|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 19:56:49 GMT 3
Seivä tähedab armast soome keeles ja sa tead kll ht keelt veel.Ladina keelt, kuna kõik loitsud on vägagi sarnased Ladina keelele ja isegi meie auväärse direktori nimi on selles keeles, lausus Jyrki.Mitte et ta oleks tahtnud pugeda või targutada, ta lihtsalt rääkis mida teadis..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 20:07:31 GMT 3
Samara mõtles väheke. Noormehel oli õigus ning selle peale ei olnud tüdruk tulnudki. "Nojah," pomises tüdruk vaikselt ning mõtlikult. "Ma selle peale ei tulenudki, kuid kohe kindlasti ei oskaks Ladina keeles näiteks lauseid koostada või nii," sõnas tüdruk veidike pettunult.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 20:17:47 GMT 3
Nojah, aga ütlusi ikkagi..See üks oli vist albus corbus, lausus Jyrki meenutades..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 20:22:13 GMT 3
Samara muigas. "Corpus?" küsis ta seejärel, tundes end äärmiselt rumalana. Keeled polnud lihtsalt tüdruku tugevamaid külgi. Ta polnud neid isegi õppinud olgugi, et tütarlapse ema oli indialane. Temalt oli tüdruk pärinud enda loomulikud mustad juuksed.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 20:28:34 GMT 3
Albus corbus, ehk siis valge vares, tõlkis Jyrki.Soome keeles oleks see valkoinen varis, lisas ta veel..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 20:40:42 GMT 3
Samara naeratas. "Kas sellised asjad on üldse olemas?" päris neidis enda joonistatud kulme õrnalt kergitades. "Ma mõtlen valgeid vareseid," lisas tüdruk kiirelt ning naeratas muigas sõbralikult.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 20:43:17 GMT 3
Kusjuures, mai tea, lausus Jyrki mõeldes..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 20:52:53 GMT 3
Samara muigas õrnalt. "Nojah. Rongad on muidu ilusad. Mu lemmiklinnud," sõnas tüdruk unelevalt ning mõtles enda rongast Hammerfalli peale, kes ilmselt öökullimajas oli.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 21:04:10 GMT 3
Mul polegi lemmik lindu, tõdes Jyrk.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 21:05:34 GMT 3
Samara muigas õrnalt. "Sellest pole midagi. Sul ei peagi neid olema. Rongad lihtsalt meeldivad mulle," sõnas tüdruk ning toetas õrnalt enda pea vastu pingi seljatuge ning lasi silmadel vaikselt sulgeda.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 21:15:58 GMT 3
Jyrki muigas ja istus samuti pingile, kuna ei viitsinud seista enam.Ta vaatas ringi..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 21:20:28 GMT 3
Peatselt tõusis Lucifer püsti, raputas end kergelt ning hüppas neiu sülest maha, hakates metsa poole tatsama. Tüdruk aga ei avanud enda silmi, vaid hingas rahulikult sisse värsket talvist hõngu. "Sa jäid nüüd vaikseks," sõnas tütarlaps peale pikka vaikusepausi.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 21:24:11 GMT 3
Iseloom otsustas vist muutuda, aga ma pean leidma vist hea teema, et see ei muutuks, lausus Jyrki ja mõtles hetke..
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 21:28:46 GMT 3
Samara avas kulmu krotsutades silmad ning pööras enda pilgu noormehele. "Iseloom otsustas muutuda? Mismõttes?" päris tütarlaps küsiva ilmega noormehelt.
|
|
|
Post by Christian Borg on Dec 31, 2008 21:32:23 GMT 3
No selles mõttes, et mul on muutuv iseloom.Vahel olen ülbe, siis sõbralik, siis vaikne, siis jutukas ja nii edasi, selgitas Jyrki.....
|
|