|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 17:45:12 GMT 3
Lestat kergitas esmalt veidi üllatunult kulmu, kuid noogutas siis, kui oli aru saanud, mis mõttes. "Sulle meeldib eluga riskida. Huvitav," turtsatas ta veidi ning naeratas seejärel üsna laialt.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 17:50:59 GMT 3
Samara pööras enda pilgu taevale ning kehitas õlgu. "Ma ei ütleks, et mulle meeldib eluga riskida. Pigem meeldivad mulle ekstreemsused," sõnas tüdruk ning heitis enda pilgu tagasi noormehele, kes endiselt tema kõrval luual lebas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:09:18 GMT 3
OT: OOOOOOPS XD Oota, ma kohe muudan xD
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:14:34 GMT 3
OT: arvasingi, et sul läks midagis assi Lestat turtsatas veidi selle peale naerma. "Sellisel juhul oleme me sarnased. Kuigi meie ekstreemsused on üsna erinevad," pidi ta muigega nentima, ise tihedat silmsidet Samiga hoides.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:18:57 GMT 3
OT: jaa. need järveteemad ja siis see teema on kõrvuti ja ma ajasin tõesti sassi (a)
Tüdruk silmitses õrna kulmukergitusega noormeest. "Mismõttes?" päris tüdruk huvitatult, sest ta polnud veel noormeest tegelikult ekstreemsetes olukordades näinudki.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:25:00 GMT 3
Lestat muigas laialt. "Otseses ikka. Minu ekstreemsus on olla inimestele nii lähedal, kuigi enam see nii väga ei olegi. Minu ekstreemsus on olla haiglas operatsioonisaalis näiteks," sõnas ta enda ekstreemsuse näiteid tuues. "Või siis kedagi endasarnseks teha, see oleks ülim ekstreemsus mu jaoks, kuna verega olen ma suutnud harjuda. Sinu ekstreemsus oleks kõrgused, ohtlikes olukordades olemine, võib-olla," tõi ta mõned vastastikkused näited, nägu endiselt naeratamas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:30:18 GMT 3
Samara noogutas vaikselt, kui oli aru saanud, mida noormees sellega mõtleb. "Hetkel teeme me mõlemad midagi ekstreemset. Sina oled minu ehk surelikuga ja mina sinu ehk vampiiriga," sõnas tüdruk, kuid ta endiselt ei kartnud noormeest. Ta teadis, et too ei teeks Sammy'le midagi ohtliku.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:36:44 GMT 3
Lestat muigas ning noogutas, kuna jutt oli ju täitsa õige. "Kuigi, kui nüüd aus olla, siis mulle ei paku see enam selles suhtes mingit pinget," tuli taas ta ego välja ning ta naeris selle peale veidi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:45:46 GMT 3
Tüdruk vaatas noormehele otsa ning kergitas üllatunult kulme. "Ja kuidas ma sellest aru saama peaks?" päris tüdruk ise sellega vihjates sellele, et noormees oma lause lahti mõtestaks.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 18:52:30 GMT 3
"Et selline olek pole mu jaoks enam ekstreemne, ma olen sellise lähedusega ära harjunud," tunnistas ta ausalt ning naeratas rahulikult.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 18:58:05 GMT 3
Samara muigas õrnalt. "Ma loodan, et sa ainult minuga seda tunned. Ma võin armukadedaks muidu muutuda," naljatles tütarlaps ning pööras enda pilgu taas taevasse, jäädes peaaegu olematu naeratusega kuud vaatama.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 19:02:24 GMT 3
Lestat muigas. "Inimestega üldiselt muidugi. Kallistada võin ükskõik keda," täpsustas ta enda harjumusi. "Aga see suuline lähedus.. See on ainult sinuga, teistega tekiks tülgastus," proovis ta jällegi täpsustada, et Sam õigesti mõistaks teda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 19:07:48 GMT 3
Samara naeratas õrnalt. Kallistamise koha pealt oli noormehel õigus. "Miks tülgastus?" küsis Sam seejärel, ise mõtteis nentides, et tal oli hea meel seda kuulda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 29, 2008 19:11:03 GMT 3
Lestat turtsatas korraks lõbustatult. "Sest sel juhul ei oleks sina mul vastas ju," sõnas ta veidi küsival toonil, kuna tema jaoks oli see lihtsalt loogiline.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 29, 2008 19:15:23 GMT 3
Samara naeratas endamisi, pilk endiselt kuud silmitsemas. See oli suur, naeratav, valge kuu, mis valgustas kogu ümbruskonna. Aeglaselt vajus ta enda luuale pikali ise mõeldes, et see polnud just kuigi mugav. Rahustanud end maha sellega, et ta sai Lestatiga ühel tasandil olla, kobas tüdruk noormehe kätt ning kui ta oli selle üles leidnud, pigistas neiu seda õrnalt.
|
|