|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 27, 2008 15:33:59 GMT 3
"Ma tean, " lausus poiss vaikselt ning vaatas tüdrukut, "Ma tean." . Poiss vaatas tüdrukut kurvalt, õigemini silmitses teda... Tüdruk oli samatäiuslik nagu varem, ainult kurbus viimasel ajal juhtunud asjade pärast oli teda teinud kurvemaks. "Ma võin nüüd vahepeal natukeseks ajaks ära kaduda, " lausus noormees mornilt ning silmitses nüüd oma saapaninasid nagu oleksid need maailma kõige huvitavamad asjad.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 19:59:45 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning ohkas vaikselt. Ta teadis, et noormehel on ka oma asju ajada, sellepärast ta ei küsinudki, kuhu ta läheb mind mida tegema. Ta neelatas vaikselt, pilk endiselt noormehel. "Millal sa tagasi tuled?" küsis Sam, vaadates veidike nukralt noormehele otsa.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 29, 2008 19:54:55 GMT 3
Poiss ohkas, peaks seletama. mõistis noormees ning naeratas ja tõmbas käega üle tüdruku juuste. "Nädalaks, maksimaalselt poolteiseks. " neelatas Jase ning lisas siis "Ma lähen koju... Õde on väga haige, ja pakin oma asjad ära. Vanemad lähevad lahku ja noh, müüvad maja maha, nii et ma pean välja kolima. "
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 19:58:21 GMT 3
Samara vaatas tõsise ilmega noormehe poole. Tal oli ilmselt väga raske. "Muidugi. Mine toeta enda peret," sõnas tüdruk arusaadavalt ning pööras enda pilgu maha. "Kus sa siis elama hakkad?" küsis tüdruk, pöörates enda pilgu taas noormehele.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 29, 2008 20:08:04 GMT 3
Noormees vaatas tänulikult tüdrukut ja küsis endalt mõtteis, millega oli ta selle tüdruku ära teeninud. Jase langetas pilgu kuid tõstis selle uuesti, olles kuulnud tüdruku küsimust. Noormees naeratas "leidsin üürikorteri, mitte just päris kesklinnas ega midagi, aga siiski. " Noormees tahtis lisada, et nagu tüdruk oli rääkinud korterist, kuid siis meenus talle, et tüdruk elas tolle teise vampiiriga, ning noormees ohkas. Paljugi võis juhtuda sel ajal kui noormees linnas on, üksi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 20:15:34 GMT 3
Samara hammustas õrnalt alahuulde. "Ma võiks sulle tegelikult pakkuda enda korterit. Seal elab hetkel mu vend, üksinda, kuid ta käib väga harva seal. Üüri ma sinult muidugi ei küsiks," üritas tütarlaps noormeest aidata ning vaatas talle tõsiselt otsa. Ta teadis, et ta pidi Jasega rääkima Lestatist, kuid ta ei julgenud.
|
|
|
Post by Caspar P. Wilion on Dec 29, 2008 20:30:18 GMT 3
Jase ohkas, "Ära näe vaeva, " lausus ta ning naeratas kuivalt "peangi omale elu hankima. " . Poiss ohkas ja tõusis siis püsti ja vaatas kurvalt tüdruku poole, 'ma olen tast ilma jäänud' mõtles noormees kurvalt ja sirutas ennast päikese poole. "Ma siis lähen!" lausus Jase mõrult ning hakkas uuesti lossi poole kõndima.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 20:32:39 GMT 3
Samara vaatas tõsiselt noormehe poole ning tõusis püsti, tahtes juba noormehele järgi joosta. Ta pidi teadma, et noormehega on kõik korras! Siiski jäi ta liikumatult ühele ja samale kohale seisma, vaadates noormehele järgi. Näen ma teda veel? küsis ta endalt, kui ta aeglaselt pingile istuma jäi. Ta pööras pilgu maha ning sulges nukralt silmad.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 15:37:21 GMT 3
Jyrki kõndis ringi ja ta nägi kasvuhoonetes tuttavat kuju.Ta läks Sami juurde ja tema muie kadus näolt kui ta nägi, et tüdruk on nukker..Moi!Mis juhtus? ksis noormees lähenedes..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 15:42:09 GMT 3
Samara võpatas, kui kuulis tuttavat häält. Ta ohkas ning teretas vaikselt tuttavat noormeest, kellega ta Zonkos kokku põrganud oli. "Hei, Jyrki. Ei midagi tähtsat," lausus tüdruk, manades näole mitte just eriti veenva naeratuse. Ta uskus, et noormees ei saaks aru temast, seega otsustas ta selle koha pealt vaikida.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 15:46:54 GMT 3
Ma saan aru, et midagi viga on, aga ma ei viitsi küsimustega pommitama hakata, lausus Jyrk olles Sami ees..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 15:51:20 GMT 3
Samara muigas tänulikult. Ta polnud ammu kohanud inimesi, kes tüdrukut küsimustega ei piidelnud. "Üks väga tähtis inimene minu jaoks lahkus lihtsalt Sigatüükast," lausus tüdruk, heites kiirelt pilgu maha.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 15:58:21 GMT 3
Kahju.Tähtsatel inimestel ongi halb omadus millalgi lihtsalt minema minna.Aga kui ta lahkus vaid Sigatüükast siis on sul veel võimalus teda kunagi kohata, lausus Jyrki ja muigas julgustavalt..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 16:04:06 GMT 3
Samara keeras enda pea noormehe poole ning naeratas nõrgalt. "Kes teab," sõnas tüdruk vaikselt ning heitis kiire pilgu sinisesse taevasse. "Aga vahetame teemat, ma ei taha enda jamadega sind siin tüüdata.. Kuidas läheb?" päris ta, manades näole palju rõõmsama naeratuse.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 16:09:03 GMT 3
Ma olen muide parem kuulaja kui rääkija, aga muidu läheb normaalselt, lausus Jyrki muiates..Ja sul endal? tahtis ka Jyrk teada..
|
|