|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 4:27:21 GMT 3
Samara naeratas õrnalt ning suudles seejärel edasi noormeest, silmad suletud. Peale seda tõmbus neidis veidike vastumeelselt noormehest eemale ning jäi teda tänulikult vaatlema. "Oli hea?" päris tüdruk naeratades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:33:01 GMT 3
Lestat ei tahtnud Sam'ist eemalduda, kuid mõtles neiu heaolule ning tegi seda. "Sina ju," sõnas ta muiates vastu. "Haav on korras?" küsis ta igaks juhuks, kuid oli üsna kindel, et on. See võttis tavaliselt vaid paar sekundit aega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 12:44:46 GMT 3
Tüdruk naeratas endamisi. Ta polnud tegelikult mõelnud suudlust, vaid vere maitset, kuid siiski ei hakanud ta diskreetsuse mõttes seda noormehele ütlema. Kuulnud tema küsimust, noogutas ta vaikselt. "Aitäh," pomises tüdruk vaikselt, vaadates noormehele armastusvärselt silma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 13:47:10 GMT 3
Lestat noogutas lõbusalt. "Ja kui sa juhtud kunagi siis põske hammustama või huul läheb katki, anna teada," sõnas ta kelmikalt silma pilgutades ja itsitas pärast veidi omette.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 13:51:53 GMT 3
Tüdruk puhkes vaikselt naerma. "Ma jätan selle meelde," sõnas tütarlaps silma pilgutades ning vaatas seejärel ringi. Oksad olid vaikselt maha rahunenud ning sahisesid vaid veidike tuule käes. Vaade oli üpriski hea: paremalt paistis Keelatud Mets ning vasakul oli sillerdav järv. Järve keskel oli näha, kuidas Hiidkalmaar enda kombitsaid sirutab.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 13:57:22 GMT 3
"Parem oleks," sõnas ta teeseldud ähvardaval toonil ning turtsatas jällegi. "Jään järgmist korda ootama," lausus ta seejärel igatseval toonil, pärast mida itsitas jällegi. Tal oli jälle üsna hea tuju, kuna oli Samaraga koos. Rohkemat polnudki vaja.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:09:31 GMT 3
Tüdruk vajus vaikselt istuma ning vaatas noormehele alt üles. "Ja meelega ma midagi teha ei tohi, eks?" lausus tüdruk mõtlikult, kuid siiski lõbusalt. Ta oli kogu aeg rõõmus, kui ta koos Lestatiga oli, sest too oligi ju tema õnn.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:12:16 GMT 3
Lestat mõtles veidi. "Ma arvan, et ikka võid," sõnas ta veidi tõsisemal ilmel. "Aga ära endale haiget tee, eks?" lisas ta kohe sellele ka tingimuse. Kuniks ta korras on, on kõik hästi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:29:38 GMT 3
Tüdruk naeratas õrnalt. "Kas see sinu suhtes veidike ülekohtune pole?" päris tütarlaps endiselt noormeest vaadates. "Ma mõtlen, et kas sa end piinatuna ei tunne, kui sa saad ainult korraks maitsta mu verd, kuid suuremat annust ei saa?" küsis ta seejärel mõistmatult. Ta ei saanud aru, kuidas noormees sai nii leplik olla.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:43:49 GMT 3
Lestat raputas pead. "Vere maitse on küll väga tugev ja kutsuv, ent ma mõtlen draakonite peale, kui mul peaks kihk tulema," sõnas ta lõbusalt, endiselt Sam'i vaadates. Mida muud tal ikka vaadata oli, mis tunduks neiust parem.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:52:45 GMT 3
Tüdruk naeratas vaikselt. "Ma pole küll vampiir ega midagi, kuid mulle mu veremaitse siiski meeldib," sõnas tütarlaps muigega. See tundus talle endalegi nii magus, kuid meelega ta end sellepärast küll veristama ei hakanud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:56:24 GMT 3
Lesta kergitas üllatunult kulmi. "Vaata, et sa sellega piirdud," sõnas ta nüüd tõsiselt ja hoiatavalt. Ta ei oleks tahtnud, et Sam midagi tõsisemat teeb või veel hullem, temasarnaseks saada tahab.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 15:05:20 GMT 3
Samara tõmbas õrnalt keelega üle huulte ning tõusis püsti. "Lestat," alustas Samara, vaadates pingsalt noormehele otsa. "Kas sa tahaksid terve enda elu veeta vananeva naise kõrval?" küsis ta seejärel ettevaatlikult, ilma mingisuguse tagamõtteta.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 15:17:06 GMT 3
Lestat vaatas tõsise ilmega Samarale otsa ning noogutas siis. "Mis mul selle vastu saakski olla?" naeratas ta nüüd taaskord õnneliku ilmega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 15:23:55 GMT 3
Samara vaatas endiselt noormehele otsa. "Kui ma olen kord vana.. krimpsus, vaevlen seljavalu käes. Sul oleks Vastik minu juures olla. Sul oleks vastik mu kortse puudutada. Ning kui ma kord suren, jääd sa jälle üksi, kuid oled selle armastuse maigu juba suhu saanud," sõnas tüdruk, vaadates noormehele otsa. "Ma ei taha sind jätta, Lestat. Ei vabatahtlikult ega sunniviisiliselt," ütles tüdruk seejärel, vaadates pingsalt noormehele otsa.
|
|