|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 12:48:19 GMT 3
Tüdruk muigas õrnalt. "Teised ei pea ju midagi teada saama, mida meie sinuga teeme," lausus tüdruk ning see tundus ka talle loogiline. Ta uskus, et voodiseiklused pidid olema nende omavaheline asi. "Seega annan ma kogu aeg teistele eeskuju, jah," lausus tüdruk irooniliselt, mille peale ta vaikselt naerma hakkas.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 13:49:35 GMT 3
Lestat muigas ning asus lahti seletama, mida ta sellega mõelnud oli. "Kuid kui me sinuga igal pool koos oleme, kas siis kätt- või suudpidi, siis kui sellest juba eeskuju võetakse, ei tohiks nemadki suuta kiusatusele vastu panna," lausus ta muiates, olles endiselt rahul sellega, et Samara nii armsalt tema peal lamab.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 13:54:14 GMT 3
Tüdruk muigas vaikselt. "Ma teadsin küll, mida sa mõtled," pomises Sam vaikselt ning pööras pilgu noormehele, jäädes tema siledat lõugu silmitsema. Ta kergitas end veidike ning tegi sinna õrna musi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 13:59:12 GMT 3
Lestat muigas jätkuvalt. Muidugi Samara teadis, mida Lestat selle all mõtles. Koos nad ju olid seal käinud. "Mööda läks," pidi ta musi peale lausuma. Tal oli raske seda muigena hoida, mitte laialt naeratada.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:11:47 GMT 3
Samara vangutas vaikselt pead ning kergitas end veidike, vaadates noormehele Norid-Musi-Või pilguga otsa. Seejärel naeratas ta peaaegu märkamatult, suudeldes seejärel silmad, puudutades enda huultega õrnalt noormehe huuli.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:16:14 GMT 3
Lestat muigas laialt kui lõpuks nägi, et Sam õigesse kohta suundub. Ta suudles ahnelt teda vastu. Igal hetkel, mil need koos ei ole tekib igatsus. Ta hoidis veel tugevamalt ümber Samara kinni, et ta mingil juhul kuhugi kõrvale ei kalduks ja maha ei kukuks.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:32:12 GMT 3
Tüdruk naeratas õrnalt ning libistas enda käed ümber noormehe, ise endiselt tema peal lamaskledes. Ta suudles noormeest vastu, juuksed paremal pool näo kõrval. Lõpuls tegi Samara kiire ning jõulise liigutuse ning tõmbas noormehe endaga kaasa, luualt maha, maandudes lõpuks otsapidi lumehanges, poiss tema peal. Naeru kihistades suudles tüdruk noormeest edasi.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:46:10 GMT 3
Lestat avas ehmatusest kiiresti silmad, kui tundis, mida Sam tegema hakkab. Maas olles eemaldus ta neiust kiiresti. "Ega sa haiget ei saanud? Mul on üsna raske keha," pidi ta esmalt küsima, näol murelik ilme. Ta ei andestaks endale, kui Sam'iga tema pärast midagi halba juhtub.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 14:55:02 GMT 3
Samara hakkas naeru kõkerdama, pea kuklas ja pooleldi lumehanges. "Eii, totu," lausus tütarlaps lõbusalt, käed endiselt kõvasti noormehe ümber. "Muidugi ma poleks seda teinudki niimodi, aga ma leidsin, et see oleks vahva ja igati sobilik," sõnas tütarlaps õrna naeratusega.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 14:58:11 GMT 3
Lestat vaatas veelkoht kahtlustava pilguga Samarat, justkui oodates, et ta midagi üles tunnistab, et laskis siis sellel minna ja jätkas poolelijäänud tegevusega. Siiski pööras ta neid külje peale, et ei peaks Samaral otsas olema. Ta tõmbas neidu ikka lähemale ja lähemale, teda jätkuvalt suudeldes.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 15:08:13 GMT 3
Samara naeratas õrnalt, torgates enda jääkülma käe noormehe kuklale. Enam ei tundnunudki noormehe nahktüdruku jaoks liialt külm. Ta oli noormehe vastas, jalg ümber noormehe ning üks käsi ümber tema (teine oli ta kaelal). Lumehanges püherdamine, mõtles neidis endamisi, kuid välja ei öelnud, sest ta ei soovinud hetke rikkuda.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 15:20:13 GMT 3
Lestat tundis kätt enda kuklal, kuid ta ei saanud ütelda, kas Samil oli külm või mitte. Ta pööras neiu nüüd enda peale, jäädes ise selili tema alla. Nõnda ei olnud neid vähemalt otsa lumes, vaid teise sama külma keha peal.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 15:25:41 GMT 3
Samara naeratas õrnalt, käed noormehe õlgadel. Ta suudles noormeest, juuksed lumest tilkumas. Siiski meeldis tüdrukule see kooslus. See oli midagi uut ja huvitavat. Hetkel oli temagi nahk külm, kuid seda muidugi lumest. Justkui kaks kokku sulanud jääkamakat.
|
|
|
Post by Lestat Von Bloodworth on Dec 30, 2008 19:11:17 GMT 3
Lestat ei peatunud. Kui Sam'il külm hakkab või ebameeldiv, siis ta teeb seda ise. Praegu oli noormehel vägagi hea olla. Sam tihedalt tema vastas, mis saanukski veel parem olla. Mõtted olid samuti tüdrukut täis. Sam oli Lestati jaoks igal pool ja see meeldis talle.
|
|
|
Post by Samara Soul on Dec 30, 2008 22:31:09 GMT 3
Lõpuks tõmbus Samara veidike vastumeelselt noormehest eemale ning jäi tema kahvatut nägu silmitsema. "Ma loodan, et ma liiga pealetükkiv pole," pomises tüdruk vaikselt, põsed õhetamas. Seda muidugi külmast, kuid siiski polnud tal külm. "Kui olen, siis tead, mida teha," lisas tütarlaps leebe naeratusega, käsi endiselt noormehe juukseid sasimas.
|
|