tõsi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:08:40 GMT 3
Tüdruk muigas endamisi. Ta aimas, et noormees oli mõelnud enda öeldut hoopiski teises mõttes, kuid siiski ei hakanud koolivanem enam seda teemat suskima. "Mis sul siis veel muidu plaanis täna on?" päris tüdruk, ise end kandadel ette ning taha kõigutades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:12:56 GMT 3
Lestat muigas ning hammustas veidi huulde. "Ei teagi. On sul ideid?" pöördus ta samuti küsimusega Sam'i poole, teda meelalt jälgides.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:16:40 GMT 3
Tüdruk heitis pilgu maha ning kehitas taas mõtlematult õlgu. Muidugi tahtis ta noormehega koos olla, kuid ta ei tahtnud talle kuidagi tüütavaks muutuda. "Ma ei tea," lausus tüdruk kõheldes ning tõstis taas pead, vaadates noormehele otsa. "Lestat," alustas tüdruk lõpuks ning hammustas õrnalt alahuulde. "Mäletad, kui me rääkisime, et ma peaks emale kirjutama või nii?" päris tüdruk, kuid ei jäänud noormehe vastust ootama, sest uskus, et too mäletab seda piisavalt hästi. "Ma mõtlesin, et ma üritan taas St. Mungosse minna ning ma tahtsin paluda, et äkki.. Et äkki sa tahad minuga kaasa tulla?" pakkus tüdruk end kogudes välja.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:22:21 GMT 3
Lestat kuulas huviga ära, mis ettepanekud Samil on. Kui ta küsis esimene kord, ta noogutas, see oli tal hästi meeles, kuna oli veidi liiga pealetükkivalt sel hetkel käitunud. "Muidugi tulen, kui sa tahad, et ma tuleksin!" sõnas ta veidi valjemal häälel, kuna ta oli vägagi nõus. Kui Sam tahtis teda kuhugi kutsus siis ei saa ju ometi nõnda lihtsalt ära ütelda. see oleks juba ebaviisakas, rääkimata mõttetusest.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:24:45 GMT 3
Samara näole levis lai naeratus, kui kuulis, et noormees nõus oli. See tähendas tüdrukule palju. "Tore," lausus tüdruk napilt ning libistas enda käe taas noormehele pihku, ise hetkeks ehmatades noormehe jäisuse peale, kuid peagi rahunes tüdruk maha. "Ma ise mõtlesin laupäeva peale. Oled sa siis vaba?" küsis tüdruk küsiva hääletooniga koolikaaslaselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:29:07 GMT 3
Lestat turtsatas korraks. "Nagu mul midagi targemat teha oleks, kui sinuga koos olla," vastas ta oma kas-see-pole-mitte-loogiline? häälega ning vaatas säravate silmadega Sam'ile otsa. Ta hoidis neiu kätt kindlalt enda käes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:32:03 GMT 3
Samara kehitas õlgu. "Kindlasti on," lausus tüdruk tõsise häälega. "Näiteks jahil käia või midagi. Sa rääkisid kunagi, et sa reisid palju," lausus tüdruk ning heitis enda pilgu taevasse, mis kergelt hämarduma hakkas olgugi, et kell polnudki veel palju.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:35:21 GMT 3
Lestat raputas alguses kiiresti pead. "Ma võin jahil tunni või veel vähesema ajaga käia. Ja ma reisin igavusest, kuna pole midagi targemat teha. Tähendab. Ei olnud," parandas ta end kiiresti, silmad endiselt Samile kinnitunud, olgugi, et silmsidet ei olnud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:40:45 GMT 3
Tüdruk naeratas veidike. Noormehel oli siis vist üpriski igav elu. Miks too sõpradega ei suhelnud? Neile ei kirjutanud? Klaverimnägu ei harjutanud? Lugenud oli ta vist kõike, nagu tüdruk aru sai. "Ma pean ausalt tunnistama, et enne seda, kui ma sinuga tuttavaks sain, käisin ma üpriski palju väljas, Siganurmes, ning jõin sageli end purju," lausus tütarlaps veidike õhetades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:46:56 GMT 3
Lestat kergitas õrnalt kulmu. "Päriselt? Miks sa seda tegid? Rikud tervist ju nõnda," oli ta pilk veidi murelikuks muutunud. Talle ei meeldinud see eriti, kui tagasihoidlikult seda sõnastada.
|
|