|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:35:58 GMT 3
Lestat kortsutas veidi Samara peale kulmu. "Sa ju tead väga hästi, et ei ole," tuletas ta Samarale meelde. Lestat kartis ennem, et tema on seda, mitte vastupidi. "Tuled tagasi ka või jäädki sinna?" küsis ta siis lõbusalt, tundes juba suudlustest puudust.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 22:56:07 GMT 3
Tüdruk naeratas õrnalt ning tonksas ninaotsaga noormehe põske. Seejärel sulges ta silmad, põimis käed taas noormehe ümber ning jätkas sealt, kuhu nad pooleli jäänud olid.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 22:59:00 GMT 3
Lestat muigas, kuid oli tänulik, et Sam naases ning suudles teda pikalt ning himuralt vastu. Ta käed tõmbasid neidu aina lähemale, just nagu Lestatile meeldis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 23:19:37 GMT 3
Samara naeratas põguselt, kui tundis noormeest enda keha vastas. Talle meeldis selline lähedus, see tekitas turvatunde, millest neiu oli nii kaua puudust tundnud. Ta suudles noormeest vastu, ise pöördumatut õnne tundes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 23:24:31 GMT 3
Lestat ei katkestanud nendevahelisi sidemaid. Silmad kinni, olid nad endiselt suudpidi koos. Mees ei osanud kirjeldadagi, kui õnnelik ta oli, et selline võimalus talle anti, olla koos sellise naisega.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 23:40:53 GMT 3
Lõpuks pidi tahest tahtmata tütarlaps siiski noormehest eemale tõmbuma, sest ta ei saanud ju igavesti ka parima tahtmise juures noormeest siin lumehanges suudelda. Hetkeliseks põhjuseks oli see, et tütarlaps värises külmast, sest kõikjal oli lumi, isegi tüdruku krae vahel.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 23:43:46 GMT 3
"Sul on külm," sõnas Lestat kiiresti, kui Samara eemaldus. Seda mõtles ta kindla väite, mitte küsimusena. Ta teadis, kuna nad olid ju maas. Lestati luud oli samuti maja kukkunud. Lestat tõusis Samaraga koos püsti, rohkem teda tõstes kui aidates, ning jäi teda seal nõnda silmitsema, ise huult närides, et ta lasi tal lumes nõnda kaua külmetada.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 0:00:17 GMT 3
Samara noogutas vaiskelt, vastu rääkimata, kuid siiski helkis tüdruku rohelistes silmades lõbus toon. Ta surus käed sügavale taskutesse olgugi, et parema meelega oleks ta need noormehe ümber pannud. "Ma nüüd nii kuumavereline ka pole, et mul üldse külm poleks," sõnas tüdruk naljatledes.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 0:12:50 GMT 3
Lestat naeris korraks lõbusalt. "Seda küll. Kõik on inimlik," sõnas ta lihtsalt ja konkreetselt. "Tahad kindaid?" küsis ta seejärel, endisel lõbus ilme peas ning võttis taskust paari kootud labakuid välja.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 0:54:13 GMT 3
Samara naeratas õrnalt ning noogutas reipalt. Toppinud noormehe labakud kätte, ohkas tüdruk rõõmsalt, asetades käed nüüd vabalt tema ümber. "Mäletad veel seda ööd, mil me Järve ääres tantsisime ja esimest korda suudlesime?" küsis tüdruk meenutavalt naeratades.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 1:03:55 GMT 3
Lestat turtsatas korraks. "Sam, ma mäletan seda päeva, mil ma sind esimest korda nägin. Kui ma su tornist leidsin, kui ma su järve äärest kurvana leidsin," tõi ta paar näidet sellest, kui nad kohtunud olid. Kõik olid tal detailselt meeles nagu iga Sam'iga koosveedetud hetk.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 1:27:46 GMT 3
Samara naeratas laialt, kaks rida valgeid täiuslikke hambaid välkumas. "Su näolilme oli lahe, kui ma sind esimest korda suudlesin. See oli nagu "Mida fakki sa teed???"" lausus tüdruk õrnalt naerma puhkedes. Vanu aegu oli tore meenutada.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 1:31:32 GMT 3
Lestat kortsutas veidi kulmu. "Ma ei märganudki, et sul silmad lahti olid," pidi ta veidi narrima. "Aga mu näoilme tähendas peaaegu seda, mida sa ütlesid. Ma prandaksin ainult: Mida fakki ma tegema pean???," turtsatas ta uuesti lõbusalt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 31, 2008 1:57:49 GMT 3
Samara turtsatas lõbusalt. "Huvitav, et oma pika elu jooksul polnud sa kedagi suudelnud," sõnas tüdruk mõtlikult, ise justkui küsivalt noormehele otsa vaadates.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 31, 2008 2:02:59 GMT 3
Lestat kehitas õrnalt õlgu. "Ei ole eriti tundud tõmmet selle poole, pole nii palju noorte seas viibinud, kes ise pidevalt kahekesti koos on," leidis ta kiiresti endale paar vabandust ning naeratas vaikselt Sam'ile.
|
|