|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 21, 2008 21:07:39 GMT 3
Lestat väljus lossist oma luua seljas, millega ta väljakule lendas. Seal tegi ta paar 'surmasõlme' ning kihutas maa poole. Järsult tõmbas luua otsa üles ja jäi maapinna kohale hõljuma. Ta viskas oma luua peale pikali ja vaatles tähti.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 26, 2008 16:00:03 GMT 3
Oli taaskord selline öö, mil Samara und ei saanud. Vaikselt jalutas ta mööda teed, nägu suure kapuutsiga varjatud ning maani ulatuv seelik taga vuhisemas. Järsku kuulis ta aga mingit vuhisemist ning ta pidi tõsta enda pilgu. Ta jälgis lendajat, kuid ei suutnud teda pimeduses ära tunda. Mõtlikult võttis neiu suuna väljakuni ning vaatas, kuidas äratundmatu luua seljas lamab ning taevasse vaatab. "Kas sa lossis ei peaks ole.." lausus ta, kuid ta ei jõudnud seda lõpetada. "Lestat," pomises tüdruk vaikselt, kui oli noormehe ära tundnud. Kiiruga kõndis ta tema juurde.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 26, 2008 21:35:33 GMT 3
Lestat tõusis hääle peale istukile ning nägi Samarat. Ta näole ilmus lai naeratus ning ta lendas tema juurde. Ta hüppas luua pealt maha ning kallistas neidu, teda veidi kõrgemale tõstes ja seejärel kirglikku suudlust pakkudes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 26, 2008 21:40:01 GMT 3
Samara naeris vaikselt, kui noormees teda kõrgele õhku tõstis, kuid peagi suudles ta õrnalt ning kirglikult noormeest vastu. Peale suudlust vaatas tüdruk noormehele otsa, kapuuts peast maha libisedes. "Ma igatsesin sind," sõnas neiu vaikselt ning kinkis noormehe huultele veel õrna musi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 26, 2008 22:13:08 GMT 3
Lestat muigas ning naeratas laialt. "Iga minut tundus kui aasta vahepeal," kommenteeris ta enda igatsust ning istus siis koos Samiga enda luua peale. Neiu temal kindlalt süles istumas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 26, 2008 22:15:47 GMT 3
Samara naeratas õrnalt, ise pilgu malbelt maha visates. Peagi aga istus ta turvaliselt noormehe süles luual ning heitis pilgu taevasse. "Nii ilus," kommenteeris neidis taevast ning hingas sügavalt külma ööõhku kopsudesse. "Ma pole ammu siin käinud. Ei mäletagi, millal viimati lendasin," lausus tütarlaps rõõmsalt ning asetas enda pea noormehe õlale toetama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 2:50:22 GMT 3
Lestat noogutas komplimendi peale taeva kohta. "Vapustavalt palju tähti on siin näha," sõnas ta kiiresti vahele, neid silmitsedes, kui peagi viis pilgu taas neiule. "Päriselt??" ei uskunud noormees neiu väidet, et ta ammu pole lennanud. See oli tema jaoks imelik.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 13:53:53 GMT 3
Samara polnud osanud oodata sellist reaktsiooni selle kohta, et tüdruk polnud ammu lennanud. "Nojah," lausus tütarlap turtsatades. "Pole eriti aega olnud ja mingeid Lendluudpallivõistlusi pole ka toimunud ega midagi. Samas.. Pole mul aega olnud ja viitsimist ka eriti," sõnas neidis enda pead niimodi kallutades, et ta sai silmanurgast poissi vaadata.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 19:41:30 GMT 3
Lestat pidi tõepoolest põhjenduse tõesust nentima. "Kuid sulle muidu meeldib lendamine?" hakkas ta selles kahtlema ning küsis igaks juhuks üle. Näole ilmus salapärane küsiv muie.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 20:05:22 GMT 3
Samara muigas õrnalt. "Muidugi," sõnas tüdruk taas taevatähti puurides. "See tekitab joovastava ja hulljulge tunde," lisas neiu selgituseks ning ohkas sügavalt. "Miks sa muidu küsid? Kahtled selles?" päris koolivanem õrna muigega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 20:16:58 GMT 3
Lestat mõtles nüüd laialt muiates, kuidas vastata. Ausalt või nõnda, et nalja saaks. See kord ta tõesti tahtis näha neiu reaktsiooni ja ta otsustas täieliku tõe hüljata. "Su küsimus pani mu mõtlema ning võib tõesti ka nii ütelda, et kahtlen," hoidis ta naeru allasurutuna.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 27, 2008 20:25:29 GMT 3
Samara turtsatas õrnalt. "Kas ma olen tõesti siis selline inimene, kellest ei usuks, et mulle lennata meeldib?" küsis neiu taas, kergitades taas enda pead ning noormehele silmanurgast otsa vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 27, 2008 23:38:03 GMT 3
Lestat kergitas väljakutsuvalt kulmu. "Ma küll tahaks uskuda, kuid oma silm on kuningas," naeris ta veidi ning ootas, kuidas Sam reageerib ning kas ta hakkab lendama.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 28, 2008 10:39:17 GMT 3
Samara muigas vaikselt ning hüppas luualt maha. Võtnud rüü vahelt enda teravatipulise musta värvi võlukepi välja, lausus tüdruk selge häälega: "Accio, Nimbus 2008!" Möödus umbes kaks minutit ning seejärel oli näha, kuidas lossi poolt tüdruku luud vuhinal nende poole liikub. "Eks vaata, kui silm seletab," sõnas tütarlaps üleolevalt ning hüppas luua selga, kihutades meeletu kiirusega tribüünide poole.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 28, 2008 11:09:01 GMT 3
Lestat oleks oodanud, et ta hüppab ise enda luualt maha, mitte neid ei kutsu enda oma, kuid ta vaatas seda huviga pealt. "Vaatan," vastas ta nõustuvalt ning jälgis lõbusalt pealt, kuidas Sam lendab. See võis olla varem tihe harjutamine, aga välja küll ei paistnud, et ta pikka aega lennanud ei olnud.
|
|