|
Post by Sandra Wilson on Dec 21, 2008 3:24:15 GMT 3
Sandra kortsutas kulmu, kuid naeratas siiski veidi meelitatult. "Ja sina oled veel tähelepanelikum ja vahest liigagi hooliv niiet.." ütles ta muiet tagasi hoides, hetkel ei olnud eriline nalja tegemis koht. Sellesmõttes et Sandral oli ju õigus, vampiirid on tähelepanelikud ja inimeste suhtes hoolivad."Niiet, sa ei vastand mu küsimusele.." tuletas ta poisile meelde. Peale poisi mainitud hoolivusest ja tähelepanelikusest oli ta ka äärmiselt jäärapäine.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 3:26:58 GMT 3
Lestat muigas omaette, kuid ei pööranud pilku vastamiseks tagasi. "Mind vaevab ängistus saada teada, mis tunne on elada," vastas ta piisavalt valjult, et Sandra teda kuuleks ning hetke pärast tõukas ennast tornist alla, langedes mõned sekundid ning siis põlvele, jalale ning kätele maandudes.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 21, 2008 3:33:11 GMT 3
Sandra muigas ning siis jättis ta süda nii umbes.. paar lööki vahele. ta jõllitas veel hetke akent ning tormas siis sealt alla vaatama. "Mine hekki Lestat.. ausõna!" pomises ta pahaselt, kuid kergendunult, vaadates kuidas too täiesti tervelt all oli. "Ja muide, elada on palju igavam kui vampiirina.. elada" lisas ta vastuseks, teades et ilmselt kohe pöördub Lestat metsa poole ja ei vastagi täpsemalt tema eelmisele küsimusele. Mis teda muidugi ärritas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 3:35:52 GMT 3
Lestat tõusis püsti, kloppis rüü puhtaks ning vaatas muiates ülesse, kus Sandrat kuulis. Ta võttis hoogu ning jooksis möööda torni üles, võttis aknaavast kinni ja hüppas istukile sinna, nagu ta hetk tagasi oli olnud. "Usu mind, ei ole. Teie elu on palju huvitavam, sest te avastate jälle uusi kohti, uusi maitseid, uusi tundeid.." sõnas ta nüüd tõesti tõsiselt ja veidi kurvalt pilku väljas pöörates.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 21, 2008 3:47:45 GMT 3
Sandra suutis just hetk enne Lestati 'maandumist' talt eest ära põigata ning ta astus jälle paar sammu tahapoole, kohale kus ta enne olnud oli, korraks veel Lestati poole vaadates, kuna ta polnud ju harjunud, et mõni inimene või Lestati puhul siis vampiir niimoodi vabalangemist harrastab. "Ei.. See on ju täpselt vastupidi. Sina saad uusi kohti avastada, inimesed peavad aga leppima ainult paari uue kohaga." vaidles ta vastu ning lisas peale hetkelist mõttepausi "Pealegi, vahest on paljuparem uusi tundeid mitte tunda.." ta naeratas veidi ning istus rätsepistesse maha. "Ja te ei tunne külma kah.. veab" lisas ta, kui ta avastas et tal on külmast kananahk paljastel käsivartel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 15:26:35 GMT 3
"Sandra! Me ei tunne MIDAGI! Välja arvatud tunglevat vere lõhna, milleni me minema peame. Me oleme kõik kohad juba ära käinud, mingit avastamisrõõmu pärast viiekümnendat aastat enam ei ole. Kõik on vana, sama ja luitunud. Ja vahel on tõesti parem mitte, kuid enamjaolt on siiski hea. See väljendabki seda, et sa oled elus.." läks ta alguses üsna ähmi täis, kuid pärast rahunes jälle maha ning vaatas otse ette pimedusse.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 0:27:12 GMT 3
"Aga sa saad teha Kõike mida sa tahad! Saad aru, sul on terve igavik aega, et midagi otsida või avastada või mida iganes. Ja maailmas ringirändamine on ju huvitav. Ma ei usu et sa oled kõiki kohti nii põhjalikult uurind.. ja kindlasti leiad sa mingi eriala mis sulle rohkem huvi pakkuma hakkaks." vaidles Sandra ikka täie kindlusega edasi. Noh, mõelda vaid! kui tema saaks olla vampiir, mida kõike ta teeks..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 0:29:04 GMT 3
"Kuid mis eesmärgil? Ma võin kasvõi tee Maa tuumani kaevata, kuigi siis sulaks mu keha arvatavasti üles, aga miks? Mul ei ole selle teadmisega enam midagi teha!" ei saanud Lestat ikkagi täiesti Sandra mõttekäigust aru. Ta proovis, kuid nägi ainult negatiivset ja seda hulgaga.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 0:34:59 GMT 3
"Hmh, sa peaksid elust rõõmu tundma nagu inimesed mitte leidma selles ainult negatiivset." ütles Sandra veidi ärritunult kulmu kortsutades. "eesmärk on lihtne, et rohkem teada saada." lisas ta, kuigi kui sa uutest asjadest rõõmu ei tunne ei ole nende avastamisel mingit mõtet niiet..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 0:39:01 GMT 3
"Ma ei ole ju inimene! Ja ma olen juba väga palju teada saanud. Lugematul hulgal raamatuid lugenud, terve maailma läbi käinud, ka ookeanialused... Mu elus ei olegi midagi positiivset. Pole kaugemat eesmärki, mille nimel siin olla," lausus ta ausalt ning masendunult. Miks ta seda alles nüüd märkas, ei osanud ta ütelda.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 0:44:36 GMT 3
Sandra kortsutas kulmu. "Kui sa just nii arvad.." ütles ta ikkaveel veidi ärritatult ning üle pikaaja ka allaandvalt. "Järelikult pead sa oma ellu midagi huvitavat leidma!" ütles ta natukese aja pärast püsti hüpates ning entusiastlikult paar sammu Lestati poole minnes. "Sa pead endale tüdruku leidma!" ütles ta muiates oma, endaarust geniaalse plaani välja.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 0:48:03 GMT 3
Lestat pidi naerma purskama, kuid hoidis seda siiski tagasi, kui kuulis Sandra plaani. "Khmm.... Peaks kuulutuse üles panema: Kena vampiir otsib naist! Vanuses 16-19 ning nõus samuti vampiiriks hakkama ja terve igaviku sellega koos elama," sõnas ta irooniliselt, plakatit juba silme ees ettekujutades, mille järel see leekidesse puhkeb.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 0:54:10 GMT 3
"hmh, muidugi ei pea sa seda nii tegema. Sa pead.. Sulle peab keegi meeldima. Jaa.. ja siis ma olen kindel et sa meeldid kindlasti kaa sellele pliksile ja siis ütled sa talle alles pärast et sa vampiir oled. Ja siis annad sa talle mõtteaega ja.. siis! tuleb ta ja ütleb et ta armastab sind ja et ta tahab vampiiriks saada!" kuulutas Sandra lõppu ühe raevuka zesti tehes. noh, kuigi see lõpp polnud just nii romantiline kui tavalistes filmides, sobis see siiski ka.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 0:56:14 GMT 3
Lestat kergitas veidi kulmu. "Ja kust sa kavatsed sellise toreda kena ja embaatilise neiu leida?" muigas Lestat nüüd juba laialt. Talle meeldis Sandra mõte, kuid teostus oli nähtavasti üsna võimatu.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:03:58 GMT 3
"oh, kammoon.. Sa oled ju nägusam kui enamus Sigatüüka poisse niiet tüdruku leidmisega ei oleks just eriti raskusi" ütles ta turtsatades oma see-on-ju-loogiline häälega.
|
|