|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 21:13:04 GMT 3
Samara muigas õrnalt, libistades enda jalad noormehele sülle. "Oleks võimalik, oleks ma kogu aeg sinuga koos," sõnas tüdruk ning naeratas endamisi, pilk mööda Kolme Luuda ringi rändamas. Talle jäi silma laud, mille ääres nad olid Lestatiga istunud, kui nad tuttavaks saanud olid.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 21:32:46 GMT 3
Lestat kortsutas veidi kulmu. "Ära alahinda hariduse tähtsust," pidi ta mainima. Kuigi nad võinuks edaspidi koguaeg koos olla, raha pärast muretsemata, et vähenda see elementaarsete teadmiste osatähtsust.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 10:50:01 GMT 3
Samara kortsutas vaikselt kulmu. "Jah, Issi," sõnas tüdruk sarkasmiga, kuid püsis endiselt liikumatult noormehe kaisus. Tegelikult teadis tüdruk, kui tähtis on haridus ning ta ei kavatsenudki õpinguid unarusse jätta. Ta sirutas enda käe laua poole ning võttis sealt pudeli, mille sisu ta peagi rüüpas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 17:00:41 GMT 3
Lestat muigas ning suudles Sam'i pead. "Iga kell, lapsuke," vastas ta hoolivalt ning silmitses Sam'i silmi. Ta andis talle veidi hingamisruumi, kui neid joogi järele sirutus. Näol oli pühkimatu naeratus.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 17:43:54 GMT 3
Peagi asetas ta enda pudeli tagasi lauale ning asetas käe tagasi noormehe ümber, pea endiselt tema õlal. "Millega sa muidu vahepeal tegelenud oled?" alustas tütarlaps uue jututeemaga, lõhkudes ära nende vahel valitseva vaikuse. "Ma mõtlen sellel ajal, mil me pole koos olnud," lisas tüdruk ning kergitas veidike enda pead, vaadates soojalt slytherinlasele otsa.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 17:52:43 GMT 3
Lestat mõtles, viis pilgu lakke ning tõmbas huuled torru. "Hmmm.... Ma olin puhkeruumis. Lamasin voodis, silmad kinni, magasin," selle koha peal ta turtsatas veidi. "Mõlesin sinust. Pärast jalutasin kooli peal veidi, lamasin jälle oma voodis. Ja siis tulin siia, kui nägin, et õige kellaaeg hakkab lähenema," viis ta pilgutagasi Sam'ile, talle laialt naeratades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 17:58:57 GMT 3
Samara hakkas veelgi rohkem naerma, silmad rõõmupisaraid läikimas. "Ma ei mõelnud küll nii täpselt, aga noh.. mulle sobib," sõnas tütarlaps naeratades. "Sellepärast ma enne siis luksusingi - sa mõtlesid mu peale," lausus tüdruk rõõmsalt ning hõiskavalt, justkui oleks too mingi elulaheda idee peale tulnud. "Ma olin puhketoas, magasin.. Käisin söömas, läksin tagasi puhketuppa. Seal ma tinistasin enda kitarri veidike ja lugesin raamatut ja siis oli kell nii palju, et ma hakkasin siia tulema," lausus tüdruk, pöörates pilgu tagasi noormehele.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:11:01 GMT 3
Lestat kergitas omette veidi kulmu, kuna ei saanud aru, mis mõttes Sam seda siis küsinud oli, kui ei hakanud ka pikemalt pärima, vaid oli rahul antud hetkega. "Tore, kui sulle luksuda meeldib," pidi ta vahele kiiresti sõnama. "Tahad ütelda, et ma teesklesin nii kaua magamist sellepärast, et sa saaksid raamatut lugeda ja kitarri mängida?" tegi ta teeseldud üllatunud näo pähe.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:27:58 GMT 3
Samara vaatas Väga lõbusa näoga noormehe poole, silmad säramas, ning peagi puhkes tüdruk uuesti naerma. Et seda summutada, rüüpas tüdruk mõned sõõmud enda joogist, kuid suutis ka need kurku ajada. Puristanud enamus suutäiest maha, lõõtsutas tüdruk punase näoga, kuid endiselt voolasid rõõmupisarad mööda neidise roosasid põski maha. Suutnud lõpuks rahuneda, ohkas ta kergendunult ning pühkis noormehe käega enda põsed pisaratest kuivaks. "Ma arvasin, et sul on tegemist ja ma aimasin, et ma tüütan sind," lausus tüdruk, kes oli endiselt kindel, et varsti hakkab Lestat teda ignoreerima, sest tüdruk teda tüütab.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:40:25 GMT 3
Lestat vaatas imestunult Samara käitumist pealt. Sellist reaktsiooni ta ei oleks küll oodanud. Ta itsitas vahepeal selle peale ning pühkis siis Samara juhtimisel tal näost pisarad. Ta ootas, et neiu enamvähemgi maha rahuneb, enne kui ta vastab. "Sina, tüütad mind? Sa mõnitad või?" pidid ta Sam'i veidi altkulmu vaatama. Tema meelest olid asjad just vastupidi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 19:18:52 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning raputas kiirelt pead. "Sind mitte iial," sõnas tüdruk ausalt ning haaras taas laualt pudeli, millest ta mõned järjekordsed sõõmud rüüpas. "Aga kui ma sind ei tüüta, siis pole sul ilmselt midagi selle vastu, kui ma nii teen," sõnas tüdruk ning asetas pudeli taas lauale, kergitades end kergelt ning ajades end noormehele kaksikratsa sülle istuma, näod vastakuti. Võidurõõmsalt jäi ta noormehele küsiva ilmega otsa vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 19:37:28 GMT 3
Lestat naeratas jätkuvalt. Kui see oleks võimalik, oleksid ta põselihased juba üsna treenitud. "Muidugi mitte," sõnas ta muigel näoga ning tõmbas Sam'i veelgi lähemale. Käed jättis ta neiu ümber, seljale.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 19:55:54 GMT 3
Samara irvitas magusalt, kuid heatahtlikult. "Noh, veenasid mind ümber - ma ei tüüta sind," lausus tüdruk koheselt allaandeks, kuid noormehe sülest ta endiselt ära ei tulnud. Selle asemel kallutas ta end kergelt tahapoole ning kobas laualt enda pudeli. Saanud selle kätte, surus tüdruk end õrnalt noormehe vasta ning rüüpas seejärel pudelist mõned sõõmud. Teine käsi oli noormehe õlal.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 20:27:00 GMT 3
Lestat muigas, tõmbas Sam'i veidi veel endale lähedamale, kuid jättis talle piisavalt hingamisruumi, et too kasvõi juua saaks. Ta ei osanud rohkem midagi ütelda. Siiski tuli talle midagi pähe. "Sa oled nii armas, kui sa mind proovile paned," sõnas ta muiates, jälgides täpselt Sam'i silmi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 21:21:10 GMT 3
Samara kergitas õrnalt enda joonistatud kulme ning rüüpas veel mõned sõõmud. "Ütle mulle kord, mil ma armas ei oleks," sõnas tütarlaps, manades näole põgusa naeratuse. Rüübanud veel mõned sõõmud enda joogist, kummardus tüdruk taas noormehe kaela poole ning suudles seda õrnalt, lastes Võiõllel mööda poisi kaela alla voolata. Seejärel limpsatas neidis keelega üle noormehe kaela, ise endiselt tema vastust oodates.
|
|