|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 17:28:52 GMT 3
Lestat raputas korraks selguse saamiseks pead. Nad olid üksteisest mööda rääkinud. "See oli tegelikult see koht, kus sa küsid täpselt, mida sa teada tahad," sõnas ta nüüd õige väikese naeratuse järel.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 17:32:39 GMT 3
Sandra p88ritas silmi ning langetas teatraalselt pea. "Ma ju ei oska kysida. ma ei tea millekohta. Niiet palun r22gi ise" ytles ta muiates, pilku j2lle Lestatile viies.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 17:46:20 GMT 3
Lestat kergitas taas kulmu. "Mida ma sulle räägin?" ei saanud ta nüüd enam aru, mida Sandra teada tahtiski. Ta perekonnast, kooliasjust?
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 17:50:46 GMT 3
"hhhmh" oli Sandra juba urisemise 22rel. Ta hyppas aknalaualt maha ning l2ks Lestati ette seisma. "Ma olen kindel et midagi on juhtunud. Vott. Niiet, sa pead mulle ytlema Mis on juhtunud!" selgitas ta oma kysimusi. Kuidas v6is yks inimene v6i siis seekord vampiir Sandrat nii uudishimulikuks ajada ja siis veel mitte 8elda milles asi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:04:11 GMT 3
Lestat kergitas nüüd veel rohkem kulmu. "Alati on midagi juhtunud. Näiteks ma tapsin ühe libahundi ära?" ei mõistnud ta enam üldse, mida Sandra teada tahtis. Väike vihje millelegi oleks tore olnud.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 18:09:34 GMT 3
Sandra kergitas yllatunult kulme. "Nalja teed v?" kysis ta, kuid raputas siis pead ja l2ks tagasi aknalauale istuma. "Noo unusta 2ra siis noh" ytles ta iga s6na natuke venitades. Ta ei oleks suutnud oma kysimust veel selgemalt ytelda niiet tuleb lihtsalt oodata millal Lestat selle asja ise kogemata v2lja lobiseb.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:18:30 GMT 3
Lestat raputas tõsise näoga pead. "Ma ei naljata surmaga. Kuid ma ei saanud ikkagi aru, mida sa teada tahtsid," pidid ta kommenteerima ausalt, kulmukergitusega Sandrat jälgides.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 29, 2008 18:22:10 GMT 3
Sandra kortsutas kulmu. Libahundi tapmine on peaaegu sama mis inimese tapmine ju? "Ma tahtsin teada, miks sa enne nii 6nnelik olid. Sest ma olen kindel et midagi on mis su 6nnelikuks teeb" yritas Sandra ennast nyyd v6imalikult selgeks teha.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:33:55 GMT 3
"Aaaaaaaaaaaaa,"sai ta lõpuks aru, mida Sandra mõtles. "Võinukski küsida siis nõnda, mitte lithsalt, mis, mis?" sõnas ta nüüd naljatleval toonil. "Sam," vastas ta siis napisõnaliselt, kuid kõik üteldes.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 0:13:42 GMT 3
Sandra näole tekkis uudihimulik naeratus ning ta noogutas ükskõikselt Lestati lause peale. Kui ta Lestati vastust kuulis kergitas ta üllatunult kulme ning mõtles uuesti kolme tähe peale mida ta just kuulnud oli. "Sam? sa mõtled..?" küsis ta, olemata kindel mida Lestat mõtles. kuigi hetkel ei tulnud talle ühtegi asja meelde mille hüüdnimi oleks sam. Peale.. "Samara?" küsis ta jälle aknalaualt maha hüpates. "Sa leidsid endale tüdruku!" ütles ta võidukat zesti tehes. Ta vaatas küsivalt naeratades Lestati ning ootas kas ta oletused on õiged.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 3:33:32 GMT 3
Lestat muigas laialt, kui oli kuulnud ta esimest lauset. Ta noogutas selle peale ning uuest teise väite peale. Sandra pakkus õigesti. Üsna taibukas tüdruk oli ta ikkagi. "Ei olnudki nii raske ju," sõnas ta vaikselt itsitades ning mõteldes, kui kaua tal oli aega läinud, et õige vastus välja ütelda.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 3:58:23 GMT 3
"Oumaigaad" muutus Sandra järsku üli entusiaslikuks. "See on nii.. äge!" teatas ta särava naeratuse saatel. "Tõesti..l oumaigaad. Noh et.. ja mis sai sellest et sa ei saakunagi kellegagi paar olla ja blablabla?" nõudis ta ikkaveel elevusest huult närides.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:28:48 GMT 3
Lestati ajas see käitumine naerma, kuid see oli tore, et Sandral vähemalt huvitav ja lõbus oli. "Kuid ta armastab mind sellisena nagu ma olen. Ja ma olen selles veendunud. Nii, et teda on mulle oma kümneteks aastateks veel," sõnas ta laia muige saatel ning vaatas sõbralikult Sandrale otsa.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 4:34:41 GMT 3
Sandra naeratas ikkaveel säravalt kuid siis see hääbus. "kümneteks aastateks? kuidas sa võid Niimoodi öelda?" nõudis ta käsi ristates. "Sa tahad öelda et.. " Sandra kortsutas kulmu. "Aaaaa.. okei. eimidagi" ütles ta peaaegu kohe, jäädes vait. Kui Sam ei tahtnud vampiiriks saada siis ei oleks pidand Sandra sellekallal irisema, kuna see on koolivanema enda valik ju. Kuid siiski pani see Sandra kulmu kortsutama. "Niiet sa siis armastad teda?" küsis ta naeratust taastades ning uudishimulikult Lestati silmitsedes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:39:14 GMT 3
Lestat kergitas veidi kulmu, kuid sai aru, mida Sandra mõtles. "Ma ei kavatse teda endasarnaseks neada," sõnas ta kindluse mõttes. "Kogu hingest," vastas ta nüüd muiates, kuna ta südamest ütelda ei saanud. See kõlanuks liiga mõnitamise või irooniaga.
|
|