|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:57:25 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, ise kergelt turtsatades. "Ta meeldib kõigile või?" küsis tüdruk arusaamatult. Snape oli siiski üpriski ülbe ja ninakas tegelane. Tüdrukut lihtsalt paelusid sellised asjad. "Kuid ma pean ausalt tunnistama: Sina oled temast isikupärasem," lisas tüdruk seejärel kiiresti, et noormees armukadedaks ei muutuks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 15:00:10 GMT 3
"Siin-seal ikka kuulen vastavaid kommentaare," sõnas ta meelde tuletades hetki, kui ta kooli peal ringi kõnnib. "Seegi hea," vastast ta siis lõbusalt neiu komplimendi peale ning naeratas laialt Samara silmi vaadates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 15:09:37 GMT 3
Tüdruk turtsatas vaikselt. "Kas ma kuulen kadedusenooti?" kiusas tüdruk noormeest ning tegi talle õrnalt nimetissõrmega ninapiiksu, näol lõbus naeratus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 15:22:47 GMT 3
Lestat mõtles veidi, kuid raputas siis pead. Teda pani muigama see, et ta ei olnud kindel, kas Snape'il üldse on naine ning lõpuks ta ka selle peale naeris.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 15:27:19 GMT 3
Tüdruk naeratas õrnalt. "Väga hea," lausus tüdruk lühidalt ning rüüpas veidike jooki enda pudelis. "Sest tea, et sina oled kõige kõigem," ütles tüdruk seejärel ning vaatas noormehe poole, pakkudes oma Võiõllepudelit talle.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 19:15:51 GMT 3
Lestat raputas pudeli peale pead. Talle piisas Samarast endast. "Tean," sõnas ta naeratades ning lühidalt, kuna võis olla täiesti kindel, et tähendas Sam'ile sama palju, kui neiu noormehele. Kuigi Sam tähendas kindlasti Lestatile rohkem, kui vastupidi, selles oli Les samuti veendunud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 22:33:00 GMT 3
Tüdruk muigas laialt noormehe napiduse tõttu. "Taas sa demostreerid enda vastupandamatut egoismi," sõnas tüdruk veidike kohmetult naeratades. Talle meeldis see, kuid siiski ei teadnud ta endiselt, mil noormees mõtles enda sõnu tõsiselt ning millal mitte. See kõik olenes olukorrast. Mehe armastuses ta ei kahelnudki.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:41:08 GMT 3
Lestat noogutas jällegi nõustuvalt. "Ma ju ütlesin, et minu egoismi ei ületa miski," sõnas ta ausalt ja siiralt Samarat sailmitsedes. Suunurgad olid õrnalt ülespoole, kuigi seesmiselt naeratas ta palju rohkem. See olukord meeldis talle päris palju.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 22:44:43 GMT 3
Tüdruk lõi mõttes käega. "Annan alla. Ma pigem ei hakka teesklema seda, kes ma pole," sõnas tüdruk veidike kulmu kergitades. Mingil määral oli ta muidugi egoist, kuid siiski oli ta hoidnud pidevalt 'madalat profiili'.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:53:16 GMT 3
Lestat kirus end mõtteis, ta oli valesti väljendanud. "Parandan, minu egoismi ei ületa kellegi teise egoism," proovis ta kutsikasilmadega vaatamisega sellest kergemini välja tulla.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 23:24:14 GMT 3
Samara kehitas õlgu. "Eriti ei muuda see minu arvamust," sõnas tüdruk õrna muige saatel. "Tegelikult.. Ütleme nii, et ma hoian rohkem endasse asju. Selle alla kuulub ka mu egoism," selgitas tüdruk enda mõtet lahti.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 23:26:20 GMT 3
Lestat vaatas Sam'i teeseldud üllatusliku solvumisega. "Et sa arvad, et sinu ego on minu omast suurem?" ei suutnud ta seda siiski uskuda. Ta arvas, et piisavalt seda välja näidanud, et neid seda mõistaks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 23:45:49 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa. "Just!" sõnas tüdruk reipalt. "Kuid ma ei näita seda lihtsalt välja. Muidugi ma tean, et mul on suurepärane lauluhääl ja oskus kitarrimängul, kuid ma ei hoople sellega, sest mulle meeldib kuulda kiitusi," sõnas tüdruk, jättes mainimata klaverimängu, sest seda ta enda arust tõesti nii hästi mängida ei osanud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 0:16:46 GMT 3
Lestat naeris Samara käitumise peale, mis nõnda siiras ja armas oli. "Sa unustasid klaverimängu. Ja sa tõesti oskad suurepäraselt neid mängida ja laulda," vastas ta ausalt ja naeratas nüüd hooliva näoilmega Samarale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 0:58:37 GMT 3
Samara ajas kergelt mossitades huuled prunti, nagu väike plika. "ÄäääÄäh, mis sa nüüd!" lausus tütarlaps eputades ning pilgutad kiiresti, ehk isegi liiga kiiresti, enda silmi, käsi nagu mõnel megabeibel enda kõrval. Peagi puhkes tüdruk naerma - ta ei suutnud endiselt teeselda.
|
|