|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 19:39:22 GMT 3
Lestat viis samuti pilgu kuule. Libahundid.. mõtles ta endamisi kerge vastikus tundega ning heitis mõtte kiiresti välja. Ta naeratas, kui Sam'i käsi tema käe üles leidis ning viis pilgu siis samuti neiule. "Sul ebamugav ei ole nõnda?" märgas ta, et ta samuti lamas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 19:50:09 GMT 3
Samara naeratas laialt noormehe küsimuse peale. "Ausalt öeldes," alustas tüdruk ning hingas külma talveõhku sügavale kopsudesse. "On," lõpetas ta seejärel end alause ning pööras enda pea Lestati poole, jäädes teda siiralt vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 20:23:30 GMT 3
Lestat muigas vastuse peale ning hõljus Sam'ile veidi lähedamale, kummardus tema poole, võttis tal teiselt poolt pihast kinni ning tõmbas enda peale, jäädes talle otsa vaatama. silmade vahemaa oli neil väga väike.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 20:26:44 GMT 3
Samara naeratas õrnalt, ise nüüd noormehe peal olles. "Nüüd on mul väga mugav," nentis tütarlaps ning asetas õrnalt enda ninaotsa vastu noormehe oma. "Kuidas sinuga lood on?" päris tüdruk vaikselt, ise leebelt noormehele otsa vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 20:36:32 GMT 3
Lestat naeratas laialt, kuna Sam'il oli mugav olla. "Armu või ära," sõnas ta olukorra kohta muidugi. Sam'i oli ta ammu ära armunud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 21:01:13 GMT 3
Tüdruk muigas õrnalt. "Seda ma tean tegelikult juba ammu, et sa mugav oled," lausus tütarlaps naeratades ning asetas enda pea noormehe rinnale, käed üle tema rippumas, sõrmed otsapidi lumes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 21:39:34 GMT 3
Lestat muigas laialt selle peale, et Sam teda üsna hästi tundis. "Kui sina mu peal oled siis muidugi," õigustas ta siiski ennast, hoides ümber Sam'i kindlalt kinni.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 22:55:22 GMT 3
Tüdruk naeratas endamisi, avades enda silmad ning pöörates need üles, tribüünide poole. "Mesijuttu oskad sa, jah, hästi rääkida," lausus tüdruk endamisi naljatledes. "Kuigi mulle meeldib see tohutult. Hea on kuulda, kuidas mu mees minu kohta selliseid sõnu ütleb ning minust niivisi räägib," sõnas tütarlaps, näol endiselt mänglemas naeratus.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 23:14:19 GMT 3
Lestat naeratas laialt, kui sam ütles 'mu mees'. Seda oli niiii hea kuulda. "Ma võin tarka juttu ka rääkida," pakkus ta muige saatel. "Aga sinust võiksin kasvõi raamatu kirjutada, kui hea sa oled," meelitas ta neidu jällegi. Kuid ta mõtles igat sõna tõsiselt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 23:18:52 GMT 3
"Kas sa ajad siis lolli juttu, kui mu ego tõstad?" jõudis neidis veel enne Les'i teist lauset öelda, kuid peagi jäi ta vait, näol õrn naeratus. "Kolmele Luuale peaks keegi mingi ausamba püstitama. Tänu sellele väiksele kõrtsile sain ma sinuga tuttavaks," pomises tüdruk õrnalt naeratades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 3:19:45 GMT 3
"Pff.... muidugi võin ma ka idiooti mängida, kui sa tahad," lisas ta siis ise samuti kiiresti ning muigas laialat. Ta oli selliseid näinud küll, oli keda jäljendada. "Või teha neile mingi annetus, et nad saaksid muretseda uue mööbli või tube juurde teha, mida üürida, kui seal mingi armastajapaar satub," vastas ta seejärel rahulikult naeratades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 3:32:13 GMT 3
Samara muigas endamisi ning tõstis enda pead, vaadates noormehele otsa. "Oma kogemustest räägid?" küsis tütarlaps õrna naeratuse saatel, ise endiselt tema peal lamaskledes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:03:33 GMT 3
"Ei. Sest too kord me ju niiiii lähedasteks ei saanud,"vastas ta väga muigel näoga, jätkuvalt Samarat silmitsedes. "Kuid võiks tulevikus ju kasuks tulla," sõnas ta silma pilgutades.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 4:31:16 GMT 3
Samara irvitas endamisi salapäraselt. Oh Lestati ning tema vihjeid küll, millega ta tüdruku pea segi ajas. Ta langetas taas enda pea ning sulges jätkuvalt silmad. "No jah. Õnneks seal neid tube veel jätkub," lausus koolivanem lõpuks õrna muigega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 4:37:05 GMT 3
Lestat naeris viimase lause peale lõbusalt. "Kui me teistele eeskuju anname, siis kauaks vist mitte," pidi ta mainima, kuid lootis, et sellega hetke ära ei rikkunud.
|
|