|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 21:34:06 GMT 3
Samara muigas õrnalt. "Sama siin, kuigi tegelikult käitun ma inimestega täpselt nii, nagu nemad minuga käituvad," sõnas tüdruk ausalt ning pööras enda pilgu taas pilvisesse taevasse.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 21:40:36 GMT 3
Jah, sama siin, tles Jyrki muiates, kuna Sam oli just seda öelnud..Räägiks millestki.Mulle kusjuures ei meeldi olla vaikne, isegi kui mu iseloom arvab, et see on äge, kuna rääkida on palju ägedam, lausus Jyrki..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 21:47:06 GMT 3
Samara kuulas noormehe ära ning paratamatult hakkas tüdruk naerma. Noormehe öeldu oli lihtsalt liialt naljakas tütarlapse jaoks. Ta köhatas kiirelt ning lükkas ronkmusta juuksesalgu kõrva taha. "Okei.. Räägi mulle, kui vana sa oled," lausus tütarlaps lõbusalt.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 21:50:39 GMT 3
Viisteist veel, aga veebruaris saan kuusteist, vastas Jyrki muigega..Ja sa ise? küsis ta sama..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 21:57:51 GMT 3
Samara tõstis üles pöidla ning naeratas endamisi. "Ma olen seitseteist," tõdes tütarlaps naeratades ning otsis pilguga taga Luciferi. Nähes, et too jalutab aeglaselt järve poole, muigas neiu ning pööras enda pilgu tagasi noormehele.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 22:02:25 GMT 3
Good for you too, ütles Jyrki kentsakalt naeratades ja pöialt oma näo kõrval hoides..Turtsatades lõpetas ta pöidla näitamise, kuna see oli tõesti veidra võitu..Ta silmitses kassi ja muigas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 22:08:38 GMT 3
Samara heitis nüüd enda pilgu taas noormehele ning puhkes vaikselt naerma, kui tema pöialt nägi. Pöidlanäitamine ei sobinud tüdruku arust temale ning ta uskus, et talle endalegi see ei sobi. "Sul loomi on?" alustas tüdruk meeleheitlikult uue jututeemaga.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 0:40:57 GMT 3
Nahkhiir on.Ta on vägagi turris karvaga ja meenuta mu igapäevast soengut, tõdes Jyrki muiates..
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 12:29:50 GMT 3
Samara kergitas üllatunult kulme. "Ma ei teadnudki, et nahkhiirtel nii pikad karvad on. Enamasti on nad kaetud ju.. nahaga," lausus tütarlaps mõtlikult olgugi, et ta eriti ei teadnudki. Võimalik, et ka nahkhiiri oli erinevaid liike.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 15:43:43 GMT 3
Ma olen temaga väga sarnane..Oi, ma polegi sulle vist veel öelnud, et ma olen animaag, lausus Jyrki.Ta pani trummipulgad oma kõrvale pingile ja hetke pärast lendas tema koha peal ronkmust ja samutigi turris peakarvadega nahkhiir.Tundus nagu nahkhiirel oleks sama soeng mis Jyrkil..
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 15:46:38 GMT 3
Samara naeratas ärevalt ning kergitas enda pead, vaadates äreva pilguga nahkhiirt enda pea kohal. "Võimas," tunnustas tütarlaps naeratades. "Ma ise pole animaag, kahjuks, kuid ka mul on, mida näidata," sõnas tüdruk ning tõusis püsti. Leidnud rüü vahelt enda musta teravatipulise võlukepi, mille sisekülgedel mingid graveeringud olid, manas tütarlaps patronuse. Valge hunt jooksis veidike pingi ümber ning suundus seejärel ühe künka poole. Ta ajas pea kuklasse ning lasi kuuldavale kimeda ning kõrvu lukustava huilge.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 15:56:41 GMT 3
Jyrki muutus oma enda koha peal, aga oleks inimkujul äärepealt pingist mööda istunud.Nunnu ja ma pean oma muutumise kallal veel töötama, lausus ta.Ta võttis taskust võlukepi ja manas ka enda suure nahkhiire kohale.See oli vähemalt viis korda suurem kui tavaline.See lendas ringi laksutades oma võimsaid tiibe.See oli vinge.Jyrki kaotas nahkhiire ära ja naeratas vaadates veel hunti..
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 16:02:11 GMT 3
Samara heitis kiire pilgu nahkhiirele ning muigas õrnalt, see oli tõesti suur. "Tundub, et sulle meeldivad tõesti nahkhiired väga," nentis tütarlaps ning pööras enda pilgu taas hundile. Aeglaselt tõusis tüdruk püsti, raske nahkmantel taga voogamas. Ta sirutas enda käe ette, et hunti puudutada, kuid samal hetkel haihtus hunt õhku, jättes endast alles valge uduauru, mis samuti peagi kadus.
|
|
|
Post by Christian Borg on Jan 1, 2009 18:21:23 GMT 3
Mul on nahkhiire hullus jah, tõdes Jyrki muiates vaid.Ta silmitses hundist järgi jäänud auru.Siis võttis ta aga eda kõrvalt trummipulgad ja hakkas neid käes keerutama.Selline harjumus tal juba oli..
|
|
|
Post by Samara Soul on Jan 1, 2009 18:24:38 GMT 3
Samara suundus taas pingi juurde, millel ta istet võttis. Ta silmitses mõnda aega, kuidas noormees puli keerutab ning päris seejärel: "Sul on trummid Sigatüükas kaasas?"
|
|