|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 16:12:25 GMT 3
Samara muigas vaikselt, kiigates nüüd taas noormehe poole. Ta ei teadnud temast midagi. Isegi seda, kui vana ta oli, kuid ta tundus umbes sama vana, kui Samara oli, ehk siis seitseteist - kaheksateist. Võibolla oli too isegi kakskümmend. "Mul läheb rahulikult. Vaatamata vahejuhtumisest Jasperiga, olen ma õnnelik," lausus tüdruk naeratades.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 16:19:17 GMT 3
Siis on tore, ütles Jyrki ja aeratas kergelt.Naeratamine polnud tegelikult üldse temalik..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 16:22:13 GMT 3
Samara noogutas reipalt. "Mida sa muidu üldsegi siin tegid?" küsis tütarlaps mõtlikult, heites kiire pilgu noormehele, keda ta kerge huviga silmitsema jäi.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 16:27:47 GMT 3
Igav oli ja mul on harjumus siis värskes õhus ringi kõndida, lausus Jyrki muutes oma suht oskamatu naeratuse muigeks.Ise? ksis ta Samilt..Ta võttis oma jaki pe taskust kaks trummipulka ja hakkas eid igavusest käes keerutama..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 16:32:14 GMT 3
Samara vaatas ärevalt, kuidas noormees trummipulki keerutab ning irvitas endamisi. "Ma parajasti jalutasin siin Luciferiga. Ka mulle meeldib vabas looduses jalutada. Enamus ajast mind väljas näebki, kui just tunnid pole või kui ma Londonis ei asu," sõnas tütarlaps naeratades. Samal ajal tatsas Bradley juurde tütarlapse musta värvi kass nimega Lucifer ning nuusutas tema jalga.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 16:37:12 GMT 3
Jyrki muigas ja silmitses kassi.Ta pai mõlemad pulgad paremasse kätte ja paitas siis kassi.Ta oli alati saanud kassidega hästi läbi..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 17:21:49 GMT 3
Samara vaatas naeratades, kuidas kass end vastu noormehe sääri hõõrub ning kuidas too looma paitas. "Sa ilmselt meeldid talle," lausus tütarlaps naeratades.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 19:09:15 GMT 3
Siis ma meeldin vist paljudele kassidele, lausus Jyrk muigega..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 19:12:44 GMT 3
Samara kergitas õrnalt kulme. "Mismõttes?" päris ta seejärel pingil istudes enda jalgu käigutades. Samal hetkel hüppas Lucifer tüdrukule sülle, mille tagajärjel hakkas neid teda õrnalt paitama.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 19:21:24 GMT 3
Jyrki lõpetas paitamise mõtlikult, ritades leida seletuseks õigeid sõnu..Noo, ma ei ole seletamises lds hea, tean..Aga kassid hakkavad kohe pai nuruma mult kui nad on mu le nuusutanud, üritas Jyrki arusaadavalt selgitada..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 19:23:45 GMT 3
Tüdruk noogutas arusaadavalt, kui oli Jyrki vastuse enda küsimusele ära kuulanud. "Siis on sul vedanud. Kassid on mu lemmikloomad ja kui sa neile meeldid, on väga hea. Teisteks mu lemmikuteks on hundid, kuid ma ei tea, kui hästi sa nendega läbi saad," lausus tüdruk kõvera muige saatel.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 19:28:20 GMT 3
Huntidega saan üpriski hästi läbi.Mulle meeldivad kõige rohkem hundid, ämblikud ja nahkhiired.Isegi mu patronus on hästi suur ja turris karvaga nahkhiir, lausus Jyrki muigega..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 19:42:37 GMT 3
Samara naeratas laialt, paljastades enda täiuslikud valged hambad. "Okei, ämblikuid ma kardan. Ma mõtlen, et nad on küll lahedad ja värki, kuid alati, kui m mõnd ämblikku näen, olen ma minestamise äärel," sõnas tüdruk veidike punastades. "Kuid nahkhiired on.. armsad," lausus tütarlaps lootes, et ta kunagi noormehe patronust näeb. "Minu patronus on valge hunt," lisas ta seejärel endiselt kassi silitades.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 19:47:19 GMT 3
Jyrki muigas..Seivä, tles ta Soome keeles.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 19:52:50 GMT 3
Samara kortsutas õrnalt kulmu. "Mida sa ütlesid?" küsis tüdruk ning naeratas kohmetult. "Vabandust, ma ei oska ühtegi teist keelt, peale inglise keele," sõnas tüdruk pilgu maha heites.
|
|