|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 0:40:27 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, näol otsustav ilme. "Sa tead, et ma teeks kõike, et sinuga koos olla," lausus tüdruk, vihjates. Ta ei tahtnud otse seda välja öelda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 0:43:16 GMT 3
Lestat ohkas rusutult. See oli kindel, et Sam mõtles tema vampiiriks muutmist. "Kas tõesti ei ole Mitte Mingit muud võimalust sinu õnne tagamiseks?" proovis ta mõtet Sam'i peast heita. Ta tõesti ei soovinud kedagi koletiseks muuta.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 0:50:37 GMT 3
Samara vaatas nukralt noormehe poole. "Kas sul on tõesti siis täiesti ükskõik, et kui ma suren, et saa sa enam minuga koos olla? Minuga arvestada, minuga rääkida.." Tüdruk ei lõpetanud enda lauset. Ta lihtsalt teadis, et tema isiklikult teeks armastuse nimel kõike. Ning kui see oleks tähendanud Lestatiga igaveseks koosolemist, polnud neiul midagi selle vastu. Ta pelgas, kuid ei kõhelnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 0:57:27 GMT 3
"Ei ole, aga ma ei taha, et sa peaksid loobuma oma inimelust ainult sellepärast, et minuga koos olla," avaldas ta oma arvamust, mis tal kindlalt aja jooksul välja olid kujunenud. Muidugi oleks ta tahtnud Samaraga igavest õnne jagada, aga mitte nii, et ta neiu endasarnaseks koletiseks muutma peab.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 1:02:49 GMT 3
Samara naeratas lohutavalt ning raputas kiirelt pead. "See ei loe," lausus tüdruk, asetades enda käed noormehe põskedele. "Kui ma olen koos sinuga, ei lähe mulle miskimuu korda. Mul ei oleks midagi selle vastu, et tunda sama elu, mida sina elad. Me oleme koos ju nii heas kui halvas," lausus tüdruk ning asetas enda lauba vastu noormehe oma, vaadates talle paluvalt silma. Nad polnud küll veel abielus, kuid südames oli tüdruk ammu noormehega laulatatud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 1:11:15 GMT 3
Lestat ohkas jõuetult. Ta tahtis, et Sam näeks selle kõige negatiivsust ja ta tundis seest nagu oleks väike laps, kes hakkab jonnima, kuna oma kommi ei saanud. "Jah. Aga kujutad sa ette elu, mil sa ei saa tunda kasvõi maitset? Kasvõi Minu maitset?" pidi ta nüüd endamisi muigama, kuid proovis seda alla suruda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 1:20:31 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa. Tundus, et too ei tahtnudki alla anda, kuid tüdruk teadis, et kuidagimoodi peab ta noormehe nõusse saama. "Sina ju oled sellega harjunud. Me saaks siis elada igavesti koos. Luua enda pere. Elada õnnelikult," lausus tüdruk, hääles hetkeks meeleheitenoot vastu kõlamas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 1:26:04 GMT 3
Lestat raputas pead. See oli märgiks, et Sam'i ühes lauses oli viga. "Ainus pere, mis me luua saaksime oleks meie kahekesti," sõnas ta siis põhjuse. Nad ei saaks kunagi lapsi, kuigi kui lemmikloomad lugeda pereliikmeteks, võiks selle tõesti suureks paisutada.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 1:39:55 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning hingas sügavalt sisse. "Mida?" küsis tüdruk mõistmatult, jäädes silmi pilgutades noormehele otsa vaatama. Talle tundus, nagu oleks just miski temast mööda libisenud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 1:47:01 GMT 3
"Vampiirid ei saa lapsi," sõnas ta uuesti, et tõde Sam'ile kohale jõuaks. Oli ainult üks võimalus, see oli sel juhul, kui vanemad olid mõlemad sündinud vampiirid, ehk nende ajalugu rändab väga kaugele aega, esimestesse vampiiridesse maal.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 1:56:01 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, ise tundes jut, kuidas tal veelgi rohkem paha hakkab. "Ma tahan siit maha. Ma tahan siit maha!" hüsteeritses tüdruk ning vaatas abiotsivalt noormehele otsa, ise üle terve keha värisedes. Ma ei saa iial lapsi.. Iial, mõtles neiu endamisi nukralt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 2:01:50 GMT 3
Lestat vaatas veidi hirmunult, mis Samaral hakkas, ent ta tegi, nagu neiu soovis. Võttis ta kindla haardega sülle ning toimetas hetkega maha, kus ta ka ta enda jalgadele asetas. "Sellepärast ma pakuks sulle võimalust saada kellegi teisega laps, inimesena, kuid minuga koos elada. Või siis.. ära kolida.." lõpetas ta lause vaikselt, kurvalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 2:17:02 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, ise tundes, kuidas tal sugugi parem ei hakka. "Sa ei mõtle seda tõsiselt!?" lausus tüdruk, ise peaaegu nutuäärel olles. "Lestat, kas sa.. tahad mu maha jätta või?" küsis tüdruk ettevaatlikult, ise pingsalt noormehele otsa vaatamas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 2:24:54 GMT 3
Lestat haaras tugevalt Samara ümbert kinni, et teda kallistada. "Samara, ei! Kuid ma ei taha sind enda külge aheldada. Ma kujutan ette, kui oluline võib sulle tunduda laste saamine ja mina seda sulle võimaldada ei saa, vähemalt, ma arvan..." hakkas ta vampiiride bioloogiale mõtlema. Vampiirid ei saanud sellepärast lapsi saada, et nende keha ei muutu ja nad on surnud. Aga sündinud vampiiridel organid mingil määral töötasid, mis tähendab, et kui meestel oli võimalik saada lapsi, siis rakk peaks iseenesest saama kasvada. Või oli naiste organitel teistsugune talitlemine? Lestat ei teadnud neid asju nii täpselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 2:31:45 GMT 3
Samara ohkas kergendunult ning embas noormeest vastu. "Noh, sinna on aega ka. Ma tahaks esijalgu sinuga kahekesi aega nautida," sõnas tüdruk, torgates nina noormehe jakki, ise seda sügavalt rusikasse surudes. Millist kergendustta tundis! "Ning kohe kindlasti ei lähe ma teise mehega voodisse, et last saada. Kui tõesti kunagi tahame last siis.. adopteerime," sõnas türdruk ning naeratas õrnalt.
|
|