|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:51:31 GMT 3
Samara vaatas veidike nukralt maha. "Ma ju rääkisin sulle sel ajal, kui me tutvusime," lausus tüdruk vaikselt. Ta ei tahtnud end õigistada, kuid nii ta oli tundnud. "Ma tundsin end, justkui oleks maailmast ära lõigatud. Mul oli masendus peal ja kui ma purjus olin, tundsin ma end nii vabalt," seletas tüdruk ning ohkas sügavalt sisse. "Kuid enam ma ei ole nii teinud!" sõnas tüdruk ausalt, tõstes enda pilgu noormehele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:59:13 GMT 3
Lestat kergitas kulmu, kuna tal ei tulnud kohe meelde vihjatud jutuajamine. "Hästi. Mis on minevik, on minevik. Olgem olevikus ning vaadakem õnnelikku tulevikku,"sõnas ta taas postiivsel häälel ning vaatas entusiastlikult Sam'ile otsa, et ta end halvasti selle pärast ei tunneks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 19:05:02 GMT 3
Samara naeratas õrnalt ning lähenes noormehele, tänulik pilk silmis. Seejärel embas ta tugevalt noormeest, surudes tema jakki endale sügavale rusikasse. Tema põsk oli vasta noormehe õlga ning silmad kõvasti kinni pigistatud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 19:07:29 GMT 3
Lestat kaisutas Sami tugevasti vastu. "Laupäeval?" küsis ta siis üle, endal näol siiras naeratus, mis kuhugi ei kadunud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 19:11:16 GMT 3
Samara kuulis küll noormehe küsimust, kuid siiski ei tahtnud ta esijalgu midagi öelda, sest ta nautis täiel rinnal noormehe haaret enda ümber. Lõpuks ta ohkas ning avas vastumeelselt enda silmad. "Laupäeval," lausus tüdruk vaikselt, pilk pööratud kaugustesse.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 19:34:45 GMT 3
Lestat noogutas omaette. "Oled mentaalselt valmis?" küsis ta seejärel muiates, neiust endiselt kinni hoides, nagu alati, nii mõtteis kui ka päriselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 19:44:57 GMT 3
Samara ohkas vaikselt, sulgedes taas silmad. "Ilmselt küll. Ma pean selle ära tegema. Pean riskima. Tahan teda näha. Tahan sind talle tutvustada," lausus tüdruk vaikselt, hoides endiselt noormehest kinni.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 20:20:26 GMT 3
Lestat kaisutas Sami korraks veel tugevamini, teda vaimselt toetades. "Kõik läheb hästi," kõlas ta kindel hääl. Mis saanukski valesti minna.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 20:23:25 GMT 3
Samara noogutas vaikselt ning laskis seejärel noormehest lahti, libistades enda käed mööda tema käsivarsti alla, hoides peagi tema käelabadest kinni. "Aitäh toetuse eest," lausus Samara siiralt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 20:28:58 GMT 3
Lestat noogutas ning andis neiule ühe põsemusi. "Iga kell," lausus ta õrnalt muiates, hoides nüüd neiu kätest tugevasti kinni.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 20:52:20 GMT 3
Samara naeratas õrnalt, ise tundes, justkui oleks ta väike tüdruk, kes oleks just kommi saanud. "Mis siis edasi teeme? Kõnnime ringi või õrritame veidike veel Paju? Võime ka lossi või Siganurme minna, kui tahad," pakkus tüdruk välja, vaadates armsalt noorukile otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 20:56:49 GMT 3
"Sinu tahe on mulle käsuks,"vihjas ta sellele, et laseb Samaral endal valida. Lestatil oli ükskõik nii kaua, kuni ta neiuga koos oli. Sellepärast ei hakanud ta ka valima. Võib-olla on neiul endal paremaid mõtteid või eelistusi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 20:59:40 GMT 3
Samara naeratas vaikselt ning pööras end taas noormehe poole. "Kui me juba siin oleme, siis võiks ju veel veidike enda meelt lahutada," lausus tütarlaps egoistlikult. Teda oli vallutanud julgus ning tahtejõud. "Roniks Paju otsa," pakkus tütarlaps välja ning vaatas noormehe poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 21:01:10 GMT 3
Lestat kergitas üllatunult kulmi. "Arvad tõesti, et see on hea mõte?" küsis ta igaks juhuks üle. Ta ei andestaks endale, kui Samiga midagi tõsist juhtuks ja see tema juuresolekul.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 21:06:36 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Muidugi mitte," lausus tütarlaps endiselt puud silmitsedes. "Kuid see oli esimene mõte, mis mulle seoses Pajuga pähe torgatas," lisas tüdruk, heites nüüd kiire ning küsiva pilgu noormehele.
|
|