|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 21:56:59 GMT 3
Lestat naeris, kui tundis, mida Sam tegi. "Ma ei oska sellist situatsiooni leida kahjuks. Küll aga, kui ma kõdi kardaksin, siis ma naeraksin end segaseks," pidi ta lisama, endisel lõkerdades. Sam võis vahel nii ootamatuid asju teha, mis tundusid ikkagi nii armsad.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 23:41:23 GMT 3
Tüdruk itsitas endamisi ning eemaldus noormehe kaelast ning vaatas talle otsa. "Sul veab, et sa kõdi ei karda. Ma olen kahjuks terve elu kartnud. Mõnikord, kui tunnen, et tuul puhub kuklasse, hakkab ka kõdi," tõi tüdruku näite ja naeratas endamisi, ise enda jooki veidike rüübates. Pudel oli juba pooleldi tühi, kuid uttu jätkus alati.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 3:23:43 GMT 3
Lestat muigas salapäraselt ning kaalutles asja. Seejärel ta tegi musi Sam'i põsele ning liikus sealt edasi neiu kõrvani, mida õrnalt näksas. Ta oli alati arvanud, et see võib kõdi tekitada. Pärast seda liikus ta kaelani, sealt teisele poole, teise kõrva juurde ning sealt taas põseni, mille lõpetas neiu huultel.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 3:36:55 GMT 3
Samara sulges enda silmad ning hammustas õrnalt alahuulde. Talle meeldis tohutult, kui noormees ta kõrvalesta näksas olgugi, et tema lõug tedi tüdrukule siiski veidike kaelale kõdi. Ta nautis noormehe suudlusi, ise nendega kaasa minnes. Peagi suudles ta noormeest vastu ise mõeldes, et algaja kohta oskas noormees väga hästi kõdi teha.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 3:55:51 GMT 3
Lestat suudles pikalt Samarat. Oi, kuidas see talle meeldis. Käed olid teise ülaseljale kinnitatud ning tõmbasid naist lähemale. Ta ei tahtnud lõpetada ning vabatahtlikult ei teinudki seda. Nii kaua vähemalt mitte, kui Sam seda ise ei taha.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 4:12:57 GMT 3
Samara suudles endiselt noormeest vastu, ise pudeli laua peale kinnisilmi pannes. Sellega sai tüdruk hakkama, maha pudel ei kukkunud. Aeglaselt libistas neiu enda soojad käed mehe põskedele, ise teda endiselt suudeldes. Pikalt, kirglikult, keelega..
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:41:25 GMT 3
Lestat hoidis neidu tugevalt enda vastas ning mõne aja pärast vajus ta oma seljale, koos Samaraga. Ta ei kavatsenud midagi rohkemat teha, kuna teadis, et see pole kaugeltki õige koht. Kuid nõnda võis ta küll pikalt jätkata.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 12:54:36 GMT 3
Samara suudles noormeest vastu, ise rõõmuvärinaid üle enda keha tundmas. Lõpuks aga eemaldus ta veidike noormehest ning jäi talle särasilmselt otsa vaatama, õrn naeratus näol. Ta asetas enda nina vastu noormehe ninaotsa, nagu tal juba vahel kombeks oli ning hingas sügavalt välja, silmad noormehe silmi uurimas. "Hämmastav, kui sarnased me oleme," lausus tüdruk lõpuks vaikselt.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 13:51:20 GMT 3
Hetkel, mis Sam eemaldus, tekkis Lestatil juba igatsuskihk ta vastu. Kui oli kuulnud, mis ta lausus, pidi kergelt kulmu kergitama."Ma tean seda, kuid mille kohta see praegu konkreetselt käis?" küsis ta lõbusalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 13:56:51 GMT 3
Samara muigas õrnalt. "Su silmavärvi kohta," sõnas tüdruk õrna muigega ning puges taaskord noormehele kaissu. "Need on justkui.. metsarohelised sul," sõnas tüdruk vaikselt, ise taas pudelit enda käes keerutades. Teine käsi oli tal endiselt ümber noormehe.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:05:16 GMT 3
Lestat muigas laialt. Ta oli korra varem maininud nende silmavärvide sobivust. "Hakka või vaikselt arvama, et sa poed mulle," sõnas ta lõbusa irooniaga, mille järel turtsatas naerma.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:15:07 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa, näol veidike pahakspanev noot. "Ma poengi," sõnas tüdruk naljatlevalt, kuid teeskles endiselt solvumist. "Kellele ma veel poen, kui mitte sulle," lausus tüdruk kulme kergitades, kuid peagi turtsatas ta naerma.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:17:29 GMT 3
"Õpetajatele?" kergitas ta kulme ning tegi väga rasket tööd, et mitte valjult naerma hakata. Tal ei olnud selle vastu midagi, kui Sam talle poeb. Vastupidi, see oli omamoodi tore ja meeldiv.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:35:28 GMT 3
Tüdruk turtsatas õrnalt. "Usud või mitte, kuid mu lemmikprofessor on.. Snape," sõnas tüdruk ning vaatas veidike arglikult noormehele otsa. "Ta on nii omapärane. Tal on iseloomu. Tugev iseloom. Ta on kindel ning ambitsioonikas. Samuti on tal stiili," lausus neiu ning naeratas kergelt meenutades, kuidas ta oli mõned aastad tagasi justkui armunud Snapesse olnud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:49:02 GMT 3
Lestat kergitas üllatunult kulme. Seda ta oodanud ei olnud, kuid sai aru, miks nõnda oli. "Ah või nii," sõnas ta veidi nägu krimpsutades, kui naeratas siis uuesti laialt. "Et sellepärast siis ta kõigile meeldibki.." mõistis ta nüüd, miks tüdrukud elevusse läksid.
|
|