|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 11:13:23 GMT 3
Samara tegi mõned tiirud ümber tribüünide ning suunas järgmiseks luua otsa maha, tõmmates selle enne üles, kui tüdruk jõudis luuaga vastu maad prantsatada. Jäänud luuaga noormehe kõrval hõljuma, vaatas tütarlaps kulmukergituse saatel noormehele otsa. "Kahtled endiselt, et lennata oskan?" küsis tüdruk muigega. Ta polnud just kõige parem lendamises, kuid alla ta siiski ei kukkunud.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 11:21:00 GMT 3
Lestat jälgis kõike pingsalt, silmi kordagi pilgutamata. Kui neid lõpuks tema kõrvalt jõudis, raputas ta kiiresti pead. "Jällegi paremini kui sa enda jutus väljendasid," kommenteeris ta ausalt ning naeratas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 11:25:26 GMT 3
Samara vaatas, pea viltu, noormehele otsa, pilk tõsine. "Kui ma sõidaks pidevalt, siis oleks ma parem lendaja ka," lausus tütarlaps mõtlikult ning pööras enda pilgu tagasi taevasse, jäädes miljoneid tähti vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 19:01:09 GMT 3
Lestat viskas taas enda luuale pikali ning sättis käed pea alla toeks. "Vististi parem kui minagi," kommenteeris ta siis Sam'i lauset ja naeratas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 20:36:18 GMT 3
Samara istus rahulikult enda luual ning kortsutas vaikselt kulmu. "Lestat, miks sa end pidevalt maha teed?" küsis tütarlaps tõsise, kuid siiski uudishimuliku pilguga.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 20:42:37 GMT 3
Lestat kergitas kulmu ning viis pilgu Sam'ile. "Miks sa seda arvad?" ei saanud ta Sam'i mõttekäigust aru.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 20:57:23 GMT 3
Samara ohkas sügavalt sisse. "Noh, algul räägid, et ma mängin väga hästi klaverit ja nüüd see lendamine. Samuti ka laulmine. Mulle tekib tunne, et sa teed end maha. Ära tee seda," seletas tütarlaps, manades näole õrna naeratuse.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 21:06:20 GMT 3
Nüüd mõistis Lestat, mida Sam mõtelnud oli. See pani teda turtsatama. Sam arvas Lestati egost ikka õige vähe. "Ma upitan sind, mitte ei tee end maha," kommenteeris ta siis enda rääkimist ja komplimente.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 21:15:33 GMT 3
Samara turtsatas õrnalt. "Mind pole vaja upitada. Või, kui upitad, siis upita ennast ka, sest muidu ma muutun veel liiga egoistlikuks," sõnas tüdruk õrna muige saatel, pilk taevas ringi rändamas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 21:23:12 GMT 3
"Mind ikka ei ületa," upitas ta siis vahelduseks ennast, kuna teadis, et tema ego on siiski Sam'i omast suurem. Ja tema lause õigustas seda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 10:48:11 GMT 3
Sam puhkes vaikselt naerma. Talle küll ei tundunud, et Lestat oleks egoistlik olnud. Või kui oligi, siis oli see ju üks põhjustest, miks too Slytherinis oli. "Mulle pole sa küll kunagi välja näidanud oma egoismi," sõnas tütarlaps õrna muige saatel, kui oli veidike rahuneda suutnud. Tema pilk püsis endiselt sätendaval taeval.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 14:55:41 GMT 3
Lestat turtsatas selle peale. "Ära nea sinu jaoks õnnelikku juhtumit," muigas ta laialt ning pilgutas neiule silma, pärast mida laialt naeratas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 14:58:05 GMT 3
Samara kergitas õrnalt kulme ning asetad enda käed rinnale risti. "Ahsoo, et sa teeskled ning varjad enda tõelist loomust?" päris neidis kulme kergitades, kuid tal endal oli siiski üpriski lõbus. Noormeest oli hea kiusata.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 15:14:47 GMT 3
Lestat mõtles, viis pilgu taevasse ning mõne aja pärast hakkas rääkima. "Ma hoian end siiski tagasi. Kui tänu sellele, et ma nõnda egoistlik olen, lasen ma sul endaga ju suhelda. See on siiski su elule kahjulik," muigas ta nüüd taas Sam'i silmitsedes ning lootes, et ta seda valesti ei mõista.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 17:40:51 GMT 3
Samara puhkes naerma. "Aga tead.. mulle see meeldib," lausus tüdruk ausalt ning pööras enda pilgu tagasi noormehele, jäädes teda pikalt silmitsema. "Ma mõtlen, et.. noh, ma küll usaldan sind ja nii edasi, kuid kunagi ei või ma teada, mil sa kontrolli võid kaotada. Ning see hirm tekitab sellise mõnusa riskimisetunde. Mulle meeldib," seletas tütarlaps lootes, et vampiir saab aru, mida neiu sellega öelda tahtnud oli.
|
|