|
Post by Sandra Wilson on Jan 1, 2009 22:19:01 GMT 3
"noh. Sa oled ju piisavalt vana" ütles Sandra ning muigas ettevaatlikult. Ta ei teadnud ju tegelikult ikkaveel kas Lestati häiris kui ta räägib asjadest mis puudutavad seda et Lestat vampiir on.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 22:25:05 GMT 3
Lestat mõistis siis, mida Sandra mõtles ja hakkas valjult selle peale naerma. "Selles suhtes ma ei tea. Mille järele sul igatsus oleks?" küsis ta nii selgelt kui sai, kuigi naer ei tahtnud lõppeda. Vähemalt võis vampiiridel lõbus olla.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 1, 2009 22:34:45 GMT 3
Sandra turtsatas lõbusalt. "kas tead et sa naerad suht harva?" pomises ta vahele, kuid lisas siis "rätikust" ta muigas ning jäi lõbusalt Lestati silmitsema.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 22:39:45 GMT 3
Lestat pidi kulmu kergitama. "Tõesti?" ei uskunud ta Sandrat. "Ma võin sulle tult mängida, kui see aitab. Sa pead ainult ning ja suu kinni katma, et seda mitte sisse hingama, vähemalt mitte suures koguses," hoiatas ta juba ette, kuna ootas jaatavat vastust.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 1, 2009 22:57:12 GMT 3
"Mmhm" noogutas Sandra Lestat'i kulmukergituse peale. Siis aga muutus ta pilk kahtlustavaks kuid ta muigas ning noogutas nõusolekuks ja kattis käega suu ja nina kinni.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 23:03:22 GMT 3
Lestat mõtles hetke, miks see küll nii on, aga nähes, et Sandra ka teise asjaga nõustus, ta hingas sügavalt sisse ja siis jällegi välja, tekitades üsna suure tuulehoo. Ta oli Sandrast paari meetri kaugusel, ehk õhk kattis neiu üleni. Seejärel täitis ta taas kopsud õhuga ning puhkus, mõteldes, kas ehk temast mööda jooksmine tekitaks suurema hoo, ent ta ei uskunud seda eriti.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 2, 2009 1:33:33 GMT 3
Sandra silmad suurenesid üllatusest ning ta muigas. Paari hetke pärast astus ta paar sammu tagasi ning noogutas, märgiks et Lestat võib lõpetada. "Vau, kas on üldse midagi mida sa ei oska teha?" muigas ta ning vaatas oma pm kuivi riideid.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 1:38:17 GMT 3
Lestat näksis vaikselt oma põske. "Tunda?" pakkus ta ettevaatlikult, tahtmata, et teema jälle masendavaks läheks. "Ja nutta, veritseda, vananeda, kõdi karta," tulid tal seejärel kiiresti nii mõnedki asjad meelde. "Pff......." mõtles ta veel veidi ,aga rohkem ei ütelnud midagi.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 2, 2009 1:47:44 GMT 3
Sandra turtsatas. "Enamik inimesi soovib et nad ei saaks nutta, veritseda, vananeda ja kõdi karta" ütles Sandra muiates. "Niisiis, millega sa pärast järjekordset lõpetamist tegelema hakkad?" küsis ta siis kiirelt, kuna tahtis teemat vahetada. Nad suutsid alati vaidlema minna kui tegemist oli vampiiride teemaga.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 1:53:38 GMT 3
Lestat muigas, kuigi tegelikult ta ei mõistnud, mis sellise idiootsuse põhjuseks võib olla, aga ta ei hakanud ka teemat surkima. "Ma ei teagi, arvatavasti maabun kuhugi, pesitsen ühes kohas pikemalt. Käin sinul külas," sõnas ta veidi hoiatavamal toonil, kui nägu oli siiski lõbus ja muigel.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 2, 2009 2:05:25 GMT 3
"Jaah, tuled mulle kooli külla jah?" küsis Sandra mõru muigega. Samalajal kui tema lähedasemad tuttavad nagu Sam ja Lestat ja Hayley juba laias maailmas ükskõik mida teevad, peab tema veel aasta siin koolis kükitama. Julm. "Pigem hakkan mina vaheaegadel sinul külas käima" ütles ta järsku sellise näoga nagu see oleks hiilgav plaan. Muidugi temajaoks oligi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 2:11:35 GMT 3
Lestat noogutas lõbusalt esimesele vastuseks. "Aga muidugi. Tule millal soovid. Ootan sind alati,"ei olnud tal ka selle mõtte vastu mitte midagi. Külalised, eriti sellised lähedased inimesed on alati oodatud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 2, 2009 2:21:16 GMT 3
"Lahe" ütles Sandra ning muigas. Seejärel istus ta rätsepistes liivale ning viis pilgu merele. "tahaks juba 17 olla" pomises ta ning toetas lõua kätele. "Muide, sa pole ju kunagi minupool käinudki" ütles ta järsku ning viis pilgu Lestatile. Ta ei teadnud miks talle see praegu pähe tuli kuid see kõlas veidi.. imelikult. Nad olid Lestatiga nagu parimad sõbrad ja kumbki polnud teise pool kunagi käind. Sandra raputas muiates pead ning pöördus tagasi merd vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 2, 2009 2:26:21 GMT 3
Lestat osutas veidi ähvardavalt oma sõrmega Sandra poole, näol veidi vähem lõbus ilme."Selle vea.... me parandame lähiajal," tuli ta näole nüüd lai muie ning ta hakkas naerma. "Aga miks sa seitseteist olla tahad?" küsis ta seepeale huvitunult. Ta tahaks olla ise ka palju vanem, aga see ei olnud kahjuks võimalik.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Jan 2, 2009 2:32:25 GMT 3
Sandra turtsatas lõbustatult. "Seljuhul tahan mina sinujuurde ka tulla" ütles ta kohe vastu, kuid muigas siis järgmise küsimuse peale. "Sellepärast et 17 aastaselt võin ma ükskõik kus võlukunsti kasutada ja 17 aastaselt ei pea ma koolis käima ja ma võin enda korterisse kolida ja ma saan minna tööle ja ei sõltu enam oma vanematest jaa.. Ühesõnaga 17 on parim vanus üldse" vuristas Sandra kiirelt ette, samalajal kõiki neid asju ette kujutades. Oleks alles elu.. ja Ainult aasta veel.
|
|