|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 4:43:48 GMT 3
"agaa.." ei saanud Sandra enam aru. Kui Lestat teda armastas siis miks ei tahtnud ta teda enda sarnaseks teha? nad saaks siis ju igavesti koos olla? "miks mitte?" otsustas ta oma küsimuse lõpetada, kuigi ta teadis et see võis veidi mõtlematu küsimus olla.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:48:40 GMT 3
Lestat teadis, et see võib panna inimese mõtlema. "Sest ma ei taha, et ta peaks samasuguseks koletiseks muutuma," oli ta oma arvamuses kindel. Ta ei näinud seal teisi võimalusigi. Need oleksid mõtlematud ja ebaloogilised.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 4:53:12 GMT 3
"Jajah, seda ma usun" pomises Sandra sellise saa-üle pominaga. "Aga vaata.. kui sa teda armastad.. siis mis sa peale seda teed kui ta ära sureb?" nõudis ta nüüd käsi puusa pannes. Temaarust on väga loogiline et sellel 'jutul' on häppi end.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:58:10 GMT 3
"Pärast seda mõtlen ma tagasi nendele aegadele ja ammendan neist jõudu," sõnas ta veidi unistaval häälel, taas Samist mõteldes. Üsna raske oli seal temast rääkida, kuid mitte koos olla.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 5:07:53 GMT 3
"Ja langed masendusse ja ei ilmu nii umbes paar sajandit kuskilt koopast välja ja lõpuks oled nii hulluks läind, et hakkad inimesi tapma kuna arvad et see on nende süü, et sa ise inimene ei saa olla ja Sammyga koos ära surra ei saa." vuristas Sandra nagu mingit päheõpitud teksti ette ning jäi nüüd küsivalt Lestati vaatama, kuigi ta sai vägahästi aru et too ei ole mõtetega just eriti temajuures.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 5:11:56 GMT 3
Lestati kulm tõusis üsna kõrgele Sandra pika kõne peale. "Miks ei saa? Ma võiksin end jäädavalt pärast Samara surma ära tappa," sõnas ta üsna, ehk isegi liiga lõbusalt. "Ning ma ütlesin, et ma ammendan nendest jõudu. Kuid kui masendus peaks ka tulema, siis ma tapaksin ennast Siis ära, kuna mõtlev olevus ma siiski olen," proovis ta end piisavalt hästi väljendada. Näol laius endiselt naeratus.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 5:32:18 GMT 3
"oi kui tore" ütles Sandra irooniliselt, kuid samas murelikult kulmu kortsutades. "ja sa arvad et Sam on selleüle õnnelik et sa ennast pärast tema surma ära tapad?" nõudis Sandra jälle käsi ristates. Kuidas sai Lestat enda surmast nii rahulikult rääkida? või, veelhullem, lõbustatult? "Et sa teaksid siis ma ei lase sul ennast ära tappa" lisas ta sõjakalt juurde, veidi muiates, kuid üldjuhul siiski tõsiseks jäädes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:20:01 GMT 3
Lestat naeris vaikselt Sandra iroonia peale. "Aga ta ei pea ju teada saama. Ja kuidas sa mind pärast enda surma takistada kavatsed?" küsis ta veidi meelitatult, et Sandra nii palju temast hoolib. See oli üsna lõbus vaatepilt, Sandra keelamas vampiiri end hävitamast. Lestat pidi sellegi peale turtsatama.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 18:08:00 GMT 3
Sandra vaatas kulmu kortsutusega Lestati. "Sa oled jobu. Kuidas sa saad enda tapmisest nii rõõmsalt rääkida?" küsis ta lõpuks, kui ei leidnud ühtegi loogilist vastust Lestati küsimusele. "Ja küll ma juba mingi võimaluse leian" lisas ta hoiatavalt. Ta poleks arvand et tüdruku leidmine võib tähendada hoopis Lestati enesetappu. Nice..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 19:13:33 GMT 3
Lestat kehitas rõõmsalt õlgu. "Sest mul on Sam ja rohkem mul vaja ei ole," leidis ta kohe mingi vabanduse. Kui võtta loogiliselt, siis tegelikult natuke ikka oli vaja. Natukene verd, et Sam ellu jääks. Lestat kortsutas aga kulmu, kuna Sandra nii tõsine oli. "Ja mis sul nüüd viga on?" küsis ta pead vangutades.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 19:47:45 GMT 3
"Mis mul viga on?" kysis Sandra juba kergelt vihaseks muutudes. "Mis sa teeksid kui ma praegu ytleksin et mu poiss j2ttis mu maha.. v6i suri maitea, auto6nnetuses ja ma kavatsen ennast 2ra tappa?" kysis ta, kuigi kui nyyd Lestati juttu arvestada siis ei teeks poiss ilmselt mittemidagi. "minu viga on see et ma ei taha et sa ennast 2ra tapaksid" lisas ta siis k2hku juurde, ootamata eelmise kysmise vastust, selle loogiline-ju h22lega. Nyyd j2i ta Lestati altkulmu p6rnitsema. Eitea kas Sam teadis sellest? ilmselt mitte..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 20:37:20 GMT 3
Lestat jalutas Sandra poole ning võttis talt õlgadest kinni. "Siis ma veenaksin su ümber, leiaksin sulle uue poisi või paneksin su kõige ohutumasse tuppa, kus sind aeg-ajalt vaatamas käiksin ja su eest hoolitseksin või viiksin su haiglasse,"vastas ta lõpuks rahulikult Sandrat silmitsedes."Sandra, ma ei tapa end ära. Mitte nii, et sina sellest teada saad," lisas ta kerge muigega. "See on ebaaus, et teie võite ära surra ja mul seda ei lase!" sõnas tema nüüd kerge pahameelega.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 20:43:48 GMT 3
"oikuitore.." iroonitses Sandra j2lle pominal. "N2ed! hakkadki juba masendusse langema! ja kui sa ei taha et me 2ra sureks.. v6i noh et sina sureks, siis tee m6ni meist endasuguseks, ja sa ei peagi 2ra surema." vihjas Sandra, nimesid nimetamata. "Ja muide, nyyd ma juba tean et sa kavatsed ennast 2ra tappa niiet sa ei saa seda niimoodi teha et ma seda ei tea" lisas ta j2lle veidi s6jakalt. Samas, Lestat oli pakkunud ymber veenmist ja Sandra kavatses seda raudselt kasutada senikaua kuni ta saab.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 20:46:55 GMT 3
"Saaksin,"vaidles ta vastu. "Aga kui ma TAHAN ära surra. Ma ei taha ikkagi igavesti elada. See on kohutav. See on igav. Kunagi teeksin ma seda ikkagi. Olgu ma siis kunagi armunud või mitte, see ei mängi rolli. Mõte, et ma pean veel pool tuhandest aastat elama on külmavärinaid tekitav!" Ta oli oma otsuses kindel ja ei kavatsenud seda veel oma sajand vähemalt muuta.
|
|
|
Post by Sandra Wilson on Dec 30, 2008 20:59:23 GMT 3
Sandra vaatas pahaselt Lestati, kuid oli vahelduseks paar minutit vait. "Ma veel suudan su ymber veenda" ytles ta l6puks kindlalt ning l2ks siis teisele aknalauale istuma. "ja las ma arvan, Sam ei tea su kavatsustest jah?" kysis ta ennast r2tsepistesse liigutades. Mitte et sellel erilist t2htsust oleks, v6i noh, natuke ikka on, aga kui Lestat ei lubaks sellest talle r22kida siis pysiks Sandra ilmselt vait.
|
|