|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:05:59 GMT 3
Lestat kergitas väga kõrgele oma kulmu. "Usu mind, on," vastas ta ausalt ning surus huuled üheks triibuks kokku.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:12:24 GMT 3
"Hmh" ütles Sandra tagasi maha rätsepistesse istudes. "Einoo, kui sa ei taha endale tüdrukut leida siis ei taha" ütles ta pahaselt pilku aknast välja viies.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:14:48 GMT 3
"Tahtmisel pole hetkel mingit seost võimalustega," lausus Lestat veidi õpetliku häälega ning pööras siis samuti pilgu taas välja.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:17:06 GMT 3
"aga ei ole ju.. Ma olen suht kindel et paljud tahaksid vampiirid olla.." ütles Sandra veidi ettevaatlikult, viies pilgu Lestatile. Ta juba aimas et poisile tema lause ei meeldi, aga see oli ju tõsi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:19:47 GMT 3
Lestat viis nüüd uuriva pilgu Sandrale. "Ega sa endast ei räägi?" küsis ta ettevaatlikult, kuna oli neiu suhtumisest aru saanud, et talle meeldiks väga üks koletis olla.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:24:55 GMT 3
Sandra kortsutas kulmu ning üritas siis hästi kiiresti välja mõelda mida vastata. "Ma pole seda öelnud.." ütles ta kähku, oskamata midagi paremat välja mõelda. Kuigi noh.. mõnes mõttes ta ju tahtiski..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:26:56 GMT 3
Lestat ei jäänud teda uskuma. "Kuid ma pole pime. Sa oled korduvalt vihjanud," sõnas ta end kehaga tema poole pöörates. Jalatallad puutusid nüüd juba põrandat ning ta puuris oma pilguga Sandrat.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:34:23 GMT 3
"Olen või?" tegi Sandra üllatunud nägu. Ta sai juba Lestati uurivast pilgust aru, et poisile ei oleks meeldinud kui Sandra oleks jah vastand, niiet pigem valetas ta edasi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:37:55 GMT 3
Lestat noogutas, näol veidi kurjem ilme. Ta sammus Sandra juurde, istus ta ette maha ning võttis ta õlgadest kinni. "Kas sa tõesti ei saa aru, et meie elu on masendav??" küsis ta nüüd lootust heites, et Sandra sellest aru võiks saada.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:41:19 GMT 3
Sandra vaatas Lestatile otsa ning neelatas. Mida ta siis nüüd vastama peaks? ei..? "Noh.. eks ta natuke vist on kah..?" ütles ta lõpuks, ettevaatliku ilmega ning samas ka vabandavalt naeratades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 1:48:24 GMT 3
Lestat raputas loobunult pead. "Sa vist ei mõistagi seda," sõnas ta käsi sülle lastes ning kõrvale vaadates. "Keegi ei mõista seda, mitte nii hästi, kui need, kes seda taluma peavad," sõnas ta rohkem iseendale ning ohkas.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 1:57:54 GMT 3
"Hmh, ära räägi nii.." palus Sandra, nähes jälle kuidas Lestat masendusse sattus. "Ma tean et su elu on masendav.. seda on ju näha su käitumisest ja muust, aga ma ei saa ju midagi teha. Ma olen lihtsalt inimene ja sinu elu tundub inimestele huvitav, täpselt samamoodi nagu sulle tundub meie elu huvitav.." selgitas ta ohates. Kuidas tal küll alati õnnestus Lestati tuju ära rikkuda?
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 11:50:27 GMT 3
"Miks mu elu teile huvitav peaks tunduma? Sellel on küll boonuseid, aga kokkuvõttes tiirleb meie 'elu' ainult selle ümber, et kust saaks järgmisena süüa," tunnistas ta ausalt ning vaatas jälle kurbade silmadega Sandrale otsa."Kuid aitab nüüd minust. Räägi, kuidas sinul läinud on?"prooovis ta õhkkonda muutust tuua.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 22, 2008 11:52:31 GMT 3
Sandra avas juba suu et jälle vastu vaielda, kuid mõtles siis veidi ja läks teema muutusega kaasa. "Normaalselt." vastas ta, nagu alati.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 22, 2008 12:06:02 GMT 3
Lestat naeratas, kuna ta plaan välja oli tulnud. "Midagi ebatavaliselt huvitavat ka juhtunud?" vaatas ta nüüd säravate silmadega Sandrale otsa.
|
|