|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 22:55:48 GMT 3
Samara noogutas vaikselt, rutates kärmelt noormehe selja taha. Siiski hoidis ta kramplikult enda teravatipulist võlukeppi käes ning vaatas pingsalt avaneva ukse poole ise oodates, et Lestat siseneks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:05:10 GMT 3
Lestat muigas laialt. Tal ei olnud midagi julgema ja tugevama rolli võtmisest. Ta sammus rahulikult sisse ning valgustas tuba. Ta vaatas ringi ning veendus, et seal ei olnud midagi ohtlikku. "Õhk on puhas," sõnas ta siis neiule silma pilgutades ning naeratas laialt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 23:18:24 GMT 3
Samara kiikas üle noormehe õla tuppa. Kuulnud, mida ta ütles, kergitas neidis vaikselt paremat kulmu. "Kindel? Ämblikke pole?" küsis tüdruk naljaga ning muigas märkamatult. Seejärel möödus ta noormehest, ise samuti tuba valgustades. "Issand, ma tean, kus me oleme. Hurtsikus!" lausus tütarlaps, kui oli sammunud akna juurde ning sellest välja vaadanud. "Kuigi ma pole selles toas iialgi käinud," lisas ta, pöörates end ringi, Lestati poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:23:23 GMT 3
Lestat kergitas kulmu ning vaatas ringi. Ta ei osanud midagi arvata. "Tõesti? Kust siit sinna.... esimesse tuppa saab?" küsis ta ringi vaadates, kuna ei näinud hetkel ühtegi äratundmismärki.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 24, 2008 23:35:01 GMT 3
Samara kortsutas kulmu. "Ilmselt ukse kaudu?" pakkus ta välja, ning suundus seejärel ukse poole, mis oli ämblikuvõrkudega kaetud. Vaikselt pead raputades, tõmbas tütarlaps kiirelt ämblikuvõrgud ukse eest ära ning katsus linki. Jälle lukus. "Ilmselt on siin midagi salajast. Miks muidu siin kõik uksed lukus on," lausus tüdruk ringi vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 24, 2008 23:58:45 GMT 3
Lestat ei märganud enda üllatuseks ennist ust. Seejärel ta kortsutas kulmu, kuna see kinni oli. Ta vaatas siis Sami sõnade peale ringi, kuid ei märganud midagi ebatavalist. "See on arvatavasti õige mõte, kuid ma ei märka küll midagi, mida nõnda hoolega valvama peaks," nentis ta tõsiasja.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 0:06:33 GMT 3
Samara pööritas vaikselt silmi. "Äkki on see midagi väikest ja märkamatut," pakkus tüdruk välja, ise endiselt riiulitel ringi vaadates ning kobades. Mõni salauks või mingi rahapada näiteks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 0:19:45 GMT 3
Lestat kissitas silmi ning vaatas veelkord toas ringi. Ta vaatas mööda maa ja seina kokkupuute äärt, et märgata mingit pragu või kokkuliimimist või midagigi, kuid ei näkanud. Seejärel ta peatus ning ohkas, pilk enda ette suunatud tühjale seinale. Ta pöördus nüüd Sami poole, ehk tal on riiulitega vedanud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 0:29:17 GMT 3
Samara tõusis lõpuks püsti ning raputas aeglaselt pead. "Mina ei näe siin küll midagi," lausus tütarlaps, kui järsku uks lahti raksatas. Tüdruk ehmatas ning suunas enda võlukepi uksele, ise noormeest enda taha lükates. Ta vaatas pingsalt ukse poole ning nägi seejärel, kuidas tuppa siseneb mingi imelik loom. Tüdruk kissitas silmi ning märkas seejärel, et loom on inimese ja koera vahepealne segu.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 0:32:36 GMT 3
Lestat kortsutas äkitselt kulmu, kuna Sam taenda taha oli lükanud. Kui ta tulijat märkas, liikus ta kõrvale ning tõmbas instinktiivselt küüru selga. Aeglaselt kõndis ta veidi eemale ja jõllitas hoiatavalt imelikku looma. Ta ei teadnud, mida teha. Kas minna talle kalle, või proovida suhelda. Või võtab Sam ise võlukunsti abiga asja üle, tehes looma kahjutuks. Ta ootas mingit muutlikku reaktsiooni loomalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 0:37:24 GMT 3
Samara vaatas libahunti, silmad suured. Midagi sellist polnud tüdruk varem näinud. "Nüüd ma tean, mis see saladus oli," sosistas tütarlaps vaikselt Lestatile, kuid enne, kui ta enda lausega lõpule jõudis, virutas loom käpaga tugevalt vastu tüdruku nägu. Samara karjatas ning järgmisel hetkel lendas tüdruk tugeva jõuga vastu seina, jäädes teadvusetult maha lamama. Järgmisel hetkel vaatas libahunt otsa Lestatile ning lõrises endamisi, kui aeglaselt tema poole kõndis. Ta nuusutas noormeest hetke ning tõmbas järgmisel hetkel küünistega üle noormehe rindkere.
OT: Ise tahtsid seiklust xD
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 0:48:10 GMT 3
OT: tänks, eksole, ma võinuks su ära päästa Lestat vaatas hundi tegevust. Ta lõrises tolle peale kurjalt ning väga vihaselt, kui nägi, mis ta Samile teinud oli. Enne, kui käpp temani jõudis. oli ta sellest kinni võtnud ning murdis seal sees oleva luu. Hunt ulgus valjult ning sai samuti vihaseks. Nii oli neid kaks. Ta äsas talle oma küünistega, mille taha palju pakse karvu jäi. Lestati õnneks oli ta hundist veidi kiirem, kuid too jõudis ikkagi ka enda löögi teise käega teha, mis lõhestas mehe pluusi ning punast vedelikku hakkas vaikselt eralduma. Lestat vastas löögiga kõhtu, mis hunti veidi tahapoole astuma pani. Seejärel lõi ta tugevasti looma jalga, mille peale see pikali käis. Ta kasutas momenti ning läks Sami juurde. "Oled terve?"vaatas ta murelikult neiut. Kuid häälte peale pidi ta taas ümber pöörama ja hundile kuklasse hüppama. Seal tegi ta ühe kiire ja järsu liikutuse paremale ning keha vajus elutult maha. Ta jooksis jälle Sami poole.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 1:13:28 GMT 3
Samara ei teadnud, mis madin vahepeal toimunud oli, kuid aeglaselt liigutas ta enda kätt ning avas silmad, verenire suust mööda kaela alla voolamas. "Ma suudan end liigutada, järelikult olen elus," sõnas tüdruk vaikselt ning humoorikalt, sulgedes kergelt silmad. Peagi aga avas ta need taas ning küsis: "Mis sellest elukast sai? Sinuga on kõik korras?" küsis tütarlaps, kuid märkas seejärel verist pluusi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 1:19:28 GMT 3
Lestat vaatas pingsalt verd. "Ole paigal. Ja temaga on lõpetatud. Ma olen terve," sõnas ta kiiresti, kuna ei olnud veel märganudki, et tema 'veritseb'. Ta vaatas, kus neiul haav on ning kui selle leidis, tõmbas sealt õrnalt keelega üle, et see paraneks. "Ma loodan, et see liiga jälk ei olnud," sõnas ta nüüd õrnalt naeratades ning võttis Sami sülle, et ta tingitud asendist vabastada.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 25, 2008 1:35:45 GMT 3
Samara krimpsutas veidike nina, kui noormees teda veidike lakkus ning asetas enda käed ümber noormehe, pöörates pilgu libahundi poole. Ta väristas end ning sulges hetkeks silmad. "Ära muretse, minuga on kõik korras," kordas tüdruk silmad avades ning rahustavalt noormehele naeratades.
|
|