|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 19:06:14 GMT 3
Jah, hes venitusloitsuga kotis.Ma pidin klloma veda pikalt pinnima, et ta loitsu sooritaks, kuna mul läheb see alati sassi, tunnistas Jyrk muigega..
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 19:16:34 GMT 3
Samara muigas vaikselt. "Mul endal on ainult kaks kitarri Sigatüükas kaasas: mu akustiline ning mu Fying-V," lausus tüdruk naeratades. Kokku oli tal kodus viis kitarri, aga ülejäänud olid ta isa juures. Ta mõtles väheke ning jõudis järeldusele, et ülejäänud kitarrid peaks ta samuti isa juurest ära tooma ning Lestati juurde viima.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 19:28:24 GMT 3
Flying-V on hea pill, märkis Jyrki.Ta võis ju trummar olla, aga ta teadis siiski ka kidradest palju..Mu venal vist on isegi ks Flying-V, ütles Jyrki pärast mõtlemist..
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 19:44:42 GMT 3
Samara naeratas õrnalt. "Ma sain selle, kui viisteist sain," lausus tüdruk rahulolevalt. Hea oli teada, et Sigatüükas käis peale tema veel inimesi, kes kitarridest teadis.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 19:52:54 GMT 3
Ma ei tea millal venna selle sai.Ma ei mäleta sedagi millal ma oma esimesed trummipulgad sain, tunnistas Jyrki kõvera muigega..
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 20:16:08 GMT 3
Samara naeratas laialt. "Siis mängid sa ilmselt väga ammusest ajast trumme, kas pole?" küsis tütarlaps ning naeratas õrnalt. "Ma hakkasin kitarri mängima kuueselt, kuid siis ma mängisin papsi oma," lausus neiu naeratades.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 21:06:55 GMT 3
Mu vend ütles, et juba kaheselt võtsin ma kaks pliiatsit ja hakkasin põrandat nendega tampima, lausus Jyrki irvitades.Ta silmitses oma trummipulki mõtlikult..
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 22:11:35 GMT 3
Samara hakkas vaikselt naerma, see vaatepilt oleks võinud üpriski koomiline olla. "Kui vana su vend on?" küsis tüdruk seejärel jalgu kõigutades.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 2, 2009 1:52:50 GMT 3
Kakskümmend kuus, vastas Jyrki muiates õrnalt.Tal oli mingi värk selle muigamisega..
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 2, 2009 2:22:39 GMT 3
Samara lasi kuuldavale pika vile. "Päris vana," sõnas tüdruk tunnustavalt ning tõusis püsti. "Mul on nüüd aeg minna. Lucifer!" hõikas ta ning tema kass sibas tüdruku juurde. Neid võttis ta sülle ning kassi paitades sammus tütarlaps lossi.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 2, 2009 15:37:18 GMT 3
Ciao, tles Jyrki Samile veel.Ta vaatas ringi ja lahkus lõpuks ka ise..
|
|