|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 25, 2008 6:44:59 GMT 3
Nagu kokku lepitud, pidid Sam ja Lestat Kolmes Luuas kokku saama. Loomulikult läks Les varem kohale, kuna tal polnud majas midagi teha. Kui ta seal olles kella vaatas, näitas see alles poolt kahteteist. Ta kehitas õlgu ning tellis siis kaks võiõlut, ühe endale, teise Sam'ile. Nende eest maksnud, kõndis ta kamina juurde, asetas joogid lauale ning süütas kaminas tule. Naeratades, istus ta diivanile ja jõllitas tuld kaminas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 26, 2008 18:03:39 GMT 3
Natukese aja pärast avanes aeglaselt Kolme Luua vana puidust ning krigisev uks ning sisse astus õhetava näoga Samara. Ta vaatas ringi ning naeratas õrnalt, kui nägi Lestati eemal diivanite juures olevat. Ta kõndis tema juurde, võttis musta nahkmantli seljast ning asetas selle diivani seljatoele. Seejärel võttis neiu noormehe kõrval istet ning sõnagi lausumata suudles tütarlaps teda õrnalt huultele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 2:42:52 GMT 3
Lestat lonksas parasjagu võiõlut, kui nägi Sam'i sisenemas. Kiiresti asetas ta oma pudeli lauale. Ta nägu lõi särama ja ta vaatas pingsalt neiu igat liigutust. Seejärel suudles ta teda palavalt tagasi ning naeratas, armsama silmi vaadates. "Hei! Kuidas Sul läheb?" küsis ta õnnelikult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 14:04:01 GMT 3
Samara naeratas rõõmsalt ning võttis noormehe lähedal diivanil istet, asetades ühe käe ümber noormehe. Kuulnud tema küsimust, kehitas tüdruk õlgu. "Loomulikult hästi. Kuidas ei saakski minna, kui mul oled Sina," lausus tüdruk ning naeratas ärevalt. Seejärel vaatas ta teist Võiõllepudelit laual, kuid ta pelgas küsida, kellele see on. "Ma pole veel Jasperit näinud, aga ma ei imesta ka seda," sõnas tüdruk ning ta pilk muutus veidike tõsisemaks, lausa põlgavaks. "Kuigi.. ma ei leia, et ma talle midagi seletama peaks. Ma olin vaba naine ja võisin teha, mida tahan," sõnas tüdruk, vaadates taas naeratades oma armsamale otsa. "Aga suva see.. Kuidas endal läheb?" päris tüdruk õrna muigega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 19:36:09 GMT 3
Lestati pani jätkuvalt õnnelikult naeratama, kui Samara end tema pärast hästi tundis. Midagigi tegi ta õigest. "See on sulle muideks," vastas ta kiiresti vahepeal, kui nägi neiu pilku võiõlle pudelil. Jasperi jutt pani esmalt kulmu kortsutama, kuid siis noogutas nõustuvalt. Sam OLI vaba, kuid nüüd mitte. Ja Lestatile see meeldis. "Kuid ku isa temaga siiski räägitud peaksid saama, siis oleksin tänulik, kui sa mullegi tulemusest teada annaksid," lisas ta õrna naeratuse saatel. "Minul läheb alati nii hästi nagu sinul. Sinu õnn on minu õnn," sõnas ta romantiliselt ja asetas oma neiupoolse käe ümber tema ning tõmbas teda veidi endapoole, laialt muiates samal ajal.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 19:50:58 GMT 3
Samara noogutas rõõmsalt, üks käsi endiselt ümber Lestati. Ta kuulas noormehe ära, ise endiselt aeglaselt noogutades. "Muidugi annan ma sulle sellest teada," lausus tüdruk ning võttis tänulikult laualt Võiõllepudeli, avades selle kerge kõlksatusega ning rüübates sellest seejärel mõned soojad sõõmud. Seejärel asetas ta pudeli taas lauale ning pööras enda pilgu taas enda kallimale. "Sa oled ikka nii armas. Täiesti uskumatu, et sa mul olemas oled," lausus tüdruk ning kergitas end noormehele lähemale, suudeldes õrnalt tema kaela.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 23:42:10 GMT 3
Lestat naeratas, mis muutus peagi muigeks, kui ta neiut rüüpamas nägi. Ta pilk oli kinnitatud neiule, tema silmadele ning ei liikunud sealt peagi. "Sind ei ületa miski," kommenteeris ta vahele ning naeris vaikselt, kui tundis neiu huuli enda kaelal. "Nagu ma ütlesin," sõnas ta seejärel laialt muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 10:42:54 GMT 3
Samara kaugenes veidike noormehe kaelalt ning vaatas talle lõbusalt otsa. "Sa kiidad mind üle," lausus tütarlaps teeseldud solvumisega ning pööras enda pilgu vastumeelselt lauale, jäädes selle puidumustrit silmitsema.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 11:10:13 GMT 3
Lestat kergitas veidi kulmu. "Üle? Ei ütleks," sõnas ta lõbusalt ning tegi siis Samile ühe põsemusi, pärast mida rõõmsalt naeris.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 11:15:12 GMT 3
Samara ei suutnud vastu panna ning kui ta oli põsemusi saanud, naeratas neiu taas. "Ma küll arvan seda. Ma pole pooltki nii hea, kui sa väidad," lausus tütarlaps lõbusa muige saatel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 11:28:14 GMT 3
Lestat raputas aeglaselt pead. "Kas ma valetaks sulle?" kergitas ta veidi kulmu. Ta teadis, et sellega oli Sam'i nurka surunud ning too usub Lestati ehk enda headust.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 13:36:08 GMT 3
Kuulnud Lestati küsimust, langes tüdruku näole leebe naeratus ning ta puges sügavale Lestati kaissu, otsides kindlustunnet, mida noormees talle suurepäraselt alati pakkunud oli. "Ei," piiksus tüdruk, käsi ümber noormehe kõhu tema ümber.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 19:08:40 GMT 3
Lestat võttis tugevalt Sam'i ümbert kinni ja tõmbas ta endale lähedale, et tal enam kuhugi põgenemisruumi ei olnud. Samas hoidis ta haaret ka piisavalt lõdvalt, et neiul valus ei hakkaks. "No vot," vastas ta seejärel muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 20:39:05 GMT 3
Samara sulges õrnalt enda silmad ning asetas enda pea noormehe õlale puhkama. Ta tundis end nii hästi. "Sa oled liiga armas," kommenteeris lõpuks tüdruk, silmad endiselt suletud ning näol rahulolev ilme. Kuidas ta küll seda noormeest armastas!
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 20:45:52 GMT 3
Lestat naeris taaskord vaikselt. "Sina liiga hea, et minuga siin olla," vastas ta ausalt, näol laiumas väga rahulolev naeratus. Neiu tema juures, nõnda rahulikult ja armastavalt.
|
|