|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 16:20:08 GMT 3
Samara naeratas õrnalt ning keeras õrnalt sõrmega noormehe pead veidike viltu ning uuris tema põskhabet, mis peaaegu märkamatu oli. "Seksikas," pomises tüdruk lühidalt ning pööras sõrmega tagasi noormehe pea enda poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 16:41:31 GMT 3
Lestat itsitas veidi komplimendi peale. "Järelikult oli see eelaimdus, et ma selle nõnda kasvatasin, kui sulle meeldib," sõnas ta muigel näoga, taaskord Samarat pikalt silmitsedes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 17:31:24 GMT 3
Samara naeratas õrnalt, näol salapärane ilme. "Kasvata muidugi. Mulle meeldivad põskhabemed. Need on nii.. mehised," sõnas tüdruk ning kergitas end veidike, teheks noormehe paremapoolsele põskhabemele musi, näol särav naeratus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 18:42:01 GMT 3
Lestat kergitas õrnalt kulmu. Ta oli rääkinud minevikuvormis antud ajast, kuna ta enam ju seda kasvatada ei saanud. Ometi ei lausunud ta selle kohta midagi ning naeratas vaoshoitult, hoides jätkuvalt oma neidu kindlalt enda käte vahel. "Et sulle meeldivad mehised mehed.." sõnas ta nüüd laialt muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 18:46:56 GMT 3
Samara turtsatas vaikselt. "Mul pole küll pedede vastu midagi, kuid siiski ei tahaks ma endale poissi, kes oleks mu sõbranna," sõnas tüdruk noormehele silma pilgutades. "Kuid mulle nüüd nii mehised ka ei meeldi, et rinnakarvad kaks meetrit pluusikaelusest välja punnitavad," lisas neidis seejärel liialdusega, ise õrnalt käega noormehe lõuga silitades. Ta pea oli endiselt Lestati õlal.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 20:49:25 GMT 3
Lestat hakkas võrdluste peale valjult naerma. "Siis on hea, et mul karvkate enam ei kasva," lausus ta kui oli veidigi rahuneda suutnud, kuid purskus siis uuesti naerma. Ta lootis ainult, et Sam ei pahanda või liiga palju ei rappu ta õla peal, kuid see oli tõesti tema jaoks välja naljakas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 20:56:35 GMT 3
Samara muigas õrnalt kogu see aeg, mil noormees naeris. Ta ei arvanud midagi imelikku, sest ka tema leidis, et see, mida ta öelnud oli, oli naljakas. "Ole selle üle ainult õnnelik," sõnas tüdruk noormehele. "Kas hakkame nüüd tagasi lossi minema? Kell on palju ning mul on homseks veel õppida," pakkus tütarlaps välja lootes, et Lestat väga pahane pole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 21:50:10 GMT 3
Lestat noogutas. Tüdruku sõna oli Lestatile seaduseks. Ta tõusis püsti ning vaatas hetkeks Samarat. "Kiiresti või rahulikult?" küsis ta transpordi kohta, ise laialt muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 21:54:51 GMT 3
Samara vaatas veidike kaheldes noormehe poole. "Sa mõtled, kas minna jala või siis sinu kiirusel?" küsis tüdruk ning rüüpas enda viimased tilgad pudelist, jättes selle lauale. "Lähme siis jala," lausus tüdruk, sest vaatamata oma õpingutele tahtis ta veidike kauem noormehe seltsis olla. Ta pani mantli endale selga, sättis enda juukseid ning kõndis noormehe käest kinni hoides ukse poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Jan 1, 2009 22:13:50 GMT 3
Esimese küsimuse vastuseks Lestat noogutas ning enda omale saadud vastuseks ta muigas. Ajanud endalegi välisriided selga, jalutas ta ukseni, hoidis selle niule lahti ning suundusid seejärel käsikäes kooli poole.
|
|